דיון חדש...

Juli kleo rullz

New member
דיון חדש... ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אוקיי זה דיון קצת מוזר... ואני לא בטוחה שהוא יעבוד.. אבל לא נורא... תכתבו פה אם היו סוסים אצלכם בחווה והם עברו... לאיזה חווה... ככה אולי יש פה מישהו מהחווה הזאת ואז הוא יוכל להגיד אם הסוס פסדר או לא... איך מתייחסים אליו... וכל מני שטויות כאלה... למשל אצלנו היה דרבי (סורי קרן אני לא יכולה להתרגל ל-דארבי) ועכשיו הוא במעגן מיכאל וקרן רוכבת עליו... :) אז כאלה דברים... טוב?

Juli kleo rullz

New member
אוקיי... אני... ../images/Emo15.gif

אצלנו היו שניים שעזבו... 1.רובין-סוס נמוך (חצי פוני) לבן עם נקודות אפורות על כל הגוף במיוחד על התחת... רעמה וזנב לבנים ורעמה ממש ארוכה... ממש חמוד! כשהוא היה אצלנו הוא היה מאוד לחוץ!!! אמממ הוא עזב לפני בערך חצי שנה... הוא כנראה עבר לאילות אבל לא בטוח... 2.קלייד-סוס יחסית גבוה... צבע חום בהיר יחסית רעמה וזנב שחורים... הוא היה עקשן כשהוא היה אצלנו... הוא עזב יחסית ממזמן! בערך שנה וחצי אולי קצת יותר... אמממ לא הכרתי אותו ממש טוב.... אז זהו... שתפו גם אתם...

אממממ

עברו אצלינו המון סוסים אבל לא כאלו שאני אהתבי יותר מידי כאילו סתם סוסים שבאו לשבוע ניסיון אין לי מושג מה קרה איתם אחר כך בעיקרון הסוסים שהיו אצלינו לא עזבו היו כמה שנשארו בדני היי אבל לא כאלו שחסירם לי לא הייתי רוכבת עליהם בכל מקרה.... חוץ מש.פ אולי והיה אחד נגרו שעכשיו נועם רוכב עליו ושינו לו תשם לסמוקי (/:) וזיהו

S H I L G I

New member
זה נושא כאוב..../images/Emo29.gif

עזבו אותנו (סוסים שאהבתי
) ערבה גאלה גאלקסי שריף כספיאן קאספר (אחד אחר)

niko girl

New member
ליידי לא ממש הייתה שלנו, היא באה

לניסיון והיה לנו גם את פונטיאק.. שהובא לסוחר סוסים. וייתה את נגבה שהייתה בפארן נדמה לי. כן.

אוקייי אצלנו היו הרבההה....

ברקת פרידה שחרית אני חושבת שהשלושה למעלה הרדימו אותן אבל אני לא בטוחה.. ומי שבטוח עזב: בוסתן בוס ג'אז מלאנז' פאראדיס- סוס תותח!! הוא היה בצבע חום-שחור! בר- ממי של סוס!! אני יכולה לסרוק תמונה שלו אם מישהו מעוניין!! יפי וזהו לבינתיים אני לא זוכרת עוד..

NTL

New member
שיווווווווווווווווווווווווווווו

את שחרית ברקת ופרידה הרדימו?????????. למה???????. צ'רלי ראיתי עדיין מלך ונראה לי שהחליפו לכם את ג'י ואת בלאק ג'ק בלי שתשימו לב... בובה עוד שם? ספירה הבנתי מתה? יקי? היפי? לפני 6 שנים היה שם סוס בשם לוציפר יש לך מושג מה קרה לו? היית בחיים אז? הממ... מוגלי עוד שם? אוסקר?

חחחחחח בטח שהייתי אני נמצאת....

