דיון קטן...

בן, אז אתה לא כזה טיפש כמו שחשבתי..

חחח סתם סתם

../images/Emo108.gif ממש אבל ממש לא!

הדיסק השני הרבה יותר טוב.. וובכן הם גם התבגרו, יש להם את שחר אבן צור שממש עשה להם טוב והם אפילו אמרו בראיון בערוץ 24 שהם עבדו על זה כל כך הרבה שההקלטות היו ממש קצרות ועשו את זה מעולה.. אני מאוד התאכזבתי שקניתי את הדיסק הראשון אחרי השני... ועד היום אני די מצטערת כי חוץ מחייל של מאה שערים, ניו יורד רפיח ערוץ הילדים ושגר פגר [ואפילו זה לא] השירים לא משהו, לא יודעת, הכל אותו הדבר ומאוד מעצבן.. ומאוד שוביניסטי [אהמ אהמ] וןדיילת באל על זה לא שוביניסטי

Hezi The One

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק ככה...אבל זה ענין של דעה בין השירים ועל זה אי אפשר להתווכח

גאדדדדדדד

ממש לאאא!!! הדיסק הראשון ממש טובבבבבבבב!!! חוץ מאיזה 3 שירים מהדיסק השניה אין שום שיר נורמלי יענו אני מתה עליהם! ויש לי את שניהם אבל הדיסק הראשון יותר טוב לאדעת גם השירים יותר מוכרים לאדעת קיצ' לאדעת אין לי מה לכתוב כל אחד והדעה שלו!

Hezi The One

New member
את שמה לב מה את אומרת?

את אומרת למה שאמרתי "ממש לאאאאא" זאת דעה פאק את לא יכולה לשלול אותה...אני כ"כ שונא שאנשים שוללים דעות...יש הבדל בין דעה למשהו מוגדר שיש בו תשובה נכונה או לא...דעה זה פתוח להכל אין דבר כזה "אתה טועה!"

מממ דעתי בנושא ../images/Emo3.gif

הדיסק הראשון היה יותר קופצני, יותר שובב כזה, יותר שייגעצי. בדיסק השני נכנס משהו אחר, בוגר יותר, יותר מחפש את עצמו, יותר מבוסס לדעתי. זה לא איבוד קסם, זה פשוט שינוי קטן בתדמית..

סקאייפי

New member
לדעתי../images/Emo122.gif

הדיסק הראשון ממש ממש שווה אבל יש בו משו טיפה אינפנטילי.. בדיסק השני הם טיפה התבגרו (גם בגיל דיייי....) ולכל אחד יש את הקטע שלו... יש משו בדיסק השני שאני יותר אוהבת דווקא...

בצה17

New member
יובל כבר דיבר על זה..

הוא הסביר את העניין הזה טוב - הוא אמר שבדיסק הראשון הם לקחו את הדעות והמחשבות שלהם וצעקו אותם עכשיו הם מכניסים את הדעות שלהם בין השורות. אני דווקא חושבת שהעובדה שהם התבגרו דווקא עשתה אותם ליותר טובה לא יודעת מה איתך אבל אני חושבת בדיוק להפך שהדיסק השני הוא בהרבה יותר טוב, אני לגמרא מבינה את העקיצות בשירים שלהם הם אולי לא צועקים את הדעות שלהם כמו שעשו בדיסק הראשון אבל הם בהחלט יודעים להכניס אותם בחבוי בשירים שלהם וזה מה שעושה את העקיצות של אפילו עוד יותר משעשעות- עצוב כמה שהן משעשעות..

תות15

New member
קראתי מה שאנשים פה רשמו..

ונכון יכול להיות שהשפה פחות בוטה בדיסק השני ואולי הדיסק גם פחות רועש..אבל עדיין- זה שייגעצ.. בכולופן אני יותר אהבתי את הדיסק השני, ודווקא יכול להיות שזה בגלל שאני אוהב את מוניקה עם כל הדימויים והשיט הזה...למרות שגם אידיוט גמור היה מבין למה שייגעצ מתכוונים בשירים שלהם, גם בדיסק השני ובטח שגם בדיסק הראשון.. לדעתי זה שהדיסק השני עושה לכאורה פחות רעש במובן התעשייתי מהראשון, זה ממש לא אומר ששייגעצ פחות טובים או שעכשיו הם סתם להקה..כי מי שאומר את זה פשוט שומע את שייגעצ בגלל הגימיק של הילדותיות..

כמו שכולם אמרו

במעבר בין הדיסק הראשון לשני שייגעצ התבגרו וכך גם השירים נהפכו ליותר רציניים כל אחד והדעות שלו לגבי שני הדיסקים לדעתי שני הדיסקים טובים באותה מידה,והראשון יותר קופצני צעקני וכו'. בשני יובל יותר חשב על מה שהוא כותב ולא סתם כתב. בדיסק השני יש יותר משמעויות לשירים,ככה נראה לי. יום טוב

Sucker20

New member
כינרת, צודקת

הם הפכו מילדים מרדנים, חוצפנים ומשוגעים לקצת פחות.... "הזמן עושה את השייגעצ שלו"

Michali17

New member
דעתי

אני יותר אהבתי את הראשון למרות שהשני גם ממש טוב אבל לא יודעת משהו בראשון זה פשוט זה !

שחר אבן צור, מזכיר לי משהו

שקרה לי אתמול, אז ככה, הייתי אתמול בת"א ואז נכנסתי לכלי זמר לברר מחירים של מערכת תופים. אז הלכתי לקומה התחתונה איפה שכל המערכות ואז דיברתי עם זה שעבד שם -המוכר. תופפתי איתו אפילו ודיברנו די הרבה זמן. עד שהוא שואל אותי איזה מוזיקה אני שומעת אני עניתי לו שבעיקרון רוק ומטאל אח"כ הוא שאל אותי אם אני מכירה את שחר אבן צור ממוניקה סקס אז אני כזה "ברור כאילו מה" ואז שאלתי אותו "מה הוא התלמיד שלך?" והוא עונה לי "לא, הוא הבן שלי" ואני כזה "באמת?! וואו! מה אתה רציני??!" כמה נחמד לפגוש אנשים כאלה, לא?

למעלה