דורון זה היה בתקופה שאת סיפרת רק על פורום סוסים אז, שהוא אמר כזה גלאון דורון על דיזל, כאילו זכרתי שזאת את, ושנפלת הייתי בשוק.. ינקו.. זו אור נכון? או שלא???
תזכרי טוב טוב את הילד שנהרג לפני כמה ימים כנראה בגלל הקסדה שלו!!! לא תמיד נפילה תסתיים טוב "רק עם זעזוע מוח"!!! מי כמוך צריכה לדעת את זה! תזכרי שהכוונות שלי טובות! ואין לך מה להעלב!
מה שקרה לי זה שפשוט אחרי קפיצה גבוה יחסית על סוסה שקופצת עגול בטירוף בנחיתה הקסדה כיסתה לי קצת את העיניים... זה לא קורה תמיד.. לפעמים זה קורה אבל בשביל זה אלוהים ברא 2 ידים כדי להרים את זה חזרה למקום הנכון....
שדורון ואני לא קנינו אותה בגלל היופי (כי היא מגעילה), קנינו אותה עקב בטיחות, דורון כבר מנוסת, אני לא!! ואני קניתי את הקסדה הזאת בגלל הבטיחות, מה איתך דורון? בעע.
נעם הקטין לי בטרוף ת'דבר הזה בתוך הקסדה וחוץ מזה שזה כואב לי באוזניים זה לא עוזר בגרוש... נתרגל הוא לא מבין שאני לא יכולה להיות ישרה כשחצי מהדרך אני לא רואה
זה הקטע קניתי את הקסדה החדשה כי הישנה הייתה פחות בטיחותית ורציתי לקפיצות קסדה יותר טובה... אם אני ארכב אותה בדראסז' אז למה קניתי אותה ? מילא אני לא אפול מכפיר בדראסז' בשנה הקרובה... אני כן רואה ! זה מפריע אבל צריך ללמוד להסתדר.. רק חבל שנעם לא מבין למה אני הולכת הצידה לסדר את זה
יש לי קסדה בעלת תו תקן אירופאי, שקניתי לפני מספ' ימים (עד כה השתמשתי בה רק פעם 1...
בהחלט- קסדה עבה תשמור על הראש שלך יותר טוב, קסדה דקה זה "כמו ללכת בלי חיתול (קסדה?) בכלל"...
אין לי סנטרית (תודה לאל) כי אני שונאת אותה, היא סתם מפריעה לי (למרות שהיא נורא נוחה)... אני פשוט שונאת לרכב איתה באירועים "לא רשמיים"....חח לפי דעתי קסדה זה דבר חשוב ביותר- ובעצם, חשוב יותר מכל דבר אחר ברכיבה (חוץ מסוס כמובן). כפי שאמרו סוס הוא חיה בלתי צפויה ולכן אין לדעת מה יקרה (גם אם אתה עולה לסיבוב קאנטר על הפונית הכי זקנה בחווה...חח).