תשובות....
מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? 2 שחורים, כחול כהה, בז' ובקרוב לבן...
איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? אני הייתי רוצה אפור!!.. ולבן לדעתי הכי יפה אבל זה מתלכלך..
מאיזו חברה אתה הכי אוהב? אני אוהבת את החברה פרימייר ופיקר כי יש להם מכנסיים מכותנה והכותנה נושמת לעומת המכנסיים של הורקה שהם לא נושמות והן מבד שנצמד ומזיעים בהן!!
מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג,מאיזו חברה? זה תלוי לאיזה סוס.. לסוס כהה אני ישים שחור.. ולסוס חום בהיר אני ישים חום.. אבל אני מעדיפה שחור.. אממ כל עוד זה מחברה טובה והוא נוח אין בעייה החברות הטובות הן: פסיאר, קיפר, פרסטיז', סטיובן ובי אר.. ואוכף או קפיצות או רב-תכליתי..
מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? שחור.. חום זה מזעזע לדעתי...
איפו אתה קונה את הציוד שלך? את הצ'אפסים הכוסיות שלי קניתי אצל אבישי.. את רוב הציוד אני קונה בחמד או בסוס... אבל כל הכפפות שהיו לי ורוב השוטים ומכנס ו-3 ממכנסי הרכיבה שלי הם מחו"ל.. אהה וגם אצל חנה אני קונה ציוד..
מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? שחור.. וגם השוט זה הכי יפה שחור.. או כחול..
מה הצבע שיש לך? יש לי קסדה שחורה..2 שוטי דרסז' שחורים.. שוט קפיצות ירוק-השוט הראשון שלי.. עוד שוט קפיצות שחור, ועוד שוט קפיצות שחור... רק 2 מהם הם מהארץ.. כל השאר מחו"ל והיו גם חלק שנשברו..
מאיפו קנית? כל השוטים שלי הם מחו"ל חוץ מ-2.. והיו לי עוד איזה 2 מחו"ל שנשברו..
מה הצבע של הסוס שלך? Dark bay עם snip ו-star וגם sock קטן ברגל...
אתה מרוצה מהיופי של סוסך? כן.. לדעתי הוא מדהייים! וגם כל החווה והחברות שלי חושבות ככה!!!
מה היית רוצה לשפר בו? כלום.. אני מתה עליו ויש לו אופי מושלם
.. והוא אחלה סוס....
מה הגזע שלו? French breed ובימנו טורוברד צרפתי..