דיון כלשו שעלה לי..

Prophet Of God

New member
דיון כלשו שעלה לי..

ראיתי פה איזה הודעה על MCR שמישי אמרה "אני לא מצליחה להבין איך אפשר לאהוב להקה שערסים ופרחות אוהבים שמשמיעים בגלגלצ" ועוד כמה בלבולי שכל. אז שאלה לי אליכם, הגדירו את עצמכם בלי להתפלצן ולהיות יפי נפש, איך אתם בוחרים מה לשמוע? ואם נניח נייטויש[חייב להתקשר לפורום איכשו] היו הופכים להיות מיינסטרים, מה שאומר שהיו משמיעים אותם בתחנות הגדולות ברדיו, MTV וערסים ופרחות היו מתחילים לשמוע אותם, אבל הסגנון של המוזיקה לא היה משתנה. היה גורם לכם לאהוב אותם פחות? אני אתחיל עוד שניה.

Prophet Of God

New member
דעתי

את המוזיקה שלי אני בוחר ככה, פשוט שומע את השירים, אם מוצא חן בעיניי נשאר, לא מוצא חן בעיניי עף. כמובן שיש סוגים שלמים שאני לא אוהב, כמו אימו או פאנק רוק, אבל יש לי שירים מהסגנון הזה שאני מחבב ושאני שומע. אני לא שומע על פי סגנון, אני שומע על פי מה שנעים לי באוזן. בנוגע למיינסטרים, אני לא רואה בזה בעיה, להפך. אני לא חושב שבגלל ש"ערסים ופרחות" אוהבים להקה, זה מוריד מהערך שלה, או הופך אותה גרועה יותר. כלעוד המוזיקה שלהם טובה עדיין, מה אכפת לי מי אוהב או לא אוהב אותם?!

The Cat Woman

New member
צודק...

שים לב שזו סתם הייתה הערה על הערסים והפרחות, כתבתי שהסיבה העיקרית שאני לא אוהבת אותם- זה פשוט כי הם גרועים. אני חושבת שזו סיבה מספיק טובה לא לאהוב להקה, לא?
בכל אופן... באשר לשאלתך... אני בעד שאנשים יפתחו לסגנונות מוזיקה שונים, אני בעצמי לא מגבילה את עצמי לסגנונות מאוד מסוימים. אני שומעת גם כמה שירי פאנק-רוק כי באמת יש שירים נחמדים, אבל לא יותר מזה. אני לא יכולה להגדיר אותם כמוזיקה טובה כי בעיני זה סתם מוזיקה שהיא זבל מסחרי (אל תיקח קשה את המילה "זבל", זה ברור שאנשים משקיעים ויוצרים... אבל עדיין זו מוזיקה שהיא בעיקר מסחרית) קח למשל את Panic! At The Disco - אימו לחלוטין! וגם מסחריים ומושמעים בגלגל"צ... אבל הם ממש חמודים אז אני שומעת אותם. גם incubus כבר נהיו די מסחריים, אבל הם טובים! כנ"ל לגבי Nirvana שפתאום כולם מכירים ואוהבים. אבל my chemical romance פשוט איכ... להקה גרועה בטירוף, הדיסק שלהם על הפנים- תאמין לי שהקדשתי זמן כדי לשמוע אותו.

LiLuLiL

New member
לא מסכימה איתך..

תיראי, כל מה שאמרת, זו דעתך, אני למשל ממש ממש אוהבת את מי כמיקל רומאנס וקצת צובט לי מה שאת אומרת, בסדר את לא אוהבת אותם אבל באמת שזה לא אומר שזה איכ או דהם גרועים בטירוף, וכמו שאמרו פה זה שערסים ופקאצות שרים אותם זה לא אומר לדעתי כמעט כלום על הלהקה, כי יש למשל שיר שערסים ישירו של להקה כולשהי ויש שיר שהם לא יסבלו בלי לדעת בכלל שזה שלהם גם.. מה שאני מנסה לומר לך בלי כל החפירה
כל אחד והמוזיקה שהוא אוהב לשמוע זה עניין של טעם..

Liquid Dreams

New member
לגמרי כנ"ל. יש אנשים שלא מבינים למה

אני חושבת ככה, וקשה למצוא עוד אנשים שחושבים ככה.

The Cat Woman

New member
אהם... לא פרחות- אמרתי "פקצות" ../images/Emo9.gif

ולא אומרים על דעות של אנשים "בלבולי שכל". לכל אחד יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה, על אחת כמה וכמה בנוגע למוזיקה שזה אך ורק עניין של טעם אישי. נייטוויש- הם להקה מעולה, מצוינת, מדהימה, מוכשרים אחד אחת! אם פתאום הם יתמסחרו והשירים שלהם יהפכו להיות יותר אוונאסנס למשל- אני יאהב פחות. אבל כל עוד הם ישמרו על הקו שלהם ועל הסגנון שלהם, אני איתם! כמו שאומרים- "סוס מנצח - לא מחליפים".

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif :\

רק שלא ייקרה להם מה שקרה לסיירניה.. וסיירניה הייתה להקה כ"כ טובה:(

LadySilkworm

New member
לא.

לא הייתי אוהבת אותם פחות. אבל אני מפחדת שמדבר כזה הם כן יישנו בסוף את הסגנון שלהם, וזה יהיה כ"כ חבל.

הממ..

אני שומעת מה שאני אוהבת.אם שמעתי ואהבתי שיר מסוים,אז לא משנה לי מה הסגנון,העיקר שאהבתי. אני לא פוסלת סגנונות על ימין ועל שמאל,אבל יש כמה סגנונות שאני לא אוהבת.בד"כ אני תמיד מנסה לשמור על ראש פתוח ולא פוסלת לפני שאני שומעת. בקשר לנייטוויש-הייתי ממשיכה לאהוב אותם.לא אכפת לי מי אוהב אותם ומי לא.גם אם פקצות וערסים היו מתחילים לשמוע אותם(מה שלא נראה לי שאי פעם יקרה),הייתי ממשיכה לאהוב אותם.

Super Alonit

New member
לפי דעתי,

לא צריך לשפוט להקה לפי כמה היא ממוסחרת ומי שומע אותה אלא לפי המוזיקה שהיא יוצרת. כל עוד נייטוויש ישארו נפלאים כמו שהם היו, לא אכפת לי ממש מי ישמע אותם (למרות שאני מודה שזה טיפה יעצבן אותי אם פרחות יזייפו שירים שלהם לידי בבי"ס). אבל היי, אם הם עד כדי כך טובים שאפילו 'ערסים ופרחות' מתלהבים מהם, אז מי אני להתווכח איתם?

ש נ י1

New member
הצגת את זה כאילו

'ערסים ופרחות' מתלהבים רק מהמוזיקה הכי משובחת

אממ כל עוד הם שומרים על הסגנון שלהם

אז לא, אמשיך לאהוב אותם. (הבעיה היא שגם בוואנס הם לא שמרו על הסגנון שלהם, אם הם ימשיכו בקו של וואנס זה יהיה גרוע מאוד). אני אהבתי את ראסמוס בתקופה שהם היו מושמעים ברדיו כל יום 243242 פעם, ואני ממשיכה לאהוב את הימ למרות שיש הרבה אימו בויז מפגרים בני 12 שאוהבים אותם (למרות שלא יצא לי לשמוע אותם כבר כמה חודשים טובים
)

danduuu

New member
../images/Emo2.gif שימי עכשיו את כל הדיסקים של HIM

שיש לך ותחזרי לשמוע אותם!!

למעלה