דיון קשור לתחילת עונה 8

1Shir

New member
זה לא אייקון של כעס ../images/Emo13.gif

זה
אייקון של כעס.. וזה הגיוני שהוא לא סיפר לה? שהם לא דיברו על כך מעולם? מה כן הגיוני בזה?..

1Shir

New member
ד"א פירוש האייקון הקודם הוא

תחמן שובב כזה, יעני "חכי חכי איזו תשובה אני אתן לך" אבל בחביבות...

Gilliana

New member
אהה נכון - הפה גם הפוך

רק עכשיו שמתי לב - האייקון שאת שמת בעצם מחייך חיוך זדוני שכזה....

Gilliana

New member
תראו מה שצבע יכול לעשות? ../images/Emo8.gif

בכל אופן, תראי מה עניתי לעינת בעניין - וכן, זה הגיוני מאד שהוא לא סיפר לה, עובדה שיש עוד דברים שהוא לא סיפר לה עליהם.

1Shir

New member
זה גם הצבע וגם העינים והפה שונים!

ולענייננו - אני באמת לא יודעת... 2 האופציות נשמעות מצד אחד הגיוניות ומצד שני הזויות... אולי כשאני אראה שוב את הפרק אני אדע להחליט

לא ממש

אני לא כועסת על מאלדר, לא אכפת לי שהוא לא סיפר לה, אני מקבלת אותו איך שהוא כמו שהוא . החור בעלילה גדול יותר, על זה אני מנסה להגן. סקאלי מקבלת מידע שמאלדר גסס במשך שנה, הכין אפילו מצבה וכשהוא חוזר ובריאותו מושלמת היא אפילו לא טורחת לברר מה בדיוק קרה. אז כנראה שלא רק הוא לא בסדר... כדי להשקיט את מצפוני אני מכחישה את קיום המחלה הזו ומבחינתי זאת פיקציה של האף בי איי כדי לגרום לסקאלי לדבר.

Gilliana

New member
טוב, קודם כל...

לדעתי יש הגיון במחלה משום שאסור לנו לשכוח את מה שעבר על מאלדר ב-"אמור פאטי" - הוא בכל זאת סבל מהפרעה מוחית קשה, המעשן הזריק לו משהו למח והוא עבר ניתוח ראש, כך שלא יפליא אם כתוצאה מכל התהליך הזה כן התפתחה אתלו איזו מחלה קשה (המעשן, להזכירך, סבל כתוצאה מההליך מדלקת סופנית במח, כפי שסיפר לסקאלי ב-En ami). אחרי שמאלדר חזר מהמתים, Literary, אני כבר לא חושבת שהיה מה לשאול היות והוא עבר תהליכים כ"כ מורכבים במהלך החטיפה שלו שהמחלה הזו היתה Piece of cake בהשוואה אליהם.

אממ לא משכנע

אני במקום סקאלי הייתי שואלת אותו למה הוא לא סיפר לי..אפילו אם בדעד זה היה Piece of cake

Gilliana

New member
אל תשכחי גם...

... שהיו לסקאלי המון צרות על הראש באותו זמן, ואולי היא הגיעה למסקנה שהשאלה כבר לא רלוונטית משום שאחרי שמאלדר חזר היחסים ביניהם די התקרוו, או יותר נכון - מאלדר נעשה מרוחק, עניין שגם יכול היה להשפיע על השיקול האם להעלות את השאלה או לא.

אז בסדר

אם לה היו המון צרות והיא לא טרחה להעלות את הנושא אז גם לו היו הרבה דברים על הראש והוא לא ראה צורך לספר לה שהוא חולה.

the scout

New member
ההסבר היחיד שאני חושבת עליו

זב שאין הסבר- דיויד עזב ברגע האחרון ורק על זה הם חשבו.

למעלה