ואם יס וויקאנד יחשבו בהגיון ויעשו את זה אז זה יהיה גדול!! כי, אנ י לא מתלונן, אבל כול הסדרות בסופשבוע אחד, זה טיפונת יותר מדי...... לי אישית זה לא מפריע מיודעמה...
ההצעה שלך נראה לי הכי הגיונית. להתחיל את השידורים מיום חמישי אחה"צ, וכן, עם סדרות אחרות. בכל זאת, אפשר לומר שסוף השבוע כבר מתחיל בערך שם. ואולי התמזל מזלינו ולא באמת צריך למלאות את כל השבוע.
ביס וויקנד... שידחפו קצת לערוץ יס+ וחבר'ה דיי חח לא חייבים לראות הכל!! אמנם הסדרות טובות אבל תורידו הילוך... לא? תאמינו לי תהנו יותר! וגם תחשבו שזה לא שהסדרות משודרות ברצף אחת אחרי השניה... יש שתיים בשישי שתיים בשבת (או שלוש שלוש) וזהו.. הם גם לא ישר ישימו הכל... יהיו הפסקות יש להם שנה לשדר לנו הכל... אל תדאגו נסתדר חח לא סוף העולם... יאללה זזתי להשלים מה שלא ראיתי שבוע שעבר
שבשביל שלא יהיה עומס נוותר על סדרות טובות? כי 99 אחוז מהסדרות שהם קנו פשוט מעולות. ורוב מה שהם רכשו עכשיו הולך לוויקאנד ליס פלוס הולכות הומדיות כמו פילדלפיה וסטארבד... וגם ביס פלוס יהיו סדרות חדשות בחודשים הבאים אז זה לא בדיוק עוזר חחח. עוד עומס =\
וכןןןןןן אפשר לוותר על סדרות טובות לא צריך לראות הכל! לא יקרה כלום תאמין לי אני בוחן סידרה בפרק הראשון ואם אני רואה שאני ממש חייב לראות אותה אז אני רואה ואם לא אני לא מכריח את עצמי... זו כולה סידרה... וזה לא שאין לי מה לראות... יש לי מספיק סדרות קבועות רק בטלויזיה... ומה עם מה שיש במחשב?