דיון חדש...

חחחחחח בטח שהייתי אני נמצאת....

בחווה כבר 6 שנים..... שחרית לקחו אותה לאיזה קיבוץ לדעתי... היא הייתה כבר בת 33 וזה היה לפני שנה-שנתיים.. אז היא כבר לדעתי מתה... פרידה גם במרעה אני חושבת או שהרדימו כי קרתה לה איזו תעונה ברגל בהתחלה חשבו שנשברה לה הרגל אבל בסוף לא.. והיא לא תחזור לעצמה... ברקת הרדימו כי היה לה קוליק אני חושבת... צ'ארלי עוד חי ושמח.. הוא רק בן 10... ובלק ג'ק וג'יי עוד אצלנו.. הם גם בני 10!!.. חחחח חמודיייםם.. בובה עוד אצלנו עם המרץ שיש לה!!.. אחלה סוסה... היא בת 25 משהו כזה... ספירה מתה ממזממןן!!!! לפני 3 שנים אולי 4 אפילו!!! היא הייתה אמא של פרידה והיא כבר ממש הייתה זקנה... יקי עוד אצלנו חממווווד מתה עליו!!.. היפי כבר לא אצלנו מלפני 4-5 שנים לפחות!! אני רכבתי עליו עוד שהתחלתי ללמוד רכיבה... אני זוכרת שהיו לו גם בעיות ברגליים... לוציפר היה סוס שחור יפה כזה... אני חושבת שמכרו אותו או שהוא מת אני לא זוכרת אני ישאל בהזדמנות את טלי המדריכה היא יודעת הכול... מוגלי כבר לא אצלנו מלפני 5 שנים בערך.. לא הספקתי לצערי לרכב עליו.. הוא היה סוס מדהיייםםם איזה יפיוווףף!!!.. ואוסקר מת מזקנה... מתי רכבת בחוות הפארק??? ולמה עזבת??

RoNy S

New member
אצלנו היה גם את..

איפי מקלאוד שני אלה היו ממש ממש ממזמן...לא יודעת אם את זוכרת... היה גם ספירה....אבל היא מתה...:( היה גם טוליפ... ואני לא זוכרת מי עוד...

רוני את איפי כתבתי ואת מקלאוד אני..

לא זוכרת.... וכתבתי סוסים שמכרו... ספירה מתה.. זה משהו אחר.. וטוליפ הוא במרעה לא מכרו אותו...

NTL

New member
יו

נכון איך יכלתי לשכוח את מקלאוד בגלל מקלאוד היפי ויקי אני שונאת לקפוץ שונאתתתתתתתתתתת הייתה גם את גרי שתמיד שנגעו לה בגב היא הייתה בועטת :) הייתה תחרות קפיצות אחת שצ'רלי עשה את אותו מסלול איזה 3 פעמים ואז בפעם הרביעית אחרי המכשול הראשון הרוכבת עפה וצ'רלי המשיך לעשות את כל המסלול לבד.... נשמה

אויי נכווןןן גרי!! זוכררתת אויי...

היא הייתה סוסה יפההה... רכבתי עליה כמה פעמים.. אבל אני לא ממש זוכרת... ובאמת?!?! חחח צ'ארלי קפץ את כל המסלול לבד?!?1 פחחחחחחחחחח מגניייבבב

אויי נכווןןן גרי!! זוכררתת אויי...

היא הייתה סוסה יפההה... רכבתי עליה כמה פעמים.. אבל אני לא ממש זוכרת... ובאמת?!?! חחח צ'ארלי קפץ את כל המסלול לבד?!?1 פחחחחחחחחחח מגניייבבב

Juli kleo rullz

New member
אולי זה זה...../images/Emo15.gif

השמאלי... אני יודעת שזה לא כזה ברור... אבל לא נורא...

טוי בוי

New member
טוף הנה שלי!../images/Emo60.gif

סנטה לוסיאה- היא עברה לעמק זוהר ועוד רוכבים עליה והיא במצב מצוין למרות שלדעתי היא צריכה לצאת לפנסיה כבר! סנואי- מישהו מקיר סוסה לבנה עם נקודות קטנות חומות ואף ורוד סוסה ממש חמודה ויפה עצלנית [היתה] וקצת סנובה..חח T.B- סוסה חומה כהה [עד שחרחר] עם שיער ארוך [היה לפחות] ואני חושבת שהיה לה כתובת על הכתף או התחת [אני חושבת] וגם היה לה זנה ממש קצר והיא היתה ממש רזה...משהו מקיר?!?! אמנדה [אני חושבת]- סוסה ג'ינג'ית חמודה כזו עם מספר [אני חושבת]... מנגו- סוס לבן/אפרפר עם נקודות חומות קטנות על העוף כזה שמן [היה אלה אם התעללו בו!] עם המון גרדות בקיץ בגלל אלרגיות עצלן למדי חמוד יש לו מבט טיפשי..זה ממש חשוב אם אתם יודעים איפו הוא עזרו לי!!!!!!!!!!! אמדאוס- סוס BAY גדול עם רגליים ענקיות שנפצע ברגליים ומכרו אותו בגלל זה....מישהו יודע עליו?!!?!?!? הוא לפחות בן 19-20 אני חושבת... בלו- סוס פיינט יותר נכון פוני הגובהה שלו בערך הוא 145+- שהגיע מסוחר סוסים הוא בן 4-3 בערך והיה די נותן באקים ומפיל אז מכרו אותו לסוחר סוסים סוס יפיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיששהו מכיר?!

Juli kleo rullz

New member
טוי בוי.. ../images/Emo15.gif

אצלנו יש סוסה כמו סנואי... אבל היא ממש זקנה והיא צאלנו כבר יותר משנתיים... יכול להיות שזאת זאת?

Juli kleo rullz

New member
לי אין תמונה שלה... לך? ../images/Emo15.gif

אני יכולה אולי לצלם אותה מחר כשאני הולכת לחווה... אבל המצלמה שלי קצת מקולקלת... לך יש תמונה שלה?
באג|

TauraMan

New member
יש הרבה..../images/Emo20.gif

ביג'יי-דני היי, אלאדין-אורוות הקיסר, אזארו-אורוות הקיסר, סיזר-גבעת חיים , אלפא-לא ידוע, עוז-לא ידוע, טויטי-לא ידוע,חוזא-אושה, כמובן שלג-מעגן מיכאל, ג'ולופוס-אין לי מושג, טורנדו-אין לי מושג,אניטה-רגבה, בל-איזה מושב ליד ירושליים, ארטקס-איזה אורווה ברמת גן או באיזור, שירי-נארה לי בת שלמה, קארין-לא ידוע ויש עוד הרבה שאני לא זוכרת כרגע......

טוי בוי

New member
סיזר של בורה בשם נטלי?!

אני לא בטוחה איך הוא נראה או ביי או ג'ינג'י אבל הוא גדול כזה אני חושבת ודי צעיר....הוא היה אצלינו אם זה אותו אחד...

למעלה