דיון- מה הייתם מורידים בתסריט?

האבק

New member
מסכים

הארי פוטר הרביעי הוא סרט נחמד מאד, אבל בהשוואה לספר - הוא פשוט לא. הסרט הראשון והשני של ה"פ היו פשוט מזעזעים. השלישי התחיל להיות יותר טוב (החליפו במאי). אאל"ט גם בסרט החמישי יש במאי אחר.. מעניין אם הוא יהיה יותר טוב מהבמאי של השלישי-רביעי. בקשר לשרה"ט - הספרים הם יצירת מופת. הסרטים הם יצירת מופת. אין יותר מה להוסיף. שלושת הסרטים של שרה"ט פשוט מצויינים, מדהימים! כמובן שאם יושבים ומשווים אותם אחד-לאחד לספרים אז מוצאים הרבה הבדלים, אבל זה בסדר. הסרטים הם פשוט הנאה צרופה.

האבק

New member
זו שאלה קשה -

אני באמת לא יודע מה הייתי מוריד. כל מה שאני מנסה לחשוב עליו הוא פשוט חשוב. יכול להיות שהייתי מוריד את הקטע עם החרק המעופף, כי היה אפשר להסתדר גם בלעדיו בספרים. התרומה היחידה שלו היא שבעזרתו ליירה ברחה מקולטר בבולוונגר. אפשר למצוא לזה משהו אחר. אני כן יכול להגיד ששינו את השם של יופור רקינסון לשם מוזר כלשהו (ששכחתי את שמו). המגיסטריום הוא לא בדיוק מה שמופיע בספר - הוא לא הכנסייה הקתלוית אבל הוא משהו דומה. לפי הראיונות, פולמן מאד אהב את הרעיון האלטרנטיבי שהם מצאו.

Jason2

New member
השינוי נובע מהפחד

של ניוליין מהכנסיה הקתולית, זה מדהים איזה כוח עדיין יש לכנסיה הזאת אחרי 2000 שנה.

Fairywitch

New member
לא, רק לא בני גורן../images/Emo2.gif

מקסימום אחזיר לך עם ספר של בן-ציון קון
כמו יעל- גם אותי התקלת. לפחות לגבי המצפן הזהוב- אני לא מצליחה לחשוב על משהו מיותר. ולמען האמת- זה מה שמפחיד אותי
מה יורידו לנו?
איפול המסעות והשיחות בסיפור לא מתוארים בצורה משעממתף ארוכה ומיותרת (מישהו אמר "שר הטבעות"?), אז באמת שאין לי מושג...

MasterOfReality

New member
OK

לומר ת'אמת, לדעתי 'המצפן הזהוב' עם תסריטאי טוב שיידע לכוון את הדברים החשובים ובמאי שיידע עניינים, יש פונטציאל שזה יהיה סרט מאוד חיה. להארי פוטר הראשון יש כמעט אותו מספר עמודים כפי ל'המצפן', ובסרט הראשון הם ידעו לכוון את הסרט לדברים הנכונים. לדעתי חתיכת הקטעים תהיה הכרחית, למרות שזה קשה. אבל תמיד יהיה אפשר להסתפק בדמיון ובספר :) נקווה לטוב!

MasterOfReality

New member
זה שוב פעם אני

אה, ואם יהיה את ג'ון פא, חייבייים להביא את דיוויד קארדין לתפקיד. (ביל ב"להרוג את ביל 2")

למעלה