דיון מפגשבליץ'~

Ayelet chan

New member
היה כיף! ^___^

היה כ"כ נהדרררררר%$R!#%! אני לא יודעת מה. אבל היה נהדר. האווירה, האנשים, כל פיפס במקום הזה. הספרים. המאנגות. הפוסטרים. החיבוקים. המחמאות. (התחפשתי לאלפית). המבטים. הצילומים. הנשיקות. (איההה >__<;;). הנגיעות באוזן המחודדת שלי. הטלפונים על הבוקר אם אני באה או לא. (מזל שבאתי בסוף, נה?). אבל הכי הכי כיף. היה לראות את כולם מאושרים. ולראות איך כולם עייפים מלראות את כולם. ולראות איך כולם שמחים לראות אותם. למרות שהם עייפים. ולראות כמעט את כל האנשים שאני אוהבת מקובצים יחדיו על גרם מדרגות אחד. תודה על היום הזה. 3> ריי-צ'אן$!!%!! קלאמפ זה לא קקי$!!$!%! מותיייי לכיייי ;__; 333> *מתה מעייפות* לילה טוב. 3: וקורל- את בנאדם נוראי!!11 יש לך אופי חלש!$% את נגררת חברתית!@#$ (תודה לנה-צ'אן שהעתקתי את המשפט מהתגובה שלה. XDDD)

Aneduune

New member
היה טוב^^

למרות שלא הייתי איתכם ממש, ולמרות שאני בקושי מכירה אותכם. הכל התחיל מקומה -4, אני חושבת, כשיורו אמרה לי שיש מפגש פורום בליץ'. אז הלכתי עם חברה שלי. הכרתי את מיי והכרית. וראיתי אנשים~ ולא הרגשתי כל כך שייכתO.O" אני אנסה פעם הבאה~ גם הייתי עמוסה למדי בדברים לעשות. ממ..לא הייתי גם כל כך במקום כלשהו, נדדתי באייקון לדיזינגוף עם שני ידידים~ בכללי, אני קוראת לזה: "בילוי בתל אביב" אני אפילו לא יודעת באיזה מפגש הייתי O.O ~ממ.. בכלמקרה. היה כיףD:,

mitska

New member
מה לא הרגשת שייכת?!

[אני זו שזרקה על מישהי נדן] [זה לא היה בכוונה] היינו מרביצות לרוני ביחד ומזיינות לאנשים ת'שכל על שיפים של הומואים מהתנ"ך D: (אם זה לא ייגרום לך להרגיש שייכת, אז מה כן? ם.ם)

cRitiCaL KitTy

New member
אפשר לחשוב../images/Emo76.gif

שאני באמת נותנת לך להרביץ לי מכל ההודעות האלה...

mitska

New member
נותת* D<

ואני כן מרביצה לך -__- ז'תומרת, עד שאת שולחת עליי את קרן XD"

Serf SaN

New member
וואו. וכוכב נולד זה שיא החוכמה, לא?

ואחרי שהמורה שלך ביסודי תעשה בגרות בלשון, תשאלי אותה שוב.

אוי נו

השופטים בכוכב נולד לא מטומטמים- הם מאותגרים שיכלית! ואומרים נותת, האנשים שבאו מהמזרח (נראה לי ם_0) התחילו להגיד "נותנת" ולכן הרבה אומרים את זה אבל בעברית תיקנית זה "נותת" (נו אני יודעת שאני האחרונה שתעיר למישהו על העיברית שלו אבל קראתי על זה איפשהו ><")

Serf SaN

New member
אני לא מאמין שהצלחת לי לגרום אפילו

לחשוב על זה. [שרש בניין זמן וכו'~] ויובל, כדאי שתפסיקי. את עושה מעצמך ממש צחוק. X:

RaVeN IYI

New member
באמאשלך, את בת 11, אנחנו עשינו

בגרויות על החרא הזה. אומרים נותנת, ויש הבלעה של אות. אל תנסי ללמד אנשים חכמים איך אומרים מילה שאפילו לא קיימת והמורה שלך אמרה. אז? המורה שלי היתה אומרת "עברית חדש". זה רק מראה על טפשות, והעובדה שאת אפילו לא מבחינה בזה מראה משהו נוסף. אררר אני אצטער על ההודעה הזו מתישהו בעתיד אבל כרגע, אני לא.

אני בת 13 (עוד 31 יום)

יש לך בעיה עם זה שאני קטנה? חבל >__> המורה שלי עשתה בגרויות ותארים על זה, את עוד בתהליך. וכניראה שבניגוד למורות שלך המורות שלי היו חכמות יותר ^__^ אם אתם באמת מאמינים שזה נותנת- בבקשה. אני עדיין חושבת ויודעת שזה נותת, ומעדיפה להקשיב לדעות של המורות שלי מאשר לתלמידים בכיתה יא' '-';;; ותסלחו לי מאוד אם אני לא אהיה ממש מעוניינת להמשיך את הויכוח הזה כי אני במצב רוח טוב להפליא ^____^

Serf SaN

New member
מורות = דבר ישן וזקן, שאת הבחינה

האחרונה שעשו, הייתה בשנת תרפחפוך. XD תלמידים בכיתה י"א = אנשים שעשו לפני חודש חודשיים את הבחינת בגרות, קיבלו בה 90 [אני חכם אני D=], והחומר עוד איכשהו נשאר במוח שלהם. [רייבן, את לא בי"ב? O: ]

Serf SaN

New member
הו הו. אנחנו כל כך מספימים את הדיון

החמודי הזה שלי. ^___^~

למעלה