דיון (ספוילר מ- ONS)

דיון (ספוילר מ- ONS)

עושה הרושם שמרבית חבריי הפורום כבר צפו באירוע, כך שזה לא נראה לי מוקדם מדי לפתוח שרשור. כצפוי, הדיון יעסוק בנושא שהכי מסקרן (לפחות כך אני חושב) ואני מדבר על ``פרישתו`` של אנדרטייקר. מתי לדעתכם הוא יחזור? הכוונה אם זה יהיה באירוע או בתוכנית רגילה. האם לדעתכם הפיוד עם אדג` יקבל תאוצה מחודשת עם חזרתו של טייקר? כיצד יארגנו מבחינה סטוריליינית שאנדרטייקר יחזור וזה יהיה הגיוני/אמין, למרות שאסור לו? האם לדעתכם אנדרטייקר יחזור מחופשתו/``פרישתו`` ישירות לרו, בדראפט? ושאלה אחרונה- האם מישהו מכם מספיק נאיבי בשביל לחשוב שאנדרטייקר באמת פרש?

ANGELUSPIKE

New member
עונה../images/Emo58.gif

לפי דעתי טייקר פשוט היה זכות לחופשה, אז אנחנו לא נראה אותו לכמה חודשים, אבל אני בטוח שהוא יחזור, אני יודע אם הוא יחזור לראו או לסמאק אבל הוא יחזור, בקשר לפיוד שלו עם אדג' - לפי דעתי הפיוד לא יחודש כי הוא השיג את מה שהוא אמור לתת, עוד יוקרה לאדג', ככה שנדמה לי שהנושא דיי סגור, אין טעם לפתוח אותו מחדש כי נצחון שאדג' לא יוסיף יותר ממה שאדג' השיג בניצחון שלו על טייקר, ניצחון של טייקר רק יהרוס את כל הבנייה והאמינות של אדג' בתור היל מוביל בחברה, בקשר לאיך הוא יחזור זה כבר לא משנה הגיוני או ל WWE זה כל כך משנה, הם כברים עשו החזרות מתאבקים שלכאורה פוטרו.

אז מה שאתה בעצם אומר..

זה שאם הפיוד לא יקבל תאוצה מחודשת, אז אדג` יצא עם ידו על העליונה ואילו מנגד, אנדרטייקר עשה ג`וב. אלה לא היו המילים שלך, אך זה מה שמשתמע מהן. ובכן, אני לא מסכים עם זה. אם אתה זוכר, בזמנו שיוקזונה ניצח את אנדרטייקר בקרב הארון הראשון שהיה ביניהם, לאחר מספר חודשים הוא חזר, הפיוד עם יוקזונה חודש והיה קרב ארון נוסף שבו אנדרטייקר נקם וניצח (בעזרתו של צ`אק נוריס למי ששכח). אז לדעתי ההיסטוריה חוזרת.

ANGELUSPIKE

New member
נכון אבל....

באמת התכוונתי שטייקר עשה ג'וב לאדג' ובגלל זה הפיוד לא יחודש, המקרה הזה שונה מהמקרה של יוקוזונה, שמה זה היה בתחילת הקריירה של טייקר אז הוא היה צריך להחזיר את המוניטין שלו, אבל היום שהוא כבר בסוף הקריירה הוא לא צריך מוניטין, כי גם אחרי ההפסד לאדג' הוא עדיין תמיד יהיה בצמרת, מה גם שכל ההתערבולת של לה פמיליה מחזקת את העניין שלמרות שטייקר הפסיד הוא יצא בכבוד כי אדג' ניצח בעזרת לה פמיליה (אני יודע שגם בקרב נגד יוקוזונה עזרו חצי מרוסטאר, אבל אז זה היה בתחילת הקרייה), בגלל זה לפי דעתי הפיוד מיצה את עצמו.

לפי דעתי

הפיוד יחודש דווקא בגלל שאדג` קיבל עזרה. אנחנו נחכה ונראה..

meidadc

New member
מסכים

אני מאמין שכשטייקר יחזור, הוא ייכנס לפיוד מול אדג'. וגם אני מקווה שזה יהיה ברו

hirshfe

New member
אז ככה

זה שילוב של מה שאני הייתי רוצה. אני מאמין שטייקר לא ייחזור יותר ל-WWE כן כן טייקר סיים את ההופעות שלו מי שיחזור (וכנראה לקראת השירדות) זה יהיה מארק קאלווי. כל מה שהוא צריך, זה להכנס ליזרה, ולהגיד שאמנם אנדרטייקר לא יכול להתאבק יותר ב-WWE אבל איפה כתוב שמארק לא יכול.

hirshfe

New member
לא

אני אומר שהוא ייחזור בתור מארק קאלווי אולי ייכנס לזירה על אופנוע אבל שיכריזו על השם זה יהיה מארק קאלווי

JayneCobb

New member
אין מצב....ספויילר ONS

בתור אחד האנשים שהכי ידועים בשמירתם הקנאית לקיי-פייב, אני פשוט לא רואה אותו עושה כזה דבר... הם ימצאו איזה פרצה ב"חוק" שתסיבר את החזרה שלו...כמו שעשו בעבר... אבל אני לא חושב שהוא יסכים לשבור קיי פייב בשביל מנוחה של 3 חודשים...אם הוא לא שובר בשביל אירועים כמו HOF, הפרישה של פלייר, ועוד עשרות מקרים לאורך השנים,אני לא מתאר לעצמי מצב שהוא ישבור בשביל חופשה קטנה...

