דיון שהוא נייס.

niko girl

New member
אוקי.אז הווסטרן התפתח

מהדרסאג' הקלאסי...... אבל הוא התפתח לדברים שונים לגמרי.הוא התפתח לעבודות בקר. כי פעם הקאובויים היו צריכים לתפוס עלים ופרות אז לא היה להם איפה לתפוס את הלאסו אז הם המציאו שיטת רכיבה לא כלכ ך שונה אלה עם אוכף יותר כבד...אבל עם קרן עליו. כיד שהם יוכלו לקשור את הלאסו.

zohark

New member
לא לערבב בבקשה.

את מדברת פה על קאטינג, שהוא חלק קטן מכל ענף הווסטרן. ובארץ לפחות, כמעט בכל בתