צר לי שתשובתי איכזבה אותך, אבל
אני מבינה את הבעייתיות שיש לחלק מהאנשים עם ימי שישי ולכן קבענו שעיקר הפעילות תתחיל רק בסביבות השעה 13:45, שעה המתאימה לרוב המוחלט. כמו שהבינה טל כספי נכון, הנטיעות הם בשיתוף עם הגננות ומהוות חלק מפעילות הגן, כך שהילדים מסיימים את הגן בשעה הרגילה, כמו בכל יום שישי אחר ועד אז הם תחת אחריותן המלאה של הגננות. הורים שיכולים להצטרף, מה טוב והורים שהשעה מוקדמת להם מידי יאספו את הילדים מהגן כרגיל ויגיעו יחד איתם להשתתף בעיקר הפעילות של ט"ו בשבט, בתחנות ההפעלה. צר לי שלא ניתן לרצות את כולם, אבל נראה לי ששעות האירוע מתוכננות כך שבסה"כ כולם יכולים בסופו של דבר להגיע לעיקר. דונלדק, אשמח להכיר אתכם גם לא וירטואלית ולראות אתכם ממשיכים לקחת חלק פעיל בכל הנושאים שבהם הייתם פעילים עד עכשיו. טל, אני מודעת היטב לסוג האוכלוסייה שגרה ביישוב. כולם אנשים עובדים, עובדים קשה והרבה מכם - כפי שניתן לראות על גבי הפורום, מעורבים ואכפת לכם מהנעשה פה. הניסיון הקצרצר שלי ביישוב לגייס חבר'ה מתנדבים לא צלח היטב, לדוגמא: עזרה בפירוק אירוע חנוכה לאחר מצעד הלפידים שביקשנו פעמיים מאנשים להשאר ולתת יד ובסוף נשארה רק אוסנת ליפשיץ (כמו תמיד...) ולכן הבמה עומדת על תילה עד היום...מצד שני ברור לי מי הקים אותה....אני לא מתכוונת להתייאש בעניין גיוס כוחות חדשים, גם בכדי לשחוק את הקבועים וגם משום שזה צורך של פעילות התרבות ביישוב(לא צורך אישי שלי) ואני מאמינה שיהיה לי יותר קל ככל שאני יכיר אתכם מקרוב יותר וגם אתם תכירו אותי...אני אמשיך לפרסם קריאת "לעזרה" ולהאמין שיהיה מי שיענה להן. תודה ל nushi12 על הבעת התמיכה, אני אזכור את מלותייך. דברי לא נכתבו חלילה מתוך "התבכיינות" על העומס שאני נמצאת בו, זוהי העבודה שלי והגעתי איליה מתוך בחירה אישית, אלא מתוך צורך אמיתי שיש לנו בכדי להמשיך ולהרים את הפעילויות היפות שהרימו פה עד עכשיו ומתוך רצון לשתף בהם אנשים חדשים ולא ליצור שחיקה אצל המתנדבים הוותיקים וכמובן מתוך ידיעה שיש פה מצבור של אנשים מצויינים שבעזרת הידע והכישורים שלהם אפשר להגיע לגדולות. לילה טוב, עינת