דיון מאוד חשוב לי!!!!!!!!!.....

דיון מאוד חשוב לי!!!!!!!!!.....

!!!! איך אתם מוצאים את הזמן ליהיות בחווה להתנדב ליהיות עם הסוס שלכם (עם יש לכם) כי אני ממש עמוסה ופיצי אומרת לי לבוא אבל אין לי זמן ואני עדין לא מבינה איך לה יש זמן ולכם!!!! (פיצה- את יודעת שאני עסוקה מוות אבל אני רוצה כל כך לבוא לחווה לעזור :( ):
) יש לי הצעה אולי אחד מהמדריכים מכל חווה כל שהיא יבואו להיתארח בפורום זה מאוד יעזור ויהיה כיף (אני לא ממש יודעת איך עובד כל הסיפור עם האירוחים) מחכה מאוד מאוד לתגובות בבקשה

טוי בוי

New member
אני גם בעד שהמדריכים יתארחו פה...

אני באה אחרי הלימודים חמישי ושישי בימים שהם די פנוים לי זה די קשה אבל משתדלים

TauraMan

New member
זה הכל עיניין../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

של סדר עדיפויות.... אם תרצי, תאמיני לי שיהיה לך זמן לאורווה... ואני יודעת שכל האורווה כולל המאמן שלי יודעים על הפורום (
)אבל אני יודעת רק על אור שנכנסת ויש עוד 3 שהיו פה כמה פעמים ספורות...

יש לי בחווה מדריכה

שיש לה המון ידע והיא כבר כתבה פה הודעה שהיא מחפשת סוס.. היא בטוח תסכים להתארח ולהשתתף יותר בפורום ולתרום בידע..

אורלי.. וחןן....

את ידעת שצריכים לנקות לסוסים הזכרים באיבר המין שלהם פעם ב.. את האזור שם.. ולהוציא את הלכלוך שמצטבר שם!? אם לא מנקים זה עלול לגרום לסרטן אצל הסוס.. ואצל הנקבות מנקים את הלכלוך בין העטינים שלהם.. או איך שתקראו לזה..

OHIO

New member
חחח דרורי רק עכשיו עלית על זה?!

איזה הצתה מאוחרת!! חחחחח ברור שצריך לנקות להם שם.... יש פול ג'יפה ואיכסה!! לאוהיו אני מנקה כל הזמן... כמה שזה נשמע מגעיל... לוקחים כפפות גומי- כמו של רופאים כאלה ודוחפים להם את הצינור פנימה. לזכרים שהם לא סטאליונים זה בעיה לנקות כי הם לא מוציאים את זה לעיתים תכופות... חחח תשאלי את שי איזה דוחה לנקות את זה!!יותר נכון, איזה דוחה לראות אותי מנקה את זה! חחחחח

איזה צינור?! אההההההה ל***

את מתכוונת?! פפפ היום עשיתי את זה לאפולו.. יאכס.. מגעיל.. בחיים שלי לא שמעתי על זה.. וואיי כמה לכלוך היה לו שם!!! חבל"ז!!!!

OHIO

New member
לא טיפשהה!! צינור מיים!!!

שיו ילדה נכה לוקחים את הצינור מייייייייייים ודוחפים פנימה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז תכתבי צינור מים!!!!! פחחחחחחחחחחחחח את יודעת שגם לפיפס שלהם קרואים צינור!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי את רוצה לנפח להם שם את כל האזור?!!?!? כאילו יש מצב שהמים לא יצאו!

Shai Felton

New member
דווקא../images/Emo74.gif

יש זכרים מסורסים שכן מוציאים את זה לעיתים קרובות.. טחח... תלוי בסוס

TauraMan

New member
תלוי איזו סוסה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אם אתה באמת צריך את זה בוא לנקות לקאיה

למעלה