דיון נחמד

GrEeNwOmAn

New member
דיון נחמד

כעת! אוקיי על איזה סוס אתם רוכבים כעת? עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת? עם איזו רמה וקבוצה אתם עובדים כעת? איך הסוס עובד לכם בקפיצות בזמן האחרון? איך הסוס עובד לכם בדראסז' בזמן האחרון? איך הסוס עובד לכם בווסטרן בזמן האחרון? איך הפורום בזמן האחרון?

Shai Felton

New member
אהה...נחמט^^../images/Emo13.gif

ח"ח אבישג...
אוקיי על איזה סוס אתם רוכבים כעת? גיל
עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת? נעם, כמו תמיד
עם איזו רמה וקבוצה אתם עובדים כעת? זה לא עובד ככה
איך הסוס עובד לכם בקפיצות בזמן האחרון? יחסית טוס, היה יכול להיות יותר טוב
איך הסוס עובד לכם בדראסז' בזמן האחרון? טוב מאד
איך הפורום בזמן האחרון? נחמט^^

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif באמת נחמד!

אוקיי על איזה סוס אתם רוכבים כעת? רמה
עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת? עינת עם איזו רמה וקבוצה אתם עובדים כעת? אין לי מושג...שוב החליפו לי. והקבוצות לא לפי רמות איך הסוס עובד לכם בווסטרן בזמן האחרון? מצוין! איך הפורום בזמן האחרון? חביב

niko girl

New member
פששששבאמת נחמט!../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

על איזה סוס אתם רוכבים כעת?אני אמורה לרכב על דוני עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת?גילי עם איזו רמה וקבוצה אתם רוכבים ענכשיו????????? אמ אני רוכבת בקבוצה אחת לפני הכי מתקדמים בקיבוץ אם לזה את מתכוונת ואני רוכבת עם חמוטל,ושלומי. איך הסוס עובד לכם בווסטרן בזמן האחרון?מצוווווווויןןןןן איך הפורום בזמן האחרון?קצת יבש אבל מתחיל להתעורר.

טוי בוי

New member
אני me me me me me me me me me me

אני רוכב כעת על 3 סוסים עיקריים... טוי בוי
ג'רי
קלייד
אן לי ממש מדריך כבוע עכשיו אבל רנה אמורה ללת לי יום קבוע... אני רוכבת בשיעורים פרטים עם אתם רוצים לדעת על הרמה תבררו עלי כמו אליעד.. טוי בוי עובד כמו מלך בזמן האחרון בקפיצות כימעט ללא סירובים או הפלות! ג'רי הולך ממש מצוין בדרסאג'! הולך לי ממש טוב! הפורום.....עולה ויורד עולה ויורד עכשיו אנחנו בשפל...חחח

GrEeNwOmAn

New member
צ'ובה../images/Emo72.gif

פליקס, פוצ'יני, חוואג' ועוד... דפנה, תמי ויעל. אחת אחרי המתקדמים... לא קפצתי המון זמן, אבל בזמן הרחוק אחלה. בדראסז' מצויין, כי הז מה שאני עושה בזמן האחרון... לא רוכבת ווסטרן! אחלה! מתאושש...

אני...

על איזה סוס אתם רוכבים כעת?- על ביוטי ועשר. עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת?- עם סאלי אמסטרדמר. עם איזה רמה וקבוצה אתם עובדים כעת?- במתקדמים. איך הסוס עובד לכם בקפיצות בזמן האחרון?-
איך הסוס עובד לכם בדרסז' בזמן האחרון?- 10 עובדת בסדר.. איך הסוס עובד לכם בווסטרן בזמן האחרון?-
איך הפורום בזמן האחרון?- קצת יבש לפעמים אבל בסה"כ הוא בסדר.

Juli kleo rullz

New member
אניייייייייי ../images/Emo15.gif

על איזה סוס אני רוכבת עכשיו: ג'וליה בדרך כלל...
עם איזה מדריך: הייתי עד עכשיו עם שחר מלינובסקי ותמי לוי... אבל עכשיו רק עם תמי לוי
איזה רמה וקבוצה: אני לא בקבוצה... רק פרטי... ואני נחשבת מתקדמת.
איך הסוס בקפיצות: לא יודעת... לא קופצת...
איך הסוס בדרסאג': ח-ר-א! אבל זה לא אשמתי! זה אשמת הילדים המטומטמים שרוכבים עליה, קופצים לה על הגב ומושכים לה בפה!
ווסטרן: לא רוכבת (תודה לאל... ) (חחחח סתם סתם)
הפורום בזמן האחרון: חמוד!!!! והכל תודות לGrEeNwOmAn בלעדיה הפורום היה מ-ת-!-!-!!!!!!!!!!

