דיון מהותי בנוגע להמשך דרך הערוץ

Aviad1987

New member
דיון מהותי בנוגע להמשך דרך הערוץ

כפי שאתם כבר יודעים יס יצאה למסע רכש אכזרי בעונה הנוכחית של ארצות הברית והוא צפוי להימשך (אני מקווה בכל אופן). אי לכך ובהתאם לזאת אני לא מבין איך בכירי יס מצפים להמשיך את הערוץ במתכונתו הנוכחית ולתת לנו לגמוע כל כך הרבה טלוויזיה ביומיים (פחות). מה אתם אומרים? תצליחו לעקוב אחרי - פשע מן העבר 3, מגרש ביתי 3, סמולוויל 5, דה או סי 3, אברווד 4, פריזן ברייק, קומנדר אין צ'יף, נאמברס 2 ועוד...? ואלה רק הדרמות. בתוך הקומדיות אפשר למצא את הופ ופיית' 3, פחות ממושלמת 4, 2 גברים וחצי 3, קוראים לי ארל, דה וור אט הום ועוד'. איך אתם מעדיפים שהערוץ יראה ממרץ הקרוב? פעיל 7 ימים בשבוע (עם פול שידורים חוזרים כמובן) או שישמור על מתכונתו הנוכחית?

TheCharm

New member
ישנה הצעה

אבל לא ממש פרקטית. אני אישית הייתי מציע שבימים א'-ג' יהיו השידורים החוזרים הליליים כהרגלם. בארבע הימים הנותרים של השבוע ישודרו סדרות חדשות, לצד שידורים חוזרים, וגם לא ביום מלא. סוף השבוע אמנם ישדר במלואו, אבל בימים ד'-ה' הערוץ יתחיל בשעות הערב ככה ולא ישדר גם הרבה סדרות. ככה אמנם עדיין יש מה לראות בסופ"ש, אבל עדיין בקנה מידה שיהיה אפשר לראות הכל.

Aviad1987

New member
גם אני חשבתי על זה.

שישדרו נגיד בד-ה-ו-ש. זה כמו החלוקה של רשת-קשת

TheCharm

New member
בדיוק

בתכלס, אין טעם לשדר את זה על גבי כל ימות השבוע. לא נשכח ששידורים ליליים לא נוחים לכולם ואפשר לחפש את זה בארכיון של הפורום הזה ושל כל שאר סדרות ה-yesWeekend. וזה לא שבאמת יש עד כדי כך הרבה תכנים כדי לעשות פה שידורים בלופים, ערוץ 3 והכל. בקיצור, הדברים הגדולים לפי דעתי צריכים להישמר ולהיות בוויקאנד, אבל לחלק עוד כמה דברים לימים נבחרים בשבוע, כי בכל זאת, זה שיש המון תכנים אומר שאנחנו צריכים לראות אותם כי הם מעולים, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לראות אותם בגלל עומס מירבי.

Aviad1987

New member
חולק עלייך בדבר אחד

יש הרבה תוכן טוב בשביל לשדר כל ימות השבוע. פשוט זאת תהיה החלטה לא טובה לדעתי. מה שכן יהיה בעיה עם שידור בחלק מימות השבוע זה בלבול שלה צופה. מה יהיה בפרומו? ימים א'-ג' שידורים חוזרים ובימים ב'-שבת פרקים חדשים? קצת הזוי ומבלבל. אם כבר, אז כבר. חוץ מזה שממרץ בערך, אם יחליטו באמת למתוח את הערוץ על פני כל השבוע, הוא הולך להיות שוס לא נורמלי. לקחת את ערוץ 3 ולנקות אותו מהצופים המעטים שעוד נשארו לו. הכל עם אסטרטגית שיווק ויח"צ נכונים...

TheCharm

New member
תראה

מתיחה על כל השבוע לא תהיה טובה באמת. כי אין להם מספיק תכנים שימלאו את כל ימי השבוע במלואם, רק משעות הערב. וזה, חוץ מלהפוך להיות אקסטרא הוט לפחות מבחינת שעות השידור, גם יהיה דיי לא נחוץ כי יש הרבה אנשים שלא נוח להם בשעות האלה, בשעות הלילה כלומר.

TheCharm

New member
וחוץ מזה בנוגע ל

בלבול הצופה והכל, רק בגלל זה כתבתי את ההערה "לא ממש פרקטית".

