דיון חדש

chuch1

New member
לגבי הקוקו

יש לי מתעמלת אחת קבועה שמגיעה לאימונים עם קוקו שעבר מלחמת עולם בבי"ס. אמא שלה לא בבית כשהיא מתארגנת לאימון ולכן- היא לא מגיעה מסודרת. פעם אחת "תפסתי" את אמא שלה וביקשתי ממנה לשים לה בתיק שלה שקית קטנה עם 2 גומיות, מברשת שיער וכמה סיכות ואני אעשה לה קוקו כשהיא מגיעה- וזה עובד פלאים!! בעקבות הסיפור הזה- הרבה אימהות מנצלות את האופצייה ושולחות גומיות וסיכות ואנחנו "מתקתקות" להן קוקו :)

daksha2

New member
יוזמה יפה, אבל

אני לא רואה איך זה ריאלי - איך מספיקים כזה דבר? אצלנו קבוצה אחת רק בשלבי סיום ואת הבאה בתור כבר שולחים לריצה, וכשיש באולם מדריכה על כל 10-15 בנות קטנות אני לא רואה איך אפשר להספיק לתקתק לכולן קוקו... =\

chuch1

New member
לא יודעת

לא לוקח לי מליון שנה לעשות קוקו, לא אכפת לי יופי, העיקר שיהייה אסוף בלי "שוונצים", אני לא משקיעה בתסרוקת לאירוע.. פשוט מסרקת ואוספת, תוקעת כמה סיכות וזהו, אין שום שיער על הפנים והכל אסוף, עניין של דקה- דקה וחצי גג. אני מעדיפה לבזבז על זה כמה דק מלאמן מישהי שאני עסוקה בבלאגן שעל הראש שלה ולא בה.

אמא לה3

New member
כינים! כינים! כינים!

עד לא מזמן גם לי תמיד היה בתיק חבילת קוקיות עבור הבנות פרועות השיער/שוכחות הקוקייה/לא באתי מהבית/אמא ישנה.... אספתי להן את השיער עד שהתחלתי לבדוק "על הדרך" את הראשים ולחרדתי גיליתי אצל הרבה מהבנות....כינים.... היות ושיערי ארוך ביותר, לא ממש התחשק לי עוד גן חיות..מאז, או שאני מבקשת מהילדה לאסוף לבד את שיערה או שאני שולחת אותה לאמא שלה שתאסוף לה.... מה שכן, כל ילדה שמצאתי עליה "גן חיות" ידעתי אותה בדיסקרטיות וביקשתי שתטפל בעיניין..

טיפול נגד כינים

בעיה מאוד שכיחה ומעצבנת. אם את עושה לילדה קוקו או אמא שלה עושה לה קוקו, זה אותו דבר, הכינים לאו דווקא יעברו אלייך ממנה כשתעשי לה קוקו. הם יעברו כשתתקרבי אליה, וזה לא משנה אם את עושה לה קוקו או שומרת לה בגשר רגל-רגל. כהשיער אסוף לכינים יותר קשה לעבור. כשיש ילדה עם כינים, ברור שחובה לדווח בדיסקרטיות לאמא. אבל כדי להיות יסודיים יותר, מה שעושים, זה מוציאים מכתב לכל הקבוצה, ובו קובעים יום אחיד לכולן לטיפול כינים, למשל יום שישי, ואז ביום ראשון כולן אמורות לבוא לחוג עם ראש נקי. לעומת זאת, אם תדווחי רק לאותה אמא של אותה ילדה, ונניח שהיא תעשה לילדה טיפול באותו יום, זה לא ממש יעזור, כי עכשיו בנות אחרות כבר נדבקו ומדביקות אחת את השנייה ואת אותה ילדה שוב. לכן יום משותף אמור לפתור את הבעיה. אני לא תמימה. ברור שגם זה לא עוזר, ויום אחרי זה הן שוב נדבקות בבי"ס/בגן, ומספיק שילדה אחת לא עשו לה טיפול ביום שנקבע וזה נהרס... וטיפול לא תמיד עוזר לכולן... אז עושים מה שאפשר. מטרטרים להורים ולילדות בשכל לבוא כל הזמן בשיער אסוף כמה שיותר, נותנים דוגמא אישית, מידי פעם שיחות דיסקרטיות, ופעם בכמה זמן טיפול קבוצתי.

למעלה