צדק8

New member
נמנמנ......./images/Emo108.gif

על איזה סוס אתם רוכבים כעת? כפיר המלך !!!
עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת? נעם. אין לנו עוד מדריכים
עם איזו רמה וקבוצה אתם עובדים כעת? אין רמות. יש שיעור אחד שיש בו את כל הרמות. איך הסוס עובד לכם בקפיצות בזמן האחרון? כפיר מלך כמו תמיד ! אני עוד צריכה להשתפר הרבה... איך הסוס עובד לכם בדראסז' בזמן האחרון? הוא טוב, אני ככה... איך הסוס עובד לכם בווסטרן בזמן האחרון? כשאני רוכבת ווסטרן אני לא על סוס קבוע..אבל הסוסים אצלנו עובדים טוב.. איך הפורום בזמן האחרון? נחמד
בעיקר בזכות GrEeNwOmAn ! קבלי ח"ח !

אני

אוקיי על איזה סוס אתם רוכבים כעת? בדרך כלל על ג'וליה אבל יוצא לי גם על סוסים אחרים... עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת? שחר אבל הוא יצא לחודש מילואים
אז תמי.... עם איזו רמה וקבוצה אתם עובדים כעת? ממ רמה??? אני לומדת פרטי אבל אני יתחיל עוד מעט קבוצה... איך הסוס עובד לכם בקפיצות בזמן האחרון? אני בקושי קופצת כי אני מתחילה רק אינגליש.. אזז אממ הכל טוב חח איך הסוס עובד לכם בדראסז' בזמן האחרון? כנ"ל.. איך הסוס עובד לכם בווסטרן בזמן האחרון? ממממ אני כבר לא רוכבת ווסטרן...
איך הפורום בזמן האחרון? נחמד ולא משעמם...

TauraMan

New member
עונה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

על איזה סוס אתם רוכבים כעת? בעיקר דיזל עם איזה מדריך אתם רוכבים כעת? כרגיל, שמעון עם איזו רמה וקבוצה אתם עובדים כעת? המתקדמים, מי שבא לאורווה
איך הסוס עובד לכם בקפיצות בזמן האחרון? סבבה, כרגיל! איך הסוס עובד לכם בדראסז' בזמן האחרון? מ-ע-ו-ל-ה!! איך הפורום בזמן האחרון? חרא...

mkuzi

New member
או.קייי

1) אני רוכב על סוסה בשם "ברכה" ותמיד יש לה מרץ....... היא יכולה לבצע פניות חדות ומהירות יותר משאר הסוסים בחוה.... אז תדמינו לעצמכם לרכב על סוס שיש לו ביצועים כמו של "פרארי" חחחחחחחח.....2) אני עובד רק עם המנהלת- דנה והיא מתכוונת לתת לי לעבוד ממש קשה השנה- יש סיכוי קלוש שאני אליך לקליניקות משהו שאיגוד מגדלי הקווטרים בישראל מעורב בו....... 3) אני עובד לבד ולפעמים באופן עצמאי לגמרי. 5+4) כותבת הדיון הזה צריכה להפסיק לחשוב על אינגליש!!!!!!!!! 6) למה הכוונה "איך הסוס עוד לכם"???? כל עוד הסוס/ה לא מנסה להפיל אותך בכוונה הוא "עובד" בסדר גמור......... 7) הפורום הזה יבש ומיובש יותר ממדבר סהרה!!!!!!!!

שהיא כתבה "איך הסוס עובד לכם?"

היא התכוונה שאם הוא עובד מאחורה והולך יפה... והסוס צריך לעבוד מאחורה גם באינגליש וגם בווסטרן.

mkuzi

New member
את עוד יותר סיבכת....... כנסי/ו

יעני שהסוס דוחף את עצמו בעזרת רגליו האחוריות אם כן אז יש בחוה שלנו כעיה כזאתי- יש סוסה שדוחפת את עצמה כמעט רק עם הרגליים הקדמיות......

אז היא לא עובדת נכון...

אם יעבדו איתה על להעביר את המשקל לאחוריות שהיא תדרוך מתחת לעצמה היא היא תהיה בשיווי משקל.

mkuzi

New member
כן......

התכוונתי לזה שהסוסה מזיזה את עצמה בעזרת הרגליים הקדמיות אבל היא לא גוררת את הרגליים האחוריות אלא רק לא מניעה את עצמה בעזרת הרגליים האחוריות....... מישהוא הבין מה כתבתי???????? כי אני לא.......

אין כזה דבר שהסוס יגרור את הרגליים

האחוריות שלו... או לפחות שאני לא שמעתי אי פעם על כזה דבר. אז אם היא לא דופחת את עצמה עם האחוריות אז תתחילו לעבוד איתה על המתג.

למעלה