דיון לבנות ואולי גם לבנים

Cade Foster

New member
איך לא סותר?

היא בת 35, נערה זה הדבר האחרון שאת יכולה לקרוא לה...

togi12

New member
אה

זה מה שקורה כשמגיבים בזמן שרואים סרטונים תיעודיים ביוטיוב
חחחחחחחחחח

spaysi8

New member
פששששששש

ששששששששששששששששששששששששששששששששששש

spaysi8

New member
לא מעניין אותי הגיל

מעניין האופי, השלב בחיים שהוא נמצא בו..

אני מכירה לא אחד ולא שניים בני 40+ שהם בשלב לגמרי של לבלות ולזי** ומאידך חבר שלי בן 21, חייל, והוא ממש לא מהבנים שאוהבים סטוצים ושכל פעם מחפשים עוד ועוד ועוד..

spaysi8

New member
קודם כל שאלת על גילאי 30-35

ושנית- אי אפשר לדעת.
ברור לי שרוב הגברים בני ה40 שיתחילו איתי לא "ישדרו על אותו הגל" כמוני,
אבל אם היה מתחיל אחד שכן היה מתאים לי- קיים מצב שהייתי זורמת.
בגילאי ה30 יש סיכוי אפילו יותר גדול.
תראי, כרגע חבר שלי בן 21, יצאתי עם בחורים גדולים יותר ואני יכולה להגיד לך שדווקא הבחור שאני כרגע יוצאת איתו חושב בצורה הרבה יותר בוגרת (בחלק מהמקרים) מבחור אחד שיצאתי איתו שהוא בן 25 כרגע וכשיצאנו (היה בן 23) כל מה שהיה לו בראש זה רק לעשן חשיש כל היום..
אז זה תלוי בבנאדם.
וגם- יש לי ידיד בן 29 שנראה ומתנהג בגילי (מבחינת מערכות יחסים בלבד, מכל הבחינות האחרות הוא מאוווווד בוגר).
אז שוב, מה שאני אומרת, הכל תלוי סיטואציה ובנאדם.

EdisonGirl

New member
לא הייתי מסתכלת על הגיל

יש שאלות אחרות הרבה יותר מעניינות, ולא הייתי פוסלת על סמך גיל נטו- לא קטן ממני ולא גדול ממני.

Palindrome

New member
תכל'ס, היו לי דיעות מאוד נחרצות בנושא

לפני כמה שנים. היום פשוט לא אכפת לי, לשני הכיוונים.
בפועל, אני מניח שזה יהיה קצת קריפי לבלות עם מישהי מבוגרת, אבל אם היא בסטייט אוף מיינד דומה לשלי, לא רואה עם זה בעיה. אותו דבר לכיוון השני.

חתונה ברבנות ?

לא הייתי מתחתנת עם גבר שגדול ממני ביותר מעשר שנים

אבל יותר מזה, לא הייתי מתחתנת לעולם ברבנות !
זה יותר גרוע

ממליצה לכם לצפות בילדה בן 11 חכמה מתימן - כאן

http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4297709-.html

הלוואי ולחצי מהאנשים והנשים במדינה היה את השכל של הילדה
הזאת מתימן, היא לא מוכנה להתחתן - רק כי ככה זה אצל כולן
אם גם אתם תבדקו תגלו שהטקס וחתונה ברבנות זה ממש מכירת שפחה
שלא לדבר על מה קורה לגבר ולאשה במקרה שהם צריכים להגיע לבית הדין הרבני
ולהנות מחוקים שמתאים ללפני 3000 שנה

בעלי מבוגר ממני ב-12 שנה..

אני תמיד רציתי את זה כך..והעדפתי בבירור מבוגרים ממני..פעם אפילו נפגשתי עם גבר מבוגר ממני ב-24 שנה אבל זה באמת היה בעייתי אפילו אני מבינה את זה..
בכל מקרה לדעתי אם זה לא הפרש היסטרי זה מקובל לחלוטין כל אחד וטעמו..

Besessenheit

New member
באופן כללי כן

אני נורא בררנית ואני מתנשאת ומחפשת אנשים גם באותה רמה "כמוני" - אלא אם כן הוא יהיה כזה - אני לא אצא איתו.

