דיון מאוד חשוב לי!!!!!!!!!.....

OHIO

New member
כןן... אבל זאת נרט.... אזז...../images/Emo5.gif

חחחחח ססתם! אתה יודע שאני אוהבת אותה

mkuzi

New member
דבר חשוב מאוד מאוד!!! ../images/Emo150.gif

חבר'ה אתם קבעתם מי יתארח בפורום אבל עדיין לא קבעתם מתי!!!! ועוד דבר:מה אם מפגש???? החגים התחילו להכנס להרצה ואין פה שום דיבורים על מפגש!!!!! אני לא יודע מה אם השאר אבל לי כבר נימאס לראות את אותכם בתמונות קפואות ומעצבנות שלא מראות כלום חוץ מהיופי שלכם ושל סוסכם ויופי הוא לא הדבר הכי חשוב בעולם!!!! הגיע הזמן שנלמד על האופי האמיתי של הרוכבים מאחורי המסך והמקלדת!!!!! אז יאללה כשתגמרו את השירשור הזה הוא יהפוך לשירשור
מפגש ואירוח!!!!!!!

אני מקווה שזה יעזור לך

אני חושבת שאני יכולה לענות לך אל כמה שאלות 1. אין סיכויי שמדריך יבוא לאטר. באמת נראה לך שיש להם זמן הם כל הזמן בחווה עובדים ואין לם רגע לנשום. ואת יודעת מה כשהם לא עובדים אז הם ישנים או עסוקיים בעניינם פרטיים ואני בטוחה שאין להם זמן לכל זה הם גם צריכים לרכב על הסוסים בחווה. 2. לי אין שום בעיה לבוא לחווה אני חוזרת הבייתה בערך ב-2 אני אוכלת משהוא קטן ואויל תורכת להכיןם שיעור ביית אבל רק רבע שעה כי אי אפשר לתת להם יותר זמן (את כל שאר השיעור בית שלא סיימת את מסיימת בבית הספר) ואז אני הולחת לחווה בערך ב3 ואני נשארת עד שמונה תשע בערך . אז אני לא מינה מה הבעיה אני מאוד ישמח אם תחזירי לי תגובה אה ועוד דבר מי אלה פיצי ופיצה?

Shai Felton

New member
אממממ../images/Emo74.gif

אני לומדת עד שלוש וחצי כל יום, ישר אחרי זה אני הולכת לאורווה, שיעורי בית רק אם יש זמן - בערב..... אני רוכבת 4 פעמים בשבוע לפחות.

Vintage Queen

New member
וול..........

אני מסיימת הכי מאוחר ב2 וחצי וזה רק פעמיים בשבוע כל השאר זה ב 1 וחצי 12 וחצי ו11 וחצי אז מבחינת שעות לימודים יש לי מספיק זמן בערך ב 4 וחצי 5 אני הולכת לרכב (כי אני שונאת לרכב כשחם!) ואני חוזרת הבייתה ב 8 וחצי ככה.......

תודה.......

תודה לכולם על התגובות אבל עדין לא הבנתי יש לכם זמן לחברים???? לשעורים???? להורים????? לאחים?????? למטלות הבית????? ועוד!!!!!!! אם אתם הולכים אז זה אומר שאתם לא עושים את כל הדברים שכתבתי למעלה!!! והם דברים חשובים מאוד תגובות!!!

Shai Felton

New member
כמו שדורון אמרה../images/Emo74.gif

זה תלוי בסדר עדיפויות שלך. לכל אחד זה שונה.... לי למשל הרכיבה היא בראש סדר העדיפויות, אחר כך שיעורי בית, אחר כך מחשב, עם חברים נפגשים בבית ספר ובערבי שישי או סתם ימים שלא רוכבים בהם ואין מה לעשות......

טוי בוי

New member
כן יש...

ישר אחרי החווה הולכים עם החברים או בימים שאני בבית, שיעורים עושים בערב או ליפני או בחווה...

HORSE GIRL2

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif

אני מסיימת כל יום ב-2:30 -3:10 וביום שלישי ב-4. לכן אני בחווה רק יום אחד בשבוע (שלו אני ממש מחכה). הייתי ממש רוצה להיות יותר, אבל אני ממש לחוצה בלימודים והחווה גם רחוקה ממני, ולכן אני יכולה לבוא רק לשיעור פעם בשבוע. אפילו אין לי זמן לבוא לעזור..........
איך אני מקנאה באלה כאן שיש להם סוס או שהם הולכים כל יום לחווה. אבל לא משנה מה, תמיד הייתי מנסה איכשהו שיהיה לי זמן לפחות לבוא פעם אחת.

יקורותי: סדר עדיפויות!

אני גומרת הכי מאוחר בין שלוש לארבע וזה כמעט כל יום. לכן אני אומרת לך- תמצאי לך יום שבו תכיני את השיעורים עד ככה 4, תאכלי צהרים וצאי לחווה! איך אני מצליחה להגיע לחווה כמעט כל יום? אגב: שיקמוש', לדעתי אני עושה את העבודה הכי שחורה פה... המניאקים האלה רוכבים וזה ניקרא אצלם "התנדבות"! ארררג!
הם לא צריכים להוביל פונים מטורפים שמשאירים סימנים וצלקות לכל החיים *שיעול* ניקוש'! *שיעול*....

אמ אולי תפני לך זמן?../images/Emo75.gif

תקשיבי אני גם דיי עסוקה בלימודים. יש לי גם את העבודת שורשים גם פרוייקט מעיינות אני גם צריכה לעשות שיעורי בית וגם..יש לי את מיקה לטפל בה. ויש לי גם חיי חברה שלא תחשבו. בכל מקרה אני מוצאת מקום לרכיבה. אז תחשבי רגע תסדרי את סדר הזמן שלך ככה שאפילו יום אחד תהיהי באורווה. תנסי אויל זה יעזור.

כנסו!! בקשה סימו לב.ץ.שירשור השיעור

שלי!!!! טוב, רכבתי על כסטרו החתיך (סוף סוף!), וכסטרו הוא סוס ה"נוטה" לרוץ. הוא ממש "נוטה"-הוא כל הזמן רוצה לרוץ! עם איך שהוא מחזירים אותו להליכה,אז הוא כל שניה קופץ לך כי הוא רוצה לדהור!!! וכל הזמן צריך לשמור על מושכות מקוצרת!!!!!! ולא לדרבן אותו!!!! רק סימן קולי!!! אבל הוא סוס מקסים! וכייפי!!! טוב,לא עשינו קאנטר (
) אבל הטרוט שלו מה-זה כיפי
!!!! קמעט כל השיעור עשינו טרוט... בקיצקץ,זה היה שיעור די מוצלך!!!!

למעלה