דיון מפגשבליץ'~

Serf SaN

New member
דיון מפגשבליץ'~

שלא היה? XD; נו מילא, היה ממש כיף, ופגשתי המוני אנשים [סוףסוף גם מהפורום XD] ויותר מדי אנשים מהביצפר שלי. @@ חוויות, מישהו? D= הא, וקורל, היית צריכה להרביץ לו עוד פעם! אבל הפעם יותר חזק! D<

Goggle Girl

New member
בסביבות שעה 12 ככה

אני ואתי הלכנו לאכול ביחד. מסעדה נחמדה כזאת עם שניצלים וסלט ירקות. פסטה בסדר. אחר כך הלכנו לשבת על הדשא ודיברנו על בליץ' ויאמיבו D: אחר כך היינו צריכות ללכת אבל >: אבל היא הביאה לי דני ואני נורא נורא נורא אוהבת אותה ^3^

mitska

New member
היה כיף ^__^

פגשתי מלא אנשים~ רק שאת רובם לא הכרתי XD; אבל גמככה אף אחד לא זיהה אותי חוץ מנהמע~ וראיתי גם את גיא ושישי וקניתי זאנגי ומסכת הולוו ^____^ וקרן קנתה לי אייזן למתנת יומולדת~ *___*. אבל האייקון היה נורא קטן ;;. ואנשים חשבו שאני בת 17-15 XDDDD יובל: בת כמה אתה חושב שאני? אנש: 17? אני אוהבת להיראות גדולה ^^~ אני אוכל ככה לקנות סיגריות כבר בגיל 15 XD; (סתםסתם~ סיגריות זה איכסה XP)

mitska=the insane banana

חשבתי שכולם הבינו שהחלפתי משתמש, אבל זאת לא חוכמה כי לא דיברתי איתך הרבה זמן ^^"

mitska

New member
החיוכים שציירת לי על הקלסר הם

היחידים שלא מראים סימני מריחה! 0_0 אתה מבורך *.*

Fay Wood

New member
היה מגניב~ XD ../images/Emo168.gif

אבל רק מהצהריים התחיל להיות נחמד~ תכלס, אייקון הקודם היה הרבהה יותר כיף. אז ירד גשם, והייתה את הזירה שבה אנשים חסרי חיים נלחמו אחד בשני עם חרבות פלסטיק, וזה היה כלכך מגניב ;; והשנה בכלל לא היתה שום סחורה מעניינת בדוכנים x.x יצאתי משם עם פוסטר טסובאסה ופוסטר ישן ברמות מטורפות של X (גלצ'אן, אני אוהבתותך המוןהמון!~ 3>), וזהו!11 X_X אני אףפעם לא יוצאת מכנסים בלי איזה שמונים מאנגות בתיק ;;~ נקווה שביוםחמישי יהיה יותרטוב. אני אוהבת אתכם אנשים 3>~ רייבן, קלאמפ זה לא קקי. (לכייייייייייי) וקורל- את בנאדם נוראי!!11 יש לך אופי חלש!$% את נגררת חברתית!@#$ XDDD;;;
~

למעלה