UV radiation

New member
קצת מרתיע האמת

אני לא אוהב את הגישה של "בנים בגילי הם ילדותיים". זה אמנם נכון שרוב בני ה-24 הם ילדים (אני אומר את זה בתור בן 24), אבל גם רוב בנות ה-24 הן ילדות. למה אתן כל כך בטוחות שאתן לא? חייב לומר שאני דווקא לא רואה את עצמי כילד, אני תולה את זה בכל מני דברים שעברתי בחיים, אבל מצד שני, זה מה שחשבתי על עצמי גם בגיל 16,17 - והיום אני יודע שממש לא הייתי בוגר באותן שנים.

חוץ מזה שמדובר בגילאים שונים לגמרי. כמו שאמרו כאן, בני 30+ כבר בראש של להתמסד, להתחתן וכו'. לרוב כשהם הולכים על בנות שצעירות מהם ב10 שנים ויותר זה באמת צעד די נואש. ואותו דבר לגבי בנות 30+. שעליהן הלחץ להתחתן הוא גדול יותר.

גילוי נאות: כשהייתי בן 22 הייתה מישהי בת 31 בחיים שלי. חשבתי האם לצאת איתה, ואז חבר שדיברתי איתו על זה סיפר על מישהו מהיחידה שלו שיצא עם מישהי מבוגרת ממנו בהרבה ועכשיו מתחתן איתה כי במהלך מע' היחסים שלהם היא נכנסה ממנו "בטעות" להריון. זה די הוריד אותי מהאישה הזו.

choco2602

New member
אני פשוט משווה את עצמי לעולם..

אני אישית חושבת שרוב הבנים בני 24 הם ילדותיים. לא יודעת אם ביחס לבנות 24 (יכול להיות שלא) אבל ביחס אלי כן.
אני למשל בניגוד להרבה בני ובנות גילי לא ממש בראש של לצאת למסיבות, ולהשתכר למוות, ולצאת כל יום.
אני כן מחפשת להינות אבל לא מתלהבת מהדברים האלו..
אני גם לא מחפשת משהו שחיפשתי קודם. קודם לא הייתה לי בעיה להיות בקשר עם מישהו גם 4 שנים מבלי בכלל לחשוב על שלב קדימה בחיים. עכשיו אני לא רואה את עצמי יוצאת עם מישהו כל כך הרבה זמן בלי שום התקדמות..
בגלל זה אני אישית לא ממש טורחת לבדוק בני גילי- מהסיבה שרובם (לא כולם, אבל רובם) ילדותיים לי.

togi12

New member
נכון ולא נכון...

גם אני לא בראש של מסיבות ואלכוהול, אבל מדי פעם עושה את מה שעושים בני גילי, כי בכל זאת אני לא רוצה להרגיש זקנה. (אני בת 22 וחצי).
וכמו שהבחור מעלייך אמר- גם בגיל 16 חשבתי על עצמי שאני בוגרת... ומסתבר שאין גבול לגדילה השכלית. כל יום אני לומדת משהו חדש, ואני לא יוצאת בהצהרות על בגרות כי בפעם אחרונה שעשיתי את זה בגילאי 16-18, מסתבר שטעיתי והבכתי את עצמי בעיקר מפני עצמי.

וחוצמזה- משהו שלמדתי בטיול בדרום אמריקה- אני לעולם לא שוללת אנשים על סמך כ-ל דבר. אלא אם הוא מכוער באופן יוצא דופן- אני תמיד אחליף משפט או שניים עם הבנאדם ואז אחווה דעתי. בלה פז בבוליביה יצאתי עם אוסטרלי בן 18 שכבש את ליבי בסערה- הלוואי על גברים בני 25-26 בארץ שיהיה להם רמת בגרות כמו שהייתה לילדון היפה הוא.

choco2602

New member
נכון שבגיל 18..

כולנו הרגשנו שאנחנו בוגרים ובלה בלה (כן ממש בוגרים חחח)...
אבל אף פעם לא ממש הרגשתי נוח עם אנשים בגיל שלי.. אין לי באמת הסבר לזה. זה לא משהו חדש לי זה בערך מכיתה ט' ככה.
ושוב אני ממש לא אומרת שכולם מתנהגים אותו דבר. אבל האנשים שהיו סביבי, שאני מכירה, הרגשתי שאני מסתובבת עם בני 4 (אני יכולה לתת דוגמאות ואז תביני יותר על מה אני מדברת).

ולגבי מראה- אני חושבת שאם אין משיכה בכלל, אין ממש מה לנסות בכוח. אם יש קצת, אפשר לראות לאן זה מתפתח. אני לא אומרת שמישהו צריך להיות הכי יפה בעולם, אבל צריך להיות משהו במראה שתאהבי. אחרת זה פשוט לא יעבוד.

למעלה