דיון-קסדות

animals lover

New member
דיון-קסדות../images/Emo107.gif

האם יש לכם קסדה עם סנטרייה או בלי? ואם הקסדה עם סנטרייה-מה אתם עושים איתה-שמים אותה על הסנטר או מתחת לצוואר? ואתם רוכבים עם סנטרייה משוחררת או מהודקת? אני רוכבת עם הסנטרייה משוחררת על הצוואר-אבל היא בכל זאת מציקה לי ואני לא רוצה להרוס את הקסדה....למישהו יש עצות מה לעשות?

animals lover

New member
מממ...בעייה../images/Emo107.gif

יש תפר בקסדה שחוסם אותי מלהוריד אותה.... ואני לא רוצה לפרום אותו מחשש להזיק לקסדה.....

פפפפפפפפפפפפ

לי יש קסדה עם סנטרייה.. אני כבר רגילה לזה.. אני רוכבת עם זה 6 שנים.. ואם אני מורידה אותה מהסנטר אז אני מרגישה ממש מוזר ולא נוח לי חוץ מזה שהקסדה אסז לא יציבה על הראש.. אני רוכבת עם סנטרייה מהודקת אחרת הקסדה לא מחזיקה תראש.. אמממ תוציאי אותה.. או שתגזרי אותה.. או שתפתחי את החבל הזה שמחובר לתופסן הזה ואז תחזירי תחבל לתופסן אחרי שהוצאת את הסנטרייה

טוי בוי

New member
יש לי כסדה רגילה...בטקן הארופאי

כחולה מגעילה כזו...
והיא קרועה כי נפלתי מטוי בוי על הראש אז היא קרועה ומשופשפת!

TauraMan

New member
הקסדות הדקות ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אלא שיש להרבה מהרוכבים בארץ הן לא בשום תקן ואם יקרה לך משהו יש סיכוי שלא יהיה על זה ביטוח.... ולא רק זה אלא שהיא תשבר במכה הקטנה ביותר ויחד איתה הראש שלך..... עצה שלי, לקנות קסדה חדשה בתקן החדש, יותר עבה, יותר יקרה ואפילו קצת מכוערת, אבל לחיים אין מחיר.....

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif הכסדה שלי בתקן....

ותאמיני לי אף קסדה לא עברה את מה שהיא עברה...פפפ...
היא כחולה עבה כזו מכוערת מגעול! בתקן הארופיא, זה היה לי הכי חשוב שקניתי אותה.... יש אותה לכמה רוכבים בארץ, היה חשוב לי שהיא תהיה חזקה כי אני נופלת די הרבה..חחחח...

Sweet SuGaR

New member
חח אם כבר למות? למות יפה!

חחח סתם יש לי קסדה עם תקן... וזה פשוט לא נוח לי, הכיעור הפריע לי... אבל היא לא הייתה נוחה לי.. והתחרפנתי

עונה

יש לי עם אבל הוצאתי אותה תוציאי את הסנטריה זה לא הורס את הקסדה נ.ב אני רושמת מבית ספר

ILQHA

New member
אני בד"כ

לא רוכב עם קדסה. אני רוכב רק במקרים בודדים בהם אני רוכב על סוס שהוא לא כ"כ מאולף או על איזשהו זכר. וכן יש לי סנטרייה וזה כל הזמן נופל ומציק.

יש לי קסדה עם ובלי

לפעמים אני שמה את זה משוחרר ולפעמים על הצוואר כי זה נותן לי יותר בטחון.. אני לא חושבת שאת צריכה להרוס את הקסדה בשבילך את צריכה להתרגל אין מה לעשות.. גם עם תורידי את הסנטרייה הקסדה לא ממש תעזור..

SHoooKoLaTa

New member
על קסדתי הנאווה..../images/Emo105.gif

הקסדה שלי היא די עבה וקשה, והיא של הורקה, הכי טובה שלה!! מן הסתם עקב כך- היא עלתה לי מיליוני שקלים ואגורות, טחח
יש לה את הקטע שמחברים איתו למטה, אבל הוא גדול, וזה לא יגן על סנטרי גם אם זה יהיה במקום הרצוי. כי זה רק מבד. והשכבה, של הבד לא יכולה להגן על סנטר, הפציעה שלי תיראה אותו דבר..

TauraMan

New member
קסדתי המתוקה והמכוערת פחד../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הקסדה שלי היא של הורקה, עלתה לי 250 ש"ח ברוכב. הצילה אותי ממקרה של מוות (הוציאה אותי עם זעזוע מוח) ועוד מקרה מסוכן ובטוח הרבה נפילות שהיו נגמרות יותר רע. היא בתקן האירופאי (IE משהו..) והיא עבה ומגעילה אבל על בטיחות לא מתפשרים. אני ש-ו-נ-א-ת את הדבר הזה לסנטר, נוראי! זה דביק ומגעיל.... אבל להורדי את זה בכמה דרכים, אחת לפתוח את הסיבוב הזה על הסוגר של הראשיה והשניה היא לחתוך את הדבר הזה לסנטר (מה שאני עשיתי..)

SHoooKoLaTa

New member
נראה לי יש לנו אותה הקסדה..../images/Emo13.gif

היא עלתה לי גם בסביבות ה-250 ש"ח, נראה לי.. כן, כן, כן!! אני מאד מאד שמחה שהיא הצילה אותך!! אני ראיתי ת'מקרה....
צודקת! היא באמת כזו עבה מדי, אבל כמו שאמרת " על בטיחות לא מתפשרים".

TauraMan

New member
כן כנראה יש לנו אותה אחת ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

את ראית את הנפילה שלי אז?

Edubite

New member
גם אני בצוות סופר מריאו....../images/Emo6.gif

ככה קוראים לי ולעוד ילדה מהחווה שיש את הקסדה הזאת... יש לי אותה אחת מהרוכב... ירוקה מבפנים, ענקית מבחוץ.. נראת כמו פטריה... פפפ אבל מה אני אעשה... נפילה מאדי זה חתיכת גובה אז אני מעדיפה להישאר שלמה!

למעלה