השוואה לא נכונה

הפרישה של פלייר וה- HOF לא מהווים חלק מסטוריליין שקשור לטייקר. לעומת זאת, אם הוא חוזר בגימיק שונה ויהיה אשר יהיה, זה ועוד איך חלק מהסטוריליין ואפילו יסביר בצורה יחסית הגיונית איך זה שמותר לו לחזור. שחושבים על זה, הבחור באדום העלה נקודה מעניינת.

hirshfe

New member
../images/Emo45.gif

הבחור שבחור צודק. הבנת את זה הבחור בכחול

אני מתנצל הבחור באדום

אני רק מקווה שכל הבחורים בשחור ובכחול הבינו את עמדתי.

Silvernaor

New member
אממממ

עד כמה שידוע לי, בפרישה של פלייר הוא די שבר קייפייב (אבל כמובן שלא על המסך)

THAT 'S IT !!!! ../images/Emo58.gif

התוכן הבא ילווה בצעקות כלא נגד אדם ספציפי אלא על מנת להבהיר נקודה ..... if i told u once ! i told you a thousend times !!!!!! כמה פעמים אני צריך להסביר את זה ! טייקר לא פרש , וטייקר לא פוטר , וטייקר לא פונה לבית אבות משען בחולון ! הוא "הוגלה " פוטר = fired פרש =retired אף אחת משתי המילים הללו לא נאמרה אפילו פעם אחת אז איך הגעתם לעזאזל למסקנה שהוא פרש/ פוטר ??!?? בדרך כלל אני נכנס בWWE על שהם דופקים סטוריליינס אבל שהאוהדים לא מבינים את ההבדל בין הוגלה לפוטר זה כבר מגוחך ! בציטוט מן האתר הרשמי : undertaker was BANISHED FROM WWE ! עכשיו תגידו לי איפה במשפט הזה מסתתרות המילים FIRED או RETIRED ? זה לא כמו אצל ריק פלייר ששם הדגישו שאם הוא יפסיד הוא יצטרך לפרוש . לפרוש ! והם אמרו את זה לא אני ! טייקר עכשיו כביכול "בגלות " אז איך פותרים את זה אתם שואלים ? פשוט מאוד מביאים איזה GM חדש שיוציא אותו מהגלות ! GOD DAMMIT עימכם הסילחה אם נפגעתם מהודעה זו באיזשהו אופן

school counsler

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

דיל הפיצויים שיש לוינס עם ויקי חייב לתפוס צורה שתרחיק אותה מהמיקרופון ותמנע ממנה להגיד כל דבר פעמיים, אם לא יותר. חוץ מזה, ככה תמיד היה הטייקר. מישהו "הורג" אותו, והוא חוזר מהמתים כעבור כמה חודשים. זה כבר עניין מסורתי. אם הוא יחזור בתור האמריקן באד אס, לעומת זאת, אני חושב שחרם כולל על הארגון הזה תהיה המחאה היחידה שתועיל (ויש להכין את המבצע הזה כבר עכשיו, תתחילו בנטוורקינג, תושבי הכפר הגלובלי). מה שכן, אני יותר מאשמח לראות אותו בתור היל. ואני חייב לציין שאני איכשהו מאד נהנה מסגירת המעגל שיש לדמות של אדג' עם האנדרטייקר, למרות שלתסריטאים לפעמים נראה שיש לקהל שלהם זיכרון של ציפור, אדג' היה במיניסטרי אוף דארקנס. הלה-פמיליה הזה לא אוכל על אף אחד באמת, והגיע הזמן לקצת "רשע מאורגן" ב WWE שלא עשוי בכזה טעם רע, עם דמויות כאלה חסרות דמיון כמו אלמנתו של אדי. אני חושב שמה שרנדי אורטון הציע לבטיסטה, כלומר, שיתוף פעולה סטייל אבולושן רק עם שניהם בתור מנהיגים, היה יכול להיות רעיון פשוט מעולה עכשיו אם אורטון לא היה נפצע. תוסיפו לזה את אדג' ואנדרטייקר, שיאחדו כוחות. מיניסטרי 2009. מותר לי לחלום.

למעלה