שלא היה? XD; נו מילא, היה ממש כיף, ופגשתי המוני אנשים [סוףסוף גם מהפורום XD] ויותר מדי אנשים מהביצפר שלי. @@ חוויות, מישהו? D= הא, וקורל, היית צריכה להרביץ לו עוד פעם! אבל הפעם יותר חזק! D<
אני ואתי הלכנו לאכול ביחד. מסעדה נחמדה כזאת עם שניצלים וסלט ירקות. פסטה בסדר. אחר כך הלכנו לשבת על הדשא ודיברנו על בליץ' ויאמיבו D: אחר כך היינו צריכות ללכת אבל >: אבל היא הביאה לי דני ואני נורא נורא נורא אוהבת אותה ^3^
פגשתי מלא אנשים~ רק שאת רובם לא הכרתי XD; אבל גמככה אף אחד לא זיהה אותי חוץ מנהמע~ וראיתי גם את גיא ושישי וקניתי זאנגי ומסכת הולוו ^____^ וקרן קנתה לי אייזן למתנת יומולדת~ *___*. אבל האייקון היה נורא קטן ;;. ואנשים חשבו שאני בת 17-15 XDDDD יובל: בת כמה אתה חושב שאני? אנש: 17? אני אוהבת להיראות גדולה ^^~ אני אוכל ככה לקנות סיגריות כבר בגיל 15 XD; (סתםסתם~ סיגריות זה איכסה XP)
אבל רק מהצהריים התחיל להיות נחמד~ תכלס, אייקון הקודם היה הרבהה יותר כיף. אז ירד גשם, והייתה את הזירה שבה אנשים חסרי חיים נלחמו אחד בשני עם חרבות פלסטיק, וזה היה כלכך מגניב ;; והשנה בכלל לא היתה שום סחורה מעניינת בדוכנים x.x יצאתי משם עם פוסטר טסובאסה ופוסטר ישן ברמות מטורפות של X (גלצ'אן, אני אוהבתותך המוןהמון!~ 3>), וזהו!11 X_X אני אףפעם לא יוצאת מכנסים בלי איזה שמונים מאנגות בתיק ;;~ נקווה שביוםחמישי יהיה יותרטוב. אני אוהבת אתכם אנשים 3>~ רייבן, קלאמפ זה לא קקי. (לכייייייייייי) וקורל- את בנאדם נוראי!!11 יש לך אופי חלש!$% את נגררת חברתית!@#$ XDDD;;;