דיון צבעים וסוגים

mkuzi

New member
אבל.........

שני דברים:1) רעות אמרה לי שהם כדי להגן על הרגל ולייצב אותה-להגן אני מבין אבל לייצב?????? איך?????? ואת אומרת לי שהם כדי למנוע חיכוך של הרגל עם האוכף שזה בערך כמו להגן על הרגל אז מי יותר מדייק בדבריו?????? 2) אני רוכב עם ג'ינס כל הזמן ותמיד על אוכפי ווסטרן בעבר זה שרף לי בברכיים אבל עכשיו לא. (אולי כי שיפרתי באופן משמעותי את הישיבה שלי) ועם אוכפי אינגליש (מה שנדמה לי שאת עכשיו רוכבת) זה אמור לשרוף הרבה פחות כי אוכפי אינגליש חלקים הרבה יותר מאוכפי ווסטרן. ברור שעל הצ'אפסים יראו שפשופים-על כל בד או חומר גמיש דומה שמתחכך עור או בד של אוכפים יראו סימני שפשוף וחיכוך. אז כנרא שאת לא יושבת נכון (לפחות בווסטרן).

הם מייצבים בגלל שהם אמורים להיות

צמודים על הרגל. אם תלבש צ'פס במידה שלך אתה תראה שהרגל שלך הרבה יותר יציבה. וכמובן שהם גם נגד שפשופים ברגליים. אני מדברת על צ'פס באינגליש, אני לא יודעת מה נסגר עם צ'פס בווסטרן...

mkuzi

New member
תודה רבה!!!!!

עזרת לי מאוד פעם נוספת להבין את כל הדיון הסובב סביב הצ'אפס. תודה רבה!!!!!!!!!

אני...

מה הצבע שיש לך במכנס רכיבה?- 2 שחורים, בז', אפור, חום, כחול כהה. מה הצבע שאת הכי אוהב למכנס רכיבה?- לבן. מאיזה חברה אתה הכי אוהב?- היום התאהבתי ב-Pikeur! חחחחח קניתי אתמול מכנס שלהם. שווה כל שקל! _________________________________ מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים?- שחור. מאיזה סוג?- דרסז'. מאיזה חברה?- פרסטיג', קלימקה, פסיאר, הנינג, אמריגו, רוסלי. _________________________________ מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים?- שחור. מעלי רכיבה?- שחור. צ'פס- שחור. _________________________________ איפה אתה קונה את הציוד שלך?- ברוכב, soos, אקווי ישראל. _________________________________ מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה?- שחור. מה הצבע שאתה הכי אוהב לשוט?- שחור. מה הצבע שיש לך?- שחור. מאיפה קנית?- מהרוכב. _________________________________ מה הצבע של הסוס שלך?- שחור-לבן. אתה מרוצה מהיופי שלו?- כן! מה היית רוצה לשפר בו?- שהיא תהיה וורמבלדית. מה הגזע שלו?- מקומית. *היא למכירה לכל המעוניינים.

אני...

1-כחול בהיא וכחול כהה(יש לי 2) 2- כחול/שחור 3-אממ.. בעיקרון כל חברה שהגנס שלה לא יעשה לי שפשפת.. כרגע אני עם wrangler 4-חום בהיר/כהה/שחור אממ.. האוכפים היקרים יותר כמו הביליקוק הם הכי נוחים... 5-חום...אם יש בגוונים אז זה בדרך כלל יצא יותר יפה... 6-איפה שמזדמן ויש ציוד טוב וזול. 7-שחור..(למרות ששלי כחולה..) 8-אין לי סוס.. אבל הסוסים האהובים עליי הם בצבע חום ג'ינג'י כזה.. ואם יהיה לי פעם סוס אני רוצה אותו שחור.. 9-הייתי רצה קווטר או משהו מעורב בקווטר...