בחווה כבר 6 שנים..... שחרית לקחו אותה לאיזה קיבוץ לדעתי... היא הייתה כבר בת 33 וזה היה לפני שנה-שנתיים.. אז היא כבר לדעתי מתה... פרידה גם במרעה אני חושבת או שהרדימו כי קרתה לה איזו תעונה ברגל בהתחלה חשבו שנשברה לה הרגל אבל בסוף לא.. והיא לא תחזור לעצמה... ברקת הרדימו כי היה לה קוליק אני חושבת... צ'ארלי עוד חי ושמח.. הוא רק בן 10... ובלק ג'ק וג'יי עוד אצלנו.. הם גם בני 10!!.. חחחח חמודיייםם.. בובה עוד אצלנו עם המרץ שיש לה!!.. אחלה סוסה... היא בת 25 משהו כזה... ספירה מתה ממזממןן!!!! לפני 3 שנים אולי 4 אפילו!!! היא הייתה אמא של פרידה והיא כבר ממש הייתה זקנה... יקי עוד אצלנו חממווווד מתה עליו!!.. היפי כבר לא אצלנו מלפני 4-5 שנים לפחות!! אני רכבתי עליו עוד שהתחלתי ללמוד רכיבה... אני זוכרת שהיו לו גם בעיות ברגליים... לוציפר היה סוס שחור יפה כזה... אני חושבת שמכרו אותו או שהוא מת אני לא זוכרת אני ישאל בהזדמנות את טלי המדריכה היא יודעת הכול... מוגלי כבר לא אצלנו מלפני 5 שנים בערך.. לא הספקתי לצערי לרכב עליו.. הוא היה סוס מדהיייםםם איזה יפיוווףף!!!.. ואוסקר מת מזקנה... מתי רכבת בחוות הפארק??? ולמה עזבת??

טוי בוי

New member
היי דרור יש לנו מוגלי בחווה!!|שבלול

הוא בערך שנתיים אצלינו או פחות או יותר הוא כזה ג'ינג'י עם רעמה וזנב ג'ינג'ים והוא ערבי ועוד משהו כזה הוא מקומי מעורב עם ערבי ויש לו פס לבן על המצח עד האף והוא יפיוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיפי מזכיר אותו אבל ממש קצת רק הפרצוף רק שלמוגלי יש פס ממש דק מש קיפי ויש לו גרב או גרביים לבנות....

Sweet SuGaR

New member
מוגלי המושלם!!!!! רק אני זוכרת איך

הוא היה בהתחלה בקפיצות! כל כך זהיר שהוא אפילו לא קפץ.....

טוי בוי

New member
הוא זהיר כי הוא נורא פחדן...חמודי!

התחילו לצאת איתו לטיולים ושירית מנסה ללמד אותו לעבוד על המתג הוא ידע אבל זה קשה לו.... וקפיצות הוא ממש פחדן אז לא קופצים איתו יותר מידי הוא גם מסרב ומפיל די הרבה אבל הוא ממי אין עליו,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצאתי איתו לטיול ועשיתי קאנטר לבד והוא נורא התלהב והתחיל לקפוץ מעל כול מקל והיה ממש כיף פעם ראשונה שהוא קפץ מרצונו!!! הוא כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifלא ממש....

אין לי לא סורק ולא מצלמה דיגיטלית.... לך יש תמונה של מוגלי?!

NTL

New member
המממ

רכבתי שם עד לפני כ4 או שלוש וחצי שנים, ניסיתי לחזור אבל אני לא מסוגלת. רכבתי שם כ5-6 שנים... משהו כזה... הייתי בהתחלה עם שרון הדריכה אותי ממש ממש קצת הייתה זורקת אבנים על הסוסים כדי שיזוזו :) אחריה היה עוד אחד אני לא זוכרת איך קראו לו ואחריו היה את אסף ואחרי אסף את חמדה ואחרי חמדה עימנואל אם אני כותבת את שמו נכון ואז הוא עזב ואז אני החלטתי לעזוב היה לי שיעור תאונה עם אולגה משם כבר עברתי לקרית שאול לחווה של בועז יגור....

פשש אז את ותיקהההה אני.......

לא מכירה את שרון... אולי ראיתי אותה פעם אבל אני לא זוכרת... אסף השם מוכר לי... אבל לא זוכרת אותו.... אויי חמדה!!! מה זה אהבתי אותו!! שהתחלתי לרכב טלי הדריכה אותי.. ואז עברתי לקבוצה עם מדריך בשם עומר.. אם את מכירה?? ואז אחרי אומר היה לי צביקה-שהוא עכשיו עובד בחוות צח עם עודד... שגם עודד הדריך בפארק.. ואז היה לי את חמדה...מה זה אהבתי אותו!! הוא כל כמה זמן חוזר להדריך ואז שוב מפסיק.. הוא עורך דין.. ושיש טיולים מהחווה אז בדר"כ הוא זה שמדריך בטיולים.. עכשיו אני לומדת אצל מאמן בשם ליאון.. ועמנואל בחיים שלי לא ראיתי אותו כי אמרו לי שהוא מאמן רק בבקרים.. בכל מקרה אני חושבת שהוא עוד מאמן אצלנו.. ואולגה כבר לא בחווה היא נסעה לרוסיה בשביל להתחרות בתחרויות בחו"ל כדי להיכנס לאולימפיאדה הקרובה שתתקיים באתונה... וגם אני לא אהבתי אותה כי היא לא הייתה רצינית עם התלמידים שלה..

למעלה