דיון - הם מתו. מה הלאה?

Violettecat

New member
יש לי תיאוריה על משהו דומה

אני מאמינה ששיניגאמים הם בעצם בני אדם שמתו בינקותם , ולכן כדי לפצות על כך שהם סיימו את חייהם בגיל צעיר כל כך, כשהם מגיעים לסול סוסייטי הם מגיעים עם רייאטסו שבעצם "מפצה" על מותם בגיל צעיר. יש כאן מאין עניין של איזון קוסמי. לדעתי אם צ'אד /אוריהימה/אישידה ימותו הם לוודאי יהפכו לפלאס earth bound ויעזרו לאיצ'יגו במשימתו.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif המ.

התיאוריה שלך יכולה להסביר למה לרנג'י ורוקיה יש ריאטסו גבוה, אבל מצד שני, לחברים של רנג'י ורוקיה ולשיבאטה אין ריאטסו גבוה. חוצמזה, ריאטסו זה משהו שנולדים איתו, לא משהו שמקבלים אחרי המוות.

Goggle Girl

New member
קרוב לוודאי שלא ../images/Emo58.gif

כי כל הקטע היה שרק לרוקיה ורנג'י היה רייאטסו והם הקריבו את עצמם בשביל להישאר עם כל החברים שלא היו יכולים להפוך לשיניגאמים. ברגע שהם לא היוו "מכשול" יותר רוקיה ורנג'י עברו הלאה והפכו לשיניגאמים

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif וגם היה קטע

שהראו שלרנג'י ורוקיה היה ריאטסו גבוה מהרגיל, היה קטע שהם עשו כדורי אנרגיה כאלה והתפעלו מזה.

Ayelet chan

New member
כנכן.

אבל חשבתי שאולי הם לא רוצים להיות שיניגאמים. (החברים שלהם.)

Goggle Girl

New member
כל הפרק הם פחות או יותר הסבירו

שלהפוך לשיניגאמי הייתה הדרך היחידה לברוח מהגיהנום והג'יפה שהם חיו בו. אם הם כולם היו יכולים, הם כולם יחד היו עוזבים שמה, אבל בגלל שלא כולם יכלו אז כולם נשארו מאחור

Goggle Girl

New member
עד שהם יהפכו להולואים

וזה קצת יפספס את המטרה XD וניראה לי באמת שרייאטסו זה משהו שנולדים איתו בעולם החיים. אמנם הוא מושפע עם מצבך כשחיית בסול סוסאייטי (אם נגיד רוקיה חס וחלילה תאלץ להיוולד מחדש, אני מאמינה שיהיה לה רייאטסו גבוה לפחות יחסית לבני אדם אחרים, וזה נכון גם לגבי איצ'י אם הולכים על התיאוריה עם קאיין) אבל הוא גם מושפע מחייך הנוכחיים. לדוגמא, קשה לי לראות סטטיסטיקה גבוהה מדי של אנשים עם רייאטסו גבוה שנולדו לאנשים חסרי רייאטסו. מצד אחד אז האבולוציה גורסת שיהיו יותר ויותר אנשים עם רייאטסו גבוה יותר ויותר כי זו לא תכונה שלילית, מצד שני אם לשפוט לפי איצ'י מה זה עוזר שיש לך רייאטסו גבוה אם אתה לא יודע איך להשתמש בו, ואז פשוט יהיו יותר ויותר קורבנות אטרקטיביים להולואים XD

RaVeN IYI

New member
|סוגדת| גאון. את פשוט גאון.

תעשילימושבברכבתהעילגתהמאספתשלראשון ;(

למעלה