אני! :) :) :):):):):):):):):):):):)

כחול כהה שחור רנגלר חום לא משנה איזה גוון ובילי קוק חום גוונים ושחור לצ'אפס אצל ראול ברוכב שחור לקסדה יש לי שחור מראול ברוכב כרגע אין לי סוס אבל אם היה הגזע שלו יהיה מקומי מעורב או קווטר מעורב אבל סוס החלומות שלי הוא פרנשיין שחור או אנדלוסי לבן אפור

Shai Felton

New member
יאיייי../images/Emo77.gif

ביום ראשון המשאית של הרוכב מגיעה אלינו ואני קונה מכנס וקסדה

ממממ

מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? ירוק איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? בז' ושחור.. מאיזו חברה אתה הכי אוהב? ממ לא יןדעת.. מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג מאיזו חברה? מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? שחור.. או חום לצ'אפס איפו אתה קונה את הציוד שלך? כל מיני.. מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט? שוחור.. שוט לא כזה משנה אבל גם עדיך שחור או לבן מה הצבע שיש לך? שחור מאיפו קנית? בחמד.. מה הצבע של הסוס שלך? אתה מרוצה מהיופי של סוסך? מה היית רוצה לשפר בו? מה הגזע שלו? למי שאין סוס- מה הצבע של הסוס שתרצה? לא יודעת אני חושבת שחור.. מה הגזע שהיית רוצה שהוא יהיה?אני לא כזה מבינה בגזעים כך שאין לי מושג...

MusTanG GT

New member
סתם כי משעמם לי...

מה הצבע שיש לך מכנס רכיבה? שחור בז' לבן איזה צבע אתה הכי אוהב למכנס רכיבה? בז' מאיזו חברה אתה הכי אוהב? חוץ מהורקה הכל בסדר(יש לי דפנה שחור ובז' ויש לי פיקר לבנות) מה הצבע שאתה הכי אוהב לאוכפים, ומאיזה סוג מאיזו חברה? צבע חום כהה,קפיצות,פסואה,סטיובן,קרוסבי(לי יש קרוסבי) מה הצבע שאתה הכי אוהב למגפיים, נעלי רכיבה, צ'אפס? שחור,שחור,שחור. איפו אתה קונה את הציוד שלך? חלק קניתי ברוכב חלק בסוס חלק באמרס (חנות בבלגיה) חלק במשאית של פסואה. מה הצבע שאתה הכי אוהב לקסדה ולשוט?מה הצבע שיש לך? מאיפו קנית? שחור,שחור,שחור,ספרד את הקסדה,שוט בכל רחבי העולם(בישראל,בדנמרק,בספרד) מה הצבע של הסוס שלך?אתה מרוצה מהיופי של סוסך? מה היית רוצה לשפר בו? מה הגזע שלו? ביי(bay),כן,רגליים אחוריות יותר חזקות,מקומי. [URL='target=_blank']ארוך ביותר[/URL]

תשובות

צבע מכנסיים- שחור ובז, הצבע האהוב למכנס- בז, ולבן חברה אהובה-HORKA שחור אוכפי ספורט/תכלית כאלה עם כריות אוויר טובות צבע אהוב למגפים-שחור,חום כאלה של ווסטרן נעלירכיבה-שחור וכחול כהה צאפס-שחור וחום כהה ברוכב אני קונה את הציוד צבע קסדה ושוט-שחור כנ"ל קניתי ברוכב אין לי סוס פרטי הסוסה שעכשיו אני רוכבתעלי היא חומה לא כ"כ כי אין לה פרופורציות שיהיה לי יותר קל לעצור אותה אבל ושהיא תסכים לחקפוץ כי יש לה פוטנציאל אבל היא שונאת לקפוץ ולכן לא קופצים איתה, ואת הפרופורציות אסל זה לא כזה עקרוני כי מה שחשוב זה האופי לא היופי היא טורברית היית 4רוצה או פלמינו או שחור מגזע או צרפתי או ערבי או מוסטנג

בואי נעשה סיכום על השאלון

נגיד לרוב יש שוט וקסדה בצבע- מעדיפיםצבע,צבע המכנב שיש לרוב, הצבעה המועדף למכנס שיש לרוב וכו

niko girl

New member
עונה...../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

צבע המכנס רכיבה- ג'ינס צבע אהוב למכנס רכיבה- ג'ינס מאיזו חברה- לוויס צבע חלאוכפים- מין חום ממש, ממש בהיר אממממממ ובילי קוק. צבע מגפיים, שחור נעלי רכיבה- חום צ'אפס- שחור צבע קסדה- שחור אני רוצה סוס בצבע סורל ושהוא יהיה קווטר.

למעלה