Ulong

New member
ההצעה שלי

בימים א-ה הערוץ ישדר במשך הצהריים שידורים חוזרים של היום שלפני ובערבים פרקים חדשים כאשר כל יום משהו אחר בין השעות 19:00-23:30. בשישי שבת.. מרתון של כל הפרקים של השבוע למי שפיספס גם בשידורים החוזרים. לדוגמא: יום א' בשעה 19:00 מגרש ביתי 3 אז ביום ב' הש"ח יהיה ב14:00. ואז בערב של שני סדרה אחרת.

TheCharm

New member
זה למעשה יהיה ערוץ

אחר בכלל, והשם שלו יפסיק להיות yesWeekend בהתאמה. זה לא לשנות את מבנה הערוץ, זה לקחת את תכני הערוץ לערוץ חדש...

תודה. חסכת לי כתיבה.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אני לא חושב שהם בכלל ידעו כמה רכש יהיה להם אחרי שנה-שנתיים, כשהם חשבו על YES WEEKEMD, ולכן בנו אותו לסופי השבוע כי לא חשבו שכל הרכש הזה יספיק לערוץ חדש. ועכשיו? זה פשוט היסטרי מרוב רכש. אני ממש מעדיף את הרעיון שלך, שזה יאבד את משמעות ה-WEEKEMD. ככה יהיה ערב קומדיות ("הופ ופיית'", "2 גברים וחצי", "פחות ממושלמת"), ערב דרמות נעורים ("THE OCע", "מגרש ביתי", אוורווד"), וכו'.

TheCharm

New member
אם כבר

אז לא ערב ז'אנרים. כלומר בכל ערב יהיה גם דרמה, גם קומדיה, גם ריאלטי. מידי יום במשתנה.

TheCharm

New member
למען האמת כשאני מסתכל על זה

זה לא כזה נורא. קודם כל כי לא הכל באמת ישודר בו זמנית, חוץ מזה כי אני מניח שכולם עושים סינונים ולא באמת רואים את כלללללל התוכניות הטובות של הערוץ.

אני עושה סינונים

מהדרמות אני אצפה רק ב"פשע מן העבר" וב"סמולוויל". את OC נטשתי כבר כמה פרקים לפני סוף העונה הראשונה. מהריאלטי רק את "יורדים בגדול" ואת "קרב כובי ריאלטי"(את הישרדות והמירוץ ראיתי במקביל לארה"ב). ובקומדיות אני צופה רק כשיש לי זמן. אני אישית מעדיף את הערוץ כמו שהוא עכשיו.

Aviad1987

New member
אגב שכחתי את ...

סופרנצ'ורל ומשמרת שלישית (עוד 2 עונות). ע-מ-ו-ס.

קובי221

New member
אני מעדיף סדר כזה:

ימים א-ד: השידורים יחלו בשעה 20:00 כאשר בכל יום שידור ישודרו תוכנית חדשה אחת(בכל יום תוכנית אחרת) ו-4 שידורים חוזרים מסוף השבוע, לאר מכן שידור חוזר של התוכנית החדשה. יום חמישי: מ- 20:00 -שידורים חוזרים של 4 הסדרות החדשות מהשבוע. יום שישי: מ 8:00 עד 18:00 אחר הצהרים יהיו שידורים חוזרים של שבוע שעבר בסוף השבוע.(ואם יהיה מקום גם של השבוע) לאחר מכן לוח השידורים הרגיל רק שמ- 18:00 יחלו התוכניות (ולא מ- 17:45) 18:00-20:15- שלוש דרמות נעורים 20:15-21:15- שתיים/שלוש קומדיות 21:15-22:45- שתי דרמות פשע שידורים חוזרים של הערב יום שבת: מ- 10:00-13:00 סדרות לייפ סטייל-ראליטי ביתי 13:00-14:00 שידורים חוזרים של הקומדיות מאתמול 14:00-16:15 שידורים חוזרים של דרמות הנעורים מאתמול 16:15-17:00 דרמה 17:00-20:00 ריאליטי 20:00-21:30 סרט 21:30-22:15 ריאליטי 22:15-23:00 דרמת פשע שידורים חוזרים של הריאליטי
יש קצת דמיון עם המקורי, כמו כן גם הרבה שינויים.

למעלה