דיון נחמד

אסף 1989

New member
איזה כיף זה

לרכוב על סוס שזז כמו שצריך האאאא??????? אני רוכב על סוס בשם פילון, עכשיו, הסוס הזה בכלל לא יודע מה זה רגליים!! רק עם קולות ומשקל הגופ אני עובד איתו והוא ממש מבין מה שצריך לעשות, למשל: אני עומד איתו בקצה המנז' ואני רוצה לפתוח איתו אז הוא כבר מבין את זה, איך שאני מעמיד אותו ומפנה את פניו לכיוון המנז' הוא כבר מבין שהוא צריך לפתוח והוא מתחיל לרקד, עכשיו, מה שאני צריך לעשות כדי לגרום לו לפתוח מהמקום זה רק נשיקה קטנה ובוםםםםםםםם הוא פותח במשהו שקרוב מאוד לגאלופ. בקיצור הסוס הזה הוא פשוט סוס חלומי ויכול להיות שאני אקנה אותו באחד הימים......

אסף 1989

New member
אוווואוווו

תאמיני לי, עם סוס כזה אפשר לפתוח גם בראונד פן לא, סתם. מנז' גדול, בטח שאפשר...... ראית אוליי פעם את המנז' בחניאל? אם כן אז זה בערך בגודל הזה. וחוץ מזה אני לא חושב שזה ממש גאלופ, אוליי התחלה אבל לא ממש.

mkuzi

New member
אתה מיליונר?!?!?

מה זה אמור להביע "ויכול להיות שאני אקנה אותו באחד הימים"???????? אתה באמת יכול לקנות סוסים כי בא לך????????? אני שואל מתוך סקרנות עצומה לגבי הילדים שאיתם אני מתכתב לא כדי להעליב חס וחלילה........ חוץ מזה הסוס נשמע כמו סוס חלומי באמת רק הם שלו בעייתי...... הוא יותר שערורייתי מהשם של הסוסה שאני רוכב עליה- "ברכה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mkuzi

New member
חברה הודעה דחופה רצח!!!!!!!!!

סססססתתתתתאאאאאםםםםםםםםם פשוט אני יוצא לטיול סוסים של יומים וכרגע הודיעו לי שזה סופי אז ביי בינתיים תמשיכו לענות להודעות שהישארתי פה כשאני אחזור אני אענה עליהם כמובן ושלא תעזו לקבוע את המפגש "מהיום למחר"!!!!!! אז בייייייי ר-ק בינתיים.

גם אני קניתי סוסה בגלל שבא לי...

זה לא אומר שאני מיליונרית! אז למה קונים סוס? בגלל שלא רוצים לקנות? קונים בגלל שרוצים לקנות... חחחח

mkuzi

New member
ברור אבל.......

בקניה של "מוצר" כגון סוס שזה "מוצר" שאמור להיות איתך עוד 20 שנה בא לא רק שיקול של רצון לקנות אלא גם שיקולים אחרים כלכליים,חברתיים כלומר עם יש אפשרות להחזיק סוס לכל אורך חייו וכו' אני לא ממש זוכר אבל יכול להיות שלזה התכוונתי מההתחלה.................

אסף 1989

New member
תאמין לי

שאני האחרון שיכולים לכנות אותו מיליונר!!!!! מה ז"א "מה זה אמור להביע" אם אני אתקדם ברכיבה ואני יתמיד (כמו שאני עושה עכשיו) יכול מאוד להיות שאבא שלי יקנה לי את הסוס הוא גם לא כזה יקר יחסית לקווטר מעולה שהיה אלוף ישראל בריינינג למשך שנתיים ברציפות והוא גם לא זקן (הסוס בן 6) ואם אתה רוצה לדעת אז במחיר שלו הוא 20 אלף ש"ח. אבל תאמין לי בינתיים אני עובד מאוד מאודדדדד קשה בשביל לרכב עליו!!!! בקשר לשם, אתה צודק באמת שם דוחה אבל אותי זה לא מעניין השם.

mkuzi

New member
מה?!?!? 20 אלף שקל?!?!?!?!?

זה קצת פחות מרבע של המחיר של מכונית טובה!!!!!!!!!!!!!!! זה ה-מ-ו-ן המון כסף!!!!!!!!!! אתה באמת מיליונר!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי עלי היה לי 20 אלף שקל!!!!!!!!! ולפי מה שאתה אומר הוא שווה כל אגורה! ת'אמת השם לא משנה. ולנושא אחר לגמרי: מישהו ראה פעם פונית מזערים בת 26 עם סייח עוד יותר מזערי ממנה??????? אני ראיתי שלשום כשהלכתי לטיול סוסים של יום וחצי בגליל העליון. היה ממש יפה!!!!!! אבל מדהים אותי שפונית בת 26 עוד יכולה ללדת!!!!!!!

אסף 1989

New member
טוב עזוב

כנראה שאם אתה מחליט על בנאדם שהוא מיליונר בלי שאתה מכיר אז אתה לא כ"כ חכם , בוא נגיד את זה ככה. ושאלה: לך יש סוס?

mkuzi

New member
פחחחחחחח אני לא חושב שאני חכם.....

ססססססססססתתתתאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אני לי סוס הלוואי שהיה לי ואימא שלי הסבירה לי שיש הרבה אנשים שמוצאים הרבה יותר כסף מהמשכורת החודשית שלהם וככה הם משלמים כל חודש קצת....... או קיי אז אתה לא מיליונר בכלל חזרנו להיות בשולם????????

אסף 1989

New member
טוב עזוב

כנראה שאם אתה מחליט על בנאדם שהוא מיליונר בלי שאתה מכיר אז אתה לא כ"כ חכם , בוא נגיד את זה ככה. ועוד משהו, 20 אלף זה לא כ"כ הרבה בשביל סוס קווטר שהיה אלוף ישראל פעמיים ברצף בריינינג! שאלה: לך יש סוס?

למעלה