דיון קטן...

papapa

New member
דיון קטן...

האם גם אתם קצת מאוכזבים מהדיסק השני של שייגעצ? אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל הם איבדו את הקסם שלהם במקצת... רוב השירים שלהם בדיסק השני נשמעים עצורים... כאילו הם לא אומרים את כל מה שהם באמת חושבים... (פרט לכמה שירים בודדים) אין להם את החוצפה שהייתה להם פעם שחר אבן צור רק עשה להם רע לדעתי... הם הפכו מלהקה מרדנית וחצופה שדורסת את מה שבא לה, לסתם עוד להקה.... (וזה באמת חבל) עוד מישהו חושב ככה?

לא קשור לאבן צור

[חע, חרוז] בדיסק השני הם פשו התבגרו.. כבר לא כ"כ ילדים קטנים המוזיקה בהתאם.. קצת יותר עצורה ובלי בדיחות אישיות וכאלה..

פרקשון

New member
לא בדיוק...אבל בערך (ביםבםבום)

לדעתי האלבום הראשון יותר טוב מהשני אני ממש מת לעוד שירים כמו עושה ביד, ניו יורק רפיח, חייל של מאה שערים, ערוץ הילדים, נורית, ראש הממשלה, שגר פגר ואת דומה לכלב. באלבום השני יש את אבא עורך דין, אוי ואבוי, אין לי כוח וזהו... שיכולים להזכיר אותם בדרך כלשהי

Hezi The One

New member
הדיסק השני יותר מאופק...

שייגעצ שומרים בדיסק על שפה יותר יפה הם מבינים שהם לא יכולים להיות להקה מצליחה בלי להשתמש גם בשפה יפה... שימו לב לנתון המעניין שהדיסק השני מכר הרבה יותר עותקים מהראשון ואף הגיע לפלטינה... האמת שאני אוהב יותר את הדיסק השני...השירים שלו הרבה יותר טובים לדעתי.... ואממ שא"צ לא הרס כלום לדעתי

No¥a

New member
אבל הדיסק השני מכר יותר בגלל שמתי

שיצא הדיסק הראשון כמעט ולא הכירו אותם... אז זה לא ממש קשור לדעתי

Hezi The One

New member
לא...שייגעצ נכנסו לתודעה בעיקר בגלל

הדיסק השני!לפני הדיסק הם לא היו ממש מוכרים

Hezi The One

New member
אממ לא...מה שאני הבנתי ממך זה

ששייגעצ נכנסו לתודעה לפני הדיסק השני ואז כשהוא יצא גנו מלא ממנו כי הכירו את שייגעצ...ואני אומר ששייגעצ התפרסמו בגלל הדיסק השני.... אממ אם טעיתי סליחה

papapa

New member
זו בדיוק הבעיה!

בגלל שהדיסק השני כל כך מאופק, הם הפכו לסתם עוד להקה בים הלהקות שיש בארץ. הדיסק השני מכר יותר בגלל שבדיסק השני כבר הכירו אותם... בדיסק הראשון הם היו אלמוניים לגמרי. התבגרו או לא, זו לא אותה הלהקה של הדיסק הראשון

ספוקיש

New member
שני הדיסקים טווובים!!!

אני אוהבת את שני הדיסקים !!! אבל דורגי יש בזה משהו שהם יותר מאופקים השני ויותר פתוחים וחצופים בראשון.... ו... הם באמת התפרסמו בגלל הדיסק השני ..... אני זוכרת שדיברתי אליהם ושרתי שירים שלהם ואנשים הסתכלו עלי כזה .. "על מה ... או מי היא מדברת לעזעזל.?" ועכשיו הרוב כבר יודיעם מי אלא...!!!

בחודש הראשון כן

אני תמיד העדפתי את הראשון ואפקט השייגעצ היה קצת חסר לי אבל אחרי כמה זמן לויודע מה קרה התחלתי ממש לאוהב אותו אבל לא בסדרי הגדול של הראשון

קרנוק

New member
היי לכם../images/Emo140.gif

אני מזמן כבר "גיליתי" את שייגעצ עוד לפני שהם התפרסמו במדיה וכשהם היו יחסית אנדגראונד. תראו-תמיד יש את הקסם של ההתחלה.האלבום הראשון שלהם הוא מצד אחד מאוד חצוף אבל מצד שני יש בו משהו לא גמור כזה וראשוני.יש בזה קסם מסויים.אבל כל אומן מתפתח ומתבגר מוזיקלית. לגבי האלבום השני שלהם אני לא יכולה להגיב כי אין לי אותו..אני מכירה איזה שיר או שניים ממנו שהם די סבבה אבל לא כל כך אהבתי אותם.

בראשון יש הרבה יותר רגש מבשני....

הרבה יותר ישר......ולא בעיקופים והדימויים בסגנון של מוניקה סקס...לא שזה רע אלה מצוין אבל לא מתאים לשייגעצ

למעלה