דיון-קסדות

TauraMan

New member
סתם...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא ידעתי שמישהו מהפורום (חוץ מינקו...
) ראה אותי נופלת ובאיבוד הכרה....

SHoooKoLaTa

New member
יאוו..

דורון זה היה בתקופה שאת סיפרת רק על פורום סוסים אז, שהוא אמר כזה גלאון דורון על דיזל, כאילו זכרתי שזאת את, ושנפלת הייתי בשוק.. ינקו.. זו אור נכון? או שלא???

צדק8

New member
גם לי יש כזאת ../images/Emo9.gif

היא ענקית ונראת איכסה אבל אני אוהפת אותה ! אבל היא נופלת לי על העיניים תמיד
זה נוראי...

TauraMan

New member
חחחח גם לי היא נופלת על ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

העינים... חחח אתמול אחרי ה130 זיגזגתי כמו מפגרת כי לא ראיתי את הדרך.. חחחחחחח

mkuzi

New member
ביטחון זה שם המשחק!!! ../images/Emo150.gif

תזכרי טוב טוב את הילד שנהרג לפני כמה ימים כנראה בגלל הקסדה שלו!!! לא תמיד נפילה תסתיים טוב "רק עם זעזוע מוח"!!! מי כמוך צריכה לדעת את זה! תזכרי שהכוונות שלי טובות! ואין לך מה להעלב!

TauraMan

New member
אני יודעת...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בגלל זה כרגע יש לי קסדה עבה והכי בטיחותית שיש כרגע בארץ......

mkuzi

New member
אבל... ../images/Emo150.gif

אם היא נופלת לך על העיניים מה הטעם בה?? ועובדה שהיא לא בטיחותית כי היא מפריעה לך לרכב.... זה כל העיניין...

צדק8

New member
זה לא שלא רואים כלו-ם

רואים פשוט זה טיפה קשה לפעמים בכל מקרה זה גורם לך להרים את הראש בטרוף אז זה עוזר כי אתה תמיד מסתגל קדימה...לפחות ככה זה אצלי...

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מה שקרה לי זה שפשוט אחרי קפיצה גבוה יחסית על סוסה שקופצת עגול בטירוף בנחיתה הקסדה כיסתה לי קצת את העיניים... זה לא קורה תמיד.. לפעמים זה קורה אבל בשביל זה אלוהים ברא 2 ידים כדי להרים את זה חזרה למקום הנכון....

SHoooKoLaTa

New member
אני מאמינה..

שדורון ואני לא קנינו אותה בגלל היופי (כי היא מגעילה), קנינו אותה עקב בטיחות, דורון כבר מנוסת, אני לא!! ואני קניתי את הקסדה הזאת בגלל הבטיחות, מה איתך דורון? בעע.

צדק8

New member
אין מה !

נעם הקטין לי בטרוף ת'דבר הזה בתוך הקסדה וחוץ מזה שזה כואב לי באוזניים זה לא עוזר בגרוש... נתרגל הוא לא מבין שאני לא יכולה להיות ישרה כשחצי מהדרך אני לא רואה

Shai Felton

New member
איך תתרגלי?../images/Emo74.gif

את לא רואה כלום..... תרכבי איתה בדראסז'..... בקפיצות תקחי ת'קודמת.... זה ממש נראה כאילו זה מפריע בטירוף....

צדק8

New member
אבל

זה הקטע קניתי את הקסדה החדשה כי הישנה הייתה פחות בטיחותית ורציתי לקפיצות קסדה יותר טובה... אם אני ארכב אותה בדראסז' אז למה קניתי אותה ? מילא אני לא אפול מכפיר בדראסז' בשנה הקרובה... אני כן רואה ! זה מפריע אבל צריך ללמוד להסתדר.. רק חבל שנעם לא מבין למה אני הולכת הצידה לסדר את זה

Shai Felton

New member
אל תלכי הצידה../images/Emo74.gif

פשוט תקחי יד אחת ותחזירי את זה למקום.

TauraMan

New member
לא../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

על הפתקית כתוב IE184 משהו כזה.. זה התקן...

לקסדה שלי שלוש פינות....

חחח
NOT
יש לי קסדה בעלת תו תקן אירופאי, שקניתי לפני מספ' ימים (עד כה השתמשתי בה רק פעם 1...
בהחלט- קסדה עבה תשמור על הראש שלך יותר טוב, קסדה דקה זה "כמו ללכת בלי חיתול (קסדה?) בכלל"...
אין לי סנטרית (תודה לאל) כי אני שונאת אותה, היא סתם מפריעה לי (למרות שהיא נורא נוחה)... אני פשוט שונאת לרכב איתה באירועים "לא רשמיים"....חח לפי דעתי קסדה זה דבר חשוב ביותר- ובעצם, חשוב יותר מכל דבר אחר ברכיבה (חוץ מסוס כמובן). כפי שאמרו סוס הוא חיה בלתי צפויה ולכן אין לדעת מה יקרה (גם אם אתה עולה לסיבוב קאנטר על הפונית הכי זקנה בחווה...חח).

תשובה שונה...

אין לי קסדה
ואני רוצה לקנות
אבל אני לא יודעת איפה קונים...
משהו יודע איפה קונים?|!
!|
תודה מראש...
סול ולורד החתיכים
דנה המקסימה
כל הסוסים בחווה... וקסם שחור ה-מ-ה-מ-ם-
-
וכל הסוסים בעולם