דיון לבנות ואולי גם לבנים

togi12

New member
דיון לבנות ואולי גם לבנים

היי בנות יקרות, שאלה לי אליכן.
נניח התחלתן לדבר עם מישהו, משהו ממש ראשוני והוא נחמד וסבבה. אבל הוא בן 30-35.
והוא מתחיל איתכן בקטע רומנטי.

תגובתכן?

Alex Burgess

New member
בדרך כלל מדובר בגברים שאין להם הרבה מה להציע

לבנות גילם ולכן הם "יורדים רמה". יותר קל להרשים בחורות צעירות, במיוחד אלה שאוהבות להיראות מתוחכמות כאשר הן יוצאות עם מישהו מבוגר. כמו כן, קיים הקטע של "בשר טרי" שמושך יותר. בקיצור, אין לי שום דבר טוב להגיד על זה.

michaly2003

New member
כשהוא בן 30 עוד המצב סביר אבל מניסיון של נשים

אגיד לך שגברים יחסית לנשים מתחילים "לקרטע" בגיל יותר צעיר הן מבחינת החיצוניות על כל המשתמע מכך, והן מכל הבחינות, ומהר מאוד תמצאי את עצמך עם גבר ממש לא אטרקטיבי לידך, ואז מגיע גם שלב הבגידות כי את לא תמשכי אליו, וכפועל יוצא מכך הוא יהיה מקופח וגם יזלוג הצידה. ראיתי הרבה זוגות האישה נראת מאוד טוב ויש לצידה גבר שדוחה אותה וזה הורס את כל הזוגיות.
ויותר מכך אם באופי שלו זה מה שהוא אוהב נשים צעירות, גם אחרי שאת תזדקני הוא תמיד יסתקל לצדדים.

Blue Potion

New member
תגובתי?

פשוט מאוד, "ביוש".

~

זה מן הסתם בהתחשב בגיל שלי. אם אני בת 29, אז אולי לא.
אבל אני לא בת 29.

טוב אני בת 29 אז אני כמעט שם

ובעלי בעצמו כבר אוטוטו בן 34. אבל בתחילת שנות ה20 הייתי מאוד מקובעת על בני הגיל שלי, כשהכרתי את בעלי הוא היה בן 27 והוא נראה לי מבוגר ממש, אכלתי סרטים על זה...

choco2602

New member
אני אישית..

לא מוצאת עניין בבני 24. נכון שיש חלק בוגרים אבל הרוב עוד בראש של ילדים בעיני. אני בכל מקרה מכוונת לבנים קצת יותר גדולים ממני. 34-35 זה אולי קצת מרתיע. אבל סוף ה20, או 30 נראה לי הגיוני.

togi12

New member
בת כמה את?

מסכימה ביותר שבני 24 הם ילדים, אבל אני יותר מכוונת לגילאי 26-29. 30 אולי יבוא בחשבון, אבל 31 כבר ממש לא!
אני חושבת, שעד גיל 30 אנשים כבר צריכים לבסס את החיים שלהם- ואם הם לא עשו כך ועדיין מחפשים ומתנהגים כמו 20+... אז כנראה שיש ממה להתרחק.

choco2602

New member
אני בת 24. אבל מנטלית לא מרגישה בת 24

אלא יותר 26. אני מסיימת תואר בעוד חודשיים, מה שרק מוסיף לי לתחושה הזו.

Purple Mushroom

New member
גם אותי מעניין לקרוא את התגובות

בחור בין 35-40 אפילו :)

togi12

New member
מנצל"שת לשאלה צדדית בנושא קסום שָכֵן...

הכי מבוגר שלי היה בן 31, ומדי פעם יוצא לי לצ'וטט וירטואלית עם גברים תועים (חח, ככה אני אוהבת לקרוא להם) בני 30-40 במערכות צ'אטים רנדומליים.
גם לכן קורה שגבר כזה לגמרי מדליק לכן את החושים, ואיכשהו יש הרגשה כאילו מבחינה מינית (ותיאורטית בלבד יש לציין!), הם הרבה יותר מושכים מגברים צעירים?
ולו רק מפאת הניסיון והבגרות!
ועדיין.... הייתן מעבירות גבר כזה לקשר אמיתי במציאות?

שאלות..

