דיון! ועזרה מכם אליי...

טוי בוי

New member
אני אישית

מאוד אוהבת את הישיבה של דפנה מהחווה שלנו ושל מאי דפנה דורון ורנה אני אוהבת את הרכיבה שלהן... הנה תמונה שדי נכונה לדעתי...

אממ.. ווסטרן...

אין לי תמונה אבל אני אנסה להסביר.... גב זקוף, כתפיים ישרות, שהתחת לא יבלוט החוצה והבטן קצת בפנים, עקבים למטה, ישיבה בכאילו"הישענות" על המשענת של האוכף, שיהיה קו ישר בין הראש לכתפיים לתחת ולעקבים.... זה מה שאני זוכרצת כרגע... אם הבנתם סבבה אם לא לא אשמתי כי אין לי איך להדגים.... טוף.... חפיף....בעע

S H I L G I

New member
אוקי..../images/Emo29.gif

בדרסאג' צריך לשבת זקוף, כתפיים פתוחות, מרפקים מכופפים מעט, לא קדימה מדי ולא אחורה מדי, הרגליים צריכות להיות ארוכות וישרות, העקבים למטה והרגליים צריכות להיות ישרות. לסיכום צריך להיות מן קו ישר מהראש עד לעקב כמו שציירתי.
אין לי כוח לכתוב עכשיו על הקפיצות אולי אח"כ.. באמת.. פשוט אתמול עשו לי ניתוח ברגל משהו וכואב לי מוות.... אחח..

הרגליים לא צריכות להיות ישרות...

הרי הן לא יכולות להיות ישרות כי יש את הארכובות שתומכות בהן... הרגליים צריכות להיות בלי מתח ולחץ עליהן...

MusTanG GT

New member
ישיבת הקפיצות...

בישיבת הקפיצות אינך אמור לקום מהאוכף רק טיפה התחת צריך להיות קרוב לאחורה של האוכף,הרגליים צריכות להיות מקבילות לסוס,היידים צריכות לתת לסוס מושכות והגב צריך להיות קעור (עם הבטן החוצה).

למעלה