דיון (ספוילר מ- ONS)

hirshfe

New member
רוצה כוס מים לכדי להרגע

אתה יודע, אני אגלה לך סוד רסלינג זה מבוים. לא אמיתי יושב משיהו וכותב תסריט. אז גם עם האנדרטייקר היה מפוטר=fired או פרוש=retired או יורד לטיול עם הכלב=taking the dog for a walk או כל דבר מתחכם אחר שהיה עולה בראשי בשעה שאני צריך לרדת בעצמי עם הכלב וללכת לעבודה = or any smart comment... (האנגלית מיצתה את עצמה) אז היו יכולים להביא מנג'ר חדש (או אפילו להשאר עם ויקי) שהיו מחליטים לבטל את התפטרות/לשכור מחדש לאף אחד פה, אין ספק שטייקר ייחזור, עכשיו שואלים אייך

hey hirsjde

בוא אני אספר לך עובדה קטנה : בכך שאני התייחסתי לסטוריליין , אני כבר אמרתי לך שזה מבויים אבל כנראה שלא שמת לב לזה כי היית עסוק בלנסות להוכיח לי משהו . מה שמעצבן אותי זה שממה שאני ראיתי פה זה שרובכם מקובעים על העובדה שזה היה קרב פרישה של טייקר / קרב שבו טייקר פוטר " על פי הסטוריליין " . וזה לא ! על ]פי הסטוריליין טייקר הושעה/הוגלה ! מן הסתם הוא יחזור וזה לא אומר שטייקר פרש . comprenda mi amigo ?

ofekido

New member
תשובה שתסביר את המחלוקת

טייקר ממש לא נראה לי הולך לפרוש בזמן הקרוב,הוא יכול להתפטר להוגלות והכל אבל כולם זוכרים את החזרה המטופרות שהוא עשה כשהוא חזר מן המתים,כשהוא חזר לזירה אחרי שהוא נשרף,כשהוא אחר כך התפוצץ עם מכונית ועוד מלא דברים, הבטחה שלי טייקר עוד יחזור כמו גדול עם קרב מול אדג' שכנראה יהיה מיוחד,טייקר יחזור והוא יחזור!

שי מילר

New member
מנהל
דעתי

באירוע עצמו כבר הבהירו שטייקר לא יעבור לרו במסגרת הדראפט, כך שדי מוזר כל הנושא הזה. לא חושב שהוא פרש, לא הייתה מספיק בנייה בשביל דבר כזה. אני צופה שהוא יחזור עד סוף השנה עם תירוץ מוזר שנקבל בלית ברירה.

Legend Killer1

New member
אממממ....

נתחיל עם זה ... לא .. אני לא חושב שטייקר פרש.. כי אם כבר מגיע לו פרישה ראויה יותר. סטייל כמו שעשו לריק פלייר אפילו שהדמות של טייקר היא "אפלה"... לדעתי טייקר יחזור בPPV וזה יהיה לדעתי בסאמרסלאם - במהלך אוגוסט. יקח את התואר מאדג' ובזאת הפיוד המעולה הזה יסתיים לו. כרגע אני לא חושב על איזה סטוריליין יכניסו את טייקר. אני רק מאחל שיכניסו אותו שוב ובהקדם!!!

meidadc

New member
אני מקווה

שטייקר יחזיר עם גימיק חדש. לא דד מן ולא בייקר. אני יודע שהסיכויים לכך הם די נמוכים בשלב הזה בקריירה של טייקר, אבל אפשר לקוות... אגב, תארו לעצמכם שטיקר חוזר תחת הגימיק של הקורי מן... שם על עצמו מסכה ובגדים צבעוניים ומתחיל לרקד בזירה

meidadc

New member
זו כמובן שגיאת הקלדה

הכוונה היתה שטייקר *יחזור* עם גימיק חדש

למעלה