Purple Mushroom

New member
צודקת

יש גם המון דוגמאות בהיסטוריה של המציאות, עם גברים מבוגרים, ונערות צעירות. אני כתבתי בעבר על זה בפורום. (ושכחתי את התגובות): כמו : צ'ארלי צ'אפלין, שהתחתן איזה לפחות 3 פעמים עם בנות 17? ונירו לוי שהתחתן בגיל 14, עם מישהי בת 23? :)

togi12

New member
חחח כבר באתי להזדעק על גיל 14

אבל ידוע שהכלל יוצא מן הכלל בכל מקרי הברנז'ה. כי כשאת בת 23 זה מגניב להחזיק במישהו כמו נירו לוי ודי ברור גם שזה ייגמר מהר (לא יודעת אם זה כבר נגמר ביניהם או אם בכלל, אבל אני מדברת על הטייפ הזה, לא עליהם ספציפית).

חוץ מאלה, לא רואים הרבה דוגמאות בחיים האמיתיים. רוב החתונות שאני שומעת עליהן הן בין בני בערך אותו גיל. הייתה חתונה אחת שאימא שלי ציינה שהיא הייתה, של בן 40 ובת 29. זה היה חריג בעיניה.

קיצר, תורך לטיעון נגד. :p

Purple Mushroom

New member
אין לי טיעון נגד

רק אולי אוסיף מהרזומה שלי, שמערכת היחסים הכי ארוכה שלי, היתה עם מישהי שגדולה ממני בכ3 וחצי שנים. ועד שהשגתי מישהי שצעירה ממני ב5 שנים, היינו ביחד חצי שנה, אבל היא היתה חולה מידי, בלי עתיד לקשר רציני כמו מגורים או חתונה, ונפרדתי ממנה, ואחרי זה חזרנו לעוד 3 חודשים וזהו בערך. סיפורי העצוב :(

BloodyRose

New member
זה כ"כ תלוי

בתור התחלה, אני לא אוהבת הכללות נוסח "בגיל הזה הוא כבר צריך להיות ממוסד". כל אחד עובר מסלול חיים שונה, כל אחד מרגיש בנח להתמסד בשלב שונה, וכן, יש כאלה שרצו להתמסד אבל לא יצא מסיבות כאלו ואחרות.
רוב הבנות שלמדו איתי בשכבה כבר נשואות (ולרוב הגדול כבר יש ילדים), זה אומר שאני "פסולה" כי "בגילי כבר הייתי צריכה להתמסד"? חס וחלילה...

אם הכיוון שלך הוא פער הגילאים - אז זה תלוי בת כמה את. הבחור בן 32, גדול ממני בחמש שנים. יש אינספור בדיחות בינינו על כך שהוא זקן, אבל באמת שמהרבה בחינות אני הרבה יותר זקנה ממנו

הלימיט האישי שלי תמיד היה פער של שש שנים (אל תשאלו למה...), אבל לא הייתי פוסלת בחור רק על סמך הקריטריון הזה.

זה אישי, זה תלוי בך ותלוי בבחור. אם את שואלת אם זה מוזר שבחור בגיל הזה התחיל איתך (22 לפי הכרטיס האישי), אולי הוא לא ידע בת כמה את? אולי הוא חשב שיותר? אולי הוא "ילד" באופי? אולי הוא לא ממהר להתמסד והבחורות בגילו מאוד לוחצות לכיוון הזה?

בקיצור, אני לא אוהבת "לשפוט" אנשים על סמך הגיל שלהם. אם לך זה מרגיש פער גדול מדי, זה בסדר גמור, וזה לא משנה מה חברי הפורום יגידו.

Cade Foster

New member
טוב אז מהצד השני...

זה בדיוק הפרש הגילאים שלי מחברה שלי (אני 22 והיא 35). האם זה בהכרח יצליח? לא יודע. אבל אני לא פוסל. ובחיים שלי לא אהבתי ככה. פשוט גיליתי דרכה שאני נמשך לנשים, לא לבנות. כשאת מוצאת את כל התכונות שאת מחפשת במין השני הגיל פתאום נהיה אוברייטד.

togi12

New member
אם היא בת 22

איך דווקא דרכה גילית שאתה נמשך לנשים? הרי ביחס לנשים יותר מבוגרות (להגדרתי 25-26+), היא "נערה" או לפחות נראה לי שיהיה קונצנזוס על אישה צעירה.

לא בטון פוגע חלילה, רק שואלת.

למעלה