כתבתי תסתכל
R RedRecords New member 18/2/06 #23 אבל היא לא מדברת גרמנית/ספרדית/ צרפתית שוטף. היא בטח יודעת רק כמה מילים/משפטים, לא? אני גם יודע שהיא יודעת כמה מילים בוולשית.
אבל היא לא מדברת גרמנית/ספרדית/ צרפתית שוטף. היא בטח יודעת רק כמה מילים/משפטים, לא? אני גם יודע שהיא יודעת כמה מילים בוולשית.
A actimel New member 18/2/06 #24 מלאני לא יודעת גרמנית... אני זוכרת בראיון בגרמניה, שאלו אותה שאלות בגרמנית והיא לא הבינה כלום... אז גרמנית היא לא יודעת חחחחחחחח
מלאני לא יודעת גרמנית... אני זוכרת בראיון בגרמניה, שאלו אותה שאלות בגרמנית והיא לא הבינה כלום... אז גרמנית היא לא יודעת חחחחחחחח
L lobo 50 New member 18/2/06 #26 אדום אדום כמו כבוצת הכדורגל שהיא אוהדת מה מלני עבדה לפני שהיגע לספייס
ח חולה על משה הדג New member 18/2/06 #28 חחחחחחחחח שאלה רטורית אהמ אהמ... אדום עליה ועל עוד הרבה אנשים שאני מכירה ויש לי הרגשה שיש אחת שנמצאת פה כשהיא הייתה קטנה היא הייתה פעילה בחוג איזה חוג זה? רמז זה לא קשור למה שהיא עוסקת היום...
חחחחחחחחח שאלה רטורית אהמ אהמ... אדום עליה ועל עוד הרבה אנשים שאני מכירה ויש לי הרגשה שיש אחת שנמצאת פה כשהיא הייתה קטנה היא הייתה פעילה בחוג איזה חוג זה? רמז זה לא קשור למה שהיא עוסקת היום...
ח חולה על משה הדג New member 18/2/06 #27 זה מה שהיה כתוב בספר הורוד שיצא אז כשהיא הייתה בספייס. אבל ספרדית אני יודעת שהיא מדברת כי היא מדיי פעם הייתה אומרת מילים בספרדית ופעם היא סיפרה שהיא דיברה עם ג'רי ספרדית וגם אמא שלה היא חצי ספרדיה או משו כזה.
זה מה שהיה כתוב בספר הורוד שיצא אז כשהיא הייתה בספייס. אבל ספרדית אני יודעת שהיא מדברת כי היא מדיי פעם הייתה אומרת מילים בספרדית ופעם היא סיפרה שהיא דיברה עם ג'רי ספרדית וגם אמא שלה היא חצי ספרדיה או משו כזה.
A actimel New member 18/2/06 #30 עכשיו תורי לענות... מלאני הייתה בחוגים הבאים: 1. באלט 2. משחק 3. כמובן... קבוצת הבנות של ליברפול פאנס קלאב
עכשיו תורי לענות... מלאני הייתה בחוגים הבאים: 1. באלט 2. משחק 3. כמובן... קבוצת הבנות של ליברפול פאנס קלאב
ס סַבְתָא New member 18/2/06 #31 אני יודעת על ריקוד, ו... לא שאלת, אני רוצה לשאול: למלאני היה כינוי שדבק בה בביצפר, מה היה הכינוי, ולמה? (רמז: לא ממש שם חיבה.....)
אני יודעת על ריקוד, ו... לא שאלת, אני רוצה לשאול: למלאני היה כינוי שדבק בה בביצפר, מה היה הכינוי, ולמה? (רמז: לא ממש שם חיבה.....)
A actimel New member 18/2/06 #32 כל הכינויים המוכרים 1. כמובן... הניק ספורטי 2. קוויז - אין לי מושג... 3. צ'יזי - בגלל הקיצור של המשפחה שלה צ'יסהולם
כל הכינויים המוכרים 1. כמובן... הניק ספורטי 2. קוויז - אין לי מושג... 3. צ'יזי - בגלל הקיצור של המשפחה שלה צ'יסהולם