דיון ראשון - רכבי הפאר של הרבנים

זה יעזור לך?

אנחנו מדברים על הרעיון. אדם מטיף למוסר, כשהוא עצמו חי בראוותנות. ראית פעם את דירתו, משרדו, רכבו? הוא חי בנורמות שהם לא בלקסיקון שלנו. פעם אמר החזון איש (לאחד המשגיחים) השיחת מוסר הכי טובה - הדוגמא האישית.

bluestar 777

New member
רבנים אחרים לא מטיפים..

הוא כפי שנאמר בהודעה, מטיף על צניעות בו בזמן שהוא חי בזהב..

הnצר

New member
אני יודע מויז`ניץ

לפני כמה שנים נכנס אליו אחד החסידים להתייעץ בנושא קניית רכב, והוא מסביר לרבי את העלויות והנוחות והשכלולים וכו` בסוף ההסברים שואל אותו הרבי: הכל טוב ויפה אבל למה לא מספיק לך רכב כמו שלי.. (אל תשכחו שהיה לו לינקולן מפואר) וכן עד לפני חודש נסע הרה``צ ר` ישראל עם סיטרואן פרטי-מסחרי, עד לפני חודש שאחד מחסידיו הציב אותו בפני עובדה עם קריזלר יפה. נו, שיתנגד? למה.

האם ראש ממשלה/שר/מנכל צריך רכב?

אני, ולא רק אני, חושב שכן. זו בושה לתת לרב לחיות כאחד האדם. אם אתה מעריך את הרב, אתה צריך גם לכבד אותו ואולי גם אם זה יהיה קצת על חשבון הלבן(בסגול) שלך.

צאקצוקה

New member
מתוך השאלה שלך עולה לי שאלה אחרת

והשאלה היא, למה אתה צר עין על רבנים, מה מפריע לך שטוב לו? שיקנה גם מטוס קל לי זה לא מפריע!!

אבי רן 20

New member
למה לא

למה שלא יסעו ברכב פאר. במיוחד שהרב אמנון יצחק ועוד רבנים נוהגים לעצמם רוב היום אז הוא לא רוצה להיתקע באיזה כביש צדדי אם איזה סוברו 92 ומחקה לעזרא או משהו כזה לכן הם קונים רכב חדש וטוב ואני מצדיק אותם.

ישנה טעות בגישה

לרבנים מותר לנסוע ברכבי פאר, והציבור צריך לדאוג להם למכובדות! מאן מלכי רבנן.. כשארבע כנפות ביקר את הסוגיה, הוא לא התכוון למילים שכתב! הוא כתב שם בין השורות `מי שיפגע בי אני יראה לו מה זה..`!

למעלה