דיון כלשו שעלה לי..

Itay Simons

New member
נמנמ

זה לא יגרום לי להפסיק לשמוע אותם, לא באמת אכפת לי מי אוהב ומי לא... אם זה יפה בעיניי אני אשמע

ש נ י1

New member
פשוט מאוד

אם המוזיקה מוצאת חן בעייני אני ממשיכה לשמוע, אם לא אז לא. ממש לא אכפת לי אם ישמיעו ברדיו או ב-MTV כל עוד אני אוהבת את המוזיקה. גם יוצא לי הרבה פעמים לשמוע איזה שיר פופ נחמד ברדיו ואחר כך לשמוע במחשב איזה שיר של צ'ילדרן אוף בודום
ככה שממש לא משנה לי איפה משמיעים את המוזיקה ומי שומע אותה...

Blade Of Fire

New member
נו אבל תחשוב בהגיון

לרגע... אם נייטוויש לא משנים את הסגנון שלהם, ערסים ופקצות לא יאהבו אותם... אין סיבה... אלא אם כן הערס או הפקצה לא באמת כאלו. גם את MCR פקצות וערסים לא שומעים, אלא סתם ילדות קטנות שחושבות שהם להקה טובה וגותית ואפלה ובלה בלה בלה עד שהן יתבגרו ויבינו שיש מוזיקה טובה שם בחוץ. אבל נגיד וייקרה המצב ההיפוטתי שלך-כל עוד המוזיקה תמצא חן בעיני, אני אשמע ולא משנה כמה הפלייליסט של גלגלצ אונס את השיר.

אז ככה...

אני לא יפחית מהכבוד שלי ללהקה ואני ימשיך לשמוע אותם כי הם עושים מוסיקה שאני אוהב מה הכפת לי מי שומע אותם?! מצידי שגם נזירים טיבטיים ששותים נסטי ישמוע את אותה להקה שאני שומע אני חושב שלהקה שמעלה קליפ שלה לMTV זה חכם כי אחרי הכל זה עוד כסף שניכנס אלייהם כל עוד זה לא פוגע בגישה שלהם בלעשות מוסיקה אז מה הכפת לי

מה איכפת לי מהם.

שישמעו מה שהם רוצים מקסימום אם לא אוהב את החומר החדש שלהם....לא אשמע אותו וזהו. נגיד שהיא הייתה להקה טובה. וחלאס.

למעלה