דיון - רן בשיר שלנו 3!

חניניתה

New member
אממ עונה..

אני מדמינת אותו שהוא יהיה כזה דמות גבר! כיאלו מבחוץ כזה חזק ומבפנים שברירי..חח (מזכיר לי פרסומות לשוקולד או משהו)..חח שהוא יהיה כזה מאצ'ו, ישחק בבנות.. ת'אמת שלא חשבתי על שחקנית שתשחק איתו..

o0o0GalusH0o0o

New member
אמממ...

שיהיה כזה חמוד ועדין כמו שהוא היה! ושיהיה כובש הבנות!!אחח זה יהיה שווה! ו...תאמת לא הייתי רוצה לראות לידו מישהי אחרת מנינה! נינה הכי מתאימה לו!אין על הזוג הזה בעולם כולו!! אפילו במאדים אין!חחחח

ג ב ש ו ש

New member
אממ שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

אני לא מאלה שאוהבים ספויילרים אז בגלל זה אני לא יודע ממש.. אבל שאלה,נינה תשחק בעונה ה-3 בסוף
לפי מה שהבנתי היא תשחק אולי קצת או אפילו לאורך כל העונה..אבל זה לא הגיוני שהם לא יהיו זוג זה יהיה דבילי בגלל הסוף של העונה ה-2
הם היתחתנו הרי רק שלא יהרסו

gal255

New member
גם אני עונה לעצמי חח

אני הייתי רוצה שהדמות שלו תהיה יותר אסרטיבי ואימפולסיבי, שלא יהיה, הקורבן והמלאך שכל הזמן סובל, הייתי רוצה לראות אותו קצת תחמן ושהדמות תהיה יותר מחוספסת ושלא כל הזמן יעוללו לו דברים, ושכמובן יהיו לו עלילות שלא קשורות באהבה אלא בדמות עצמה. (בעונות הראשונות כל העלילות שהיו לו היו קשורות בנינט) בקשר לבת הזוג לא הייתי רוצה שזו תהיה נינט בגלל שהיא כבר מאוסה. הייתי רוצה לראות לצידו את הדס מורנו... כי היא נראית לי נורא מתאימה לו, או את שירי מימון (למרות שזה לא יקרה).

שימשיך להיות כמו שהוא אבל...

שלא יעשו ממנו סמרטוטטט!!!! מסכן הבנאדם!!! כל הזמן מתעליים בו!!! ושיהיה לו איזהשהו קר לנינט.. למרות שהם לא ישחקו כזוג בסדרה!!! ל-צ-ע-ר-י-נ-ו!!!

sukrazit

New member
הייתי רוצה שהוא יהיה המניאק!

דווקא בגלל זלא מתאים לו... זה יהיה מעניין וימשוך אותי לראות את הסדרה!

למעלה