דיון צבעים וסוגים

GrEeNwOmAn

New member
דיון צבעים וסוגים../images/Emo72.gif

לפני הדיון- קבלו ת'חתימה החדשה שלי... עכשיו לדיון- מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? מאיזו חברה אתה הכי אוהב? מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג
מאיזו חברה? מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? איפו אתה קונה את הציוד שלך? מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? מה הצבע שיש לך? מאיפו קנית? מה הצבע של הסוס שלך? אתה מרוצה מהיופי של סוסך? מה היית רוצה לשפר בו? מה הגזע שלו? למי שאין סוס- מה הצבע של הסוס שתרצה? מה הגזע שהיית רוצה שהוא יהיה?

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג
צבע?! סוג ברל (נראה לי שאני היחידה שאוהבת אותו) או פלזר...ואת כל אלה מהביוקר אבל... איפו אתה קונה את הציוד שלך? ב-soos מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? מה הצבע שיש לך? מאיפו קנית? לקסדה שחור ולשוט
.
מה הצבע של הסוס שלך? צסטנט עם כוכב אתה מרוצה מהיופי של סוסך? מאוד...
מה היית רוצה לשפר בו? כלום. אני אובת אותה איך שהיא מה הגזע שלו? מקומי

SHoooooSH

New member
../images/Emo77.gif

מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? כחול ושחור
איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? כחול/שחור/בז'
מאיזו חברה אתה הכי אוהב? לאדעת...
מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג חום, שחור, אמממ...סוג? קפיצות
מאיזו חברה? לאדעת
מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? מגפיים? פחח.. שחור
איפה אתה קונה את הציוד שלך? בהרוכב
מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? שחור לקסדה, לשוט - לא משנה ממש
מה הצבע שיש לך? קסדה - שחור, שוט - אדום,לבן,שחור וגם עוד אחד חום ועוד אחד לבן שחור.
מאיפה קנית? הרוכב למי שאין סוס-
מה הצבע של הסוס שתרצה? שחור
מה הגזע שהיית רוצה שהוא יהיה? לאדעת, יש הרבה...

טוי בוי

New member
עכשיו כתבתי בפורום ניסוים 78 שירים!

צבע מכנסי רכיבה שלי- כחול, אפור, טייץ אפור כהה, 2 טייצים לבנים. הצבע שאתה הכי אוהב במכנסי רכיבה שלך?- אםם...את כולם! איזו חברה אתה הכי אוהב- לא משנה לי העיקר שהיו טובים ויחזיקו הרבה זמן ושהיה נוח לרכב איתם! איזה צבע אוכף אתה הכי אוהב?- שחור או חום. מאיזו חברה ואיזה צבע אתה הכי אוהב בנעלי רכיב הצאפס והמגפיים?- נעליים- חום או שחור מגפים- שחור צ'אפס- שחור! איפו אתה קונה את הציוד שלך?- ברוכב או בחול! מה הצבע שאתה הכי אוהב לכסדה ולשוט?- כסדה- שחור שוט- שחור או הטורקיז הזה!
! מה הצבע של הכסדה והשוט שלך?- שוט מספר1- שוט קפיצות וורוד. שוט מספר2- שוט דרסאג' לשעבר שנשבר היום הוא קפיצות, שחור. שוט מספר3- שוט דרסאג' שחור!
! כסדה- כחולה
! מאיפו קנית?- כסדה- מהרוכב שוט ורוד- מפרנקי שוט שחור קפיצות- חסוי! שוט דרסאג'- מספרד! מכנס רכיבה כחול- מהרוכב מכנס ריכבה אפור- מהרוכב איזה צבע וגזע היתה רוצה סוס? שחור או באי. לא משנה לי הגזע העיקר שהיה סוס טוב!

תשובות....

מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? 2 שחורים, כחול כהה, בז' ובקרוב לבן... איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? אני הייתי רוצה אפור!!.. ולבן לדעתי הכי יפה אבל זה מתלכלך.. מאיזו חברה אתה הכי אוהב? אני אוהבת את החברה פרימייר ופיקר כי יש להם מכנסיים מכותנה והכותנה נושמת לעומת המכנסיים של הורקה שהם לא נושמות והן מבד שנצמד ומזיעים בהן!! מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג,מאיזו חברה? זה תלוי לאיזה סוס.. לסוס כהה אני ישים שחור.. ולסוס חום בהיר אני ישים חום.. אבל אני מעדיפה שחור.. אממ כל עוד זה מחברה טובה והוא נוח אין בעייה החברות הטובות הן: פסיאר, קיפר, פרסטיז', סטיובן ובי אר.. ואוכף או קפיצות או רב-תכליתי.. מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? שחור.. חום זה מזעזע לדעתי... איפו אתה קונה את הציוד שלך? את הצ'אפסים הכוסיות שלי קניתי אצל אבישי.. את רוב הציוד אני קונה בחמד או בסוס... אבל כל הכפפות שהיו לי ורוב השוטים ומכנס ו-3 ממכנסי הרכיבה שלי הם מחו"ל.. אהה וגם אצל חנה אני קונה ציוד.. מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? שחור.. וגם השוט זה הכי יפה שחור.. או כחול.. מה הצבע שיש לך? יש לי קסדה שחורה..2 שוטי דרסז' שחורים.. שוט קפיצות ירוק-השוט הראשון שלי.. עוד שוט קפיצות שחור, ועוד שוט קפיצות שחור... רק 2 מהם הם מהארץ.. כל השאר מחו"ל והיו גם חלק שנשברו.. מאיפו קנית? כל השוטים שלי הם מחו"ל חוץ מ-2.. והיו לי עוד איזה 2 מחו"ל שנשברו.. מה הצבע של הסוס שלך? Dark bay עם snip ו-star וגם sock קטן ברגל... אתה מרוצה מהיופי של סוסך? כן.. לדעתי הוא מדהייים! וגם כל החווה והחברות שלי חושבות ככה!!!
מה היית רוצה לשפר בו? כלום.. אני מתה עליו ויש לו אופי מושלם
.. והוא אחלה סוס.... מה הגזע שלו? French breed ובימנו טורוברד צרפתי..

Shai Felton

New member
דווקא לדעתי../images/Emo77.gif

הורקה זה מכנס מעולה, זה אמור להיות בד נצמד... מכנס רכיבה, לא הייתי מצפה למשהו לא צמוד.....

פפפ לא התכוונתי לזה שמכנס רכיבה..

לא צריך להיות צמוד.. התכוונתי שהבד שלהם הוא לא מכותנה והוא לא נושם ולכן מזיעים בהן יותר והן נדבקות לגוף... וזה כל אחד יכול להגיד לך.. לעומת נגיד המכנסיים של פיקר שהן מכותנה והכותנה נושמת ולכן את פחות מזיעה והמכנס לא נדבק לך לגוף.. הורקה זה אחלה מכנסיים והן מחזיקות הרבה זמן אבל החסרון שלהן שהן לא מכותנה ושכחתי איך קוראים לבד שלהם...פוליאסטר אולי?! פפ לא זוכרת.. שייי תעשי לי גה גה!!

אנשושים...

זו אני אבישג, החלפתי ניק, פרצו לי לאייסי, אז אם כותבים פה דברים מגעילים בניק גרין וומן זו לא אני

Sweet SuGaR

New member
משעמם לי אז אני יענה.....

מכנסי רכיבה..: אממ הצבעים שיש לי: יש לי בז' כחול ולבן
... הכי אוהבת: בז' ושחור... לבן אני גם אוהבת~!!! חברה? של פיקר מעולים (אבל יקרים, מדי!!!) והורקה אני אוהבת
.. לדעתי אחלה מכנסיים... אוכפים: צבע שחור או חום בהיר בהיר כזה, נוו לא יודעת איך קוראים לצבע הזה! הנה תמונה
סוג: כמובן שקפיצות... חברה: BR,
פסואה|כתר
, סטיובן(אבל הם קשייים!!!), פרסטיז'
, אמממ הנוברים לקפיצות.. ממ לא יודעת... צ'אפסים: צבע? שחור, למרות שיש לי גם שחורות וגם חומות והחומות שלי שולטות!!!!! נעליים שחורות... ציוד אני קונה בסוס, הרוכב, חמד... ויש לי המון ציוד מצרפת... קסדה שחורה! שוט לא מזיז לי אני רוצה סוס או צ'אנסט או בקסקין או ביי בהיר (כמו סר וויליאם אם מישהו מכיר...). גזע? לא אכפת לי כל עוד הוא יהיה וורמבלד וג'אמפר(= עדיפות להולנדי

TauraMan

New member
עונה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? שחור, כחול, בז'(אחד טוב ואחד שהריצרץ נקרע בטיול ליסעור
), אפור, לבן ו2 מכנסים-ירוק וחום שאני מחשיבה אותם כמכסני רכיבה והם מאותו בד אבל בלי שכבה כזאת לברכיים.. איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה?לבן או בז' מאיזו חברה אתה הכי אוהב?הורקה... החדש שלי מהורקה והוא פשוט מעולה!! לא היה לי כוח לענות לשאר

animals lover

New member
תשובותתתתתתת../images/Emo107.gif

מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? כחול...(ג'ינס) איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? לווסטרן-ג'ינס כחול... לאינגליש-בז' ושחור... מאיזו חברה אתה הכי אוהב? אין לי מושג...מה אתם ממליצים? מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג מאיזו חברה? ווסטרן-חום, אינגליש-שחור...אני לא כל כך מבינה בחברות של אוכפים... מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? ווסטרן-חום, אינגליש-שחור. איפו אתה קונה את הציוד שלך? אין לי ממש ציוד...אבל המליצו לי על חנות "הרוכב" אז אולי אני אקנה שם! מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? קסדה-שחור, שוט-שחור וכחול. מה הצבע שיש לך? קסדה-שחור, שוט-אין לי... מאיפו קנית? לא קניתי... למי שאין סוס- מה הצבע של הסוס שתרצה? שחור!!!
או בקסקין... או פלומינו...אבל לא ממש משנה לי! מה הגזע שהיית רוצה שהוא יהיה? לווסטרן-קווטר הורס, לאינגליש-לא יודעת... הולנדים או האנוברים....אבל לדרסז'-אנדלוסי!!!

mkuzi

New member
או.קיי....... תשובה ארוכה......

דבר ראשון בשביל מה להחליף ת'חתימה??????? דבר שני- תשובות: מכנס רכיבה: ג'ינס כחול-אני רוכב ווסטרן בניגוד לרוב חברי הפורום ככל הנראה...... אני הכי אוהב את הצבע שיש לי אחרת הייתי משנה אותו....... לא יודע איזה חברה אני לא קונה מכנסי רכיבה אני לוקח את הג'ינסים שיש לי ביוםיום. ת'צבע של האוכפים אני לא יכול לשנות אבל אני הכי אוהב את הצבע החום הרגיל, אני לא מכיר סוגים של אוכפים......אני הכי אוהב ת'צבע החום כהה לכל ציוד הרכיבה. ואגב- מה זה צ'אפס???????? מה ההבדל בין נעלי רכיבה למגפיים????? אני קונה את הציוד שלי דרך החוה והחוה קונה כמעט תמיד מהרוכב-פעם אחת ראיתי בחוה משאית של "סלעית". הייתי רוצה סוס לבן בגזעים אני לא מבין ולא מכיר..........

Sweet SuGaR

New member
ואלה מיני צ'אפס של האינגליש(=

שהם נורא יפים דרך אגב! רוצההה

המטרה של הצ'אפסים..

הם למנוע את החיכוך בין הרגל שלך לאוכף.. אם תרכב בלי צ'אפסים יהייה לך שפשוף ברגל זה ממש שורף! מנסיון שרכבתי עם ג'ינס!! זה ממש כואב ושורף.. ורואים אפילו על הצ'אפס אחרי הרכיבה שהוא השתפשף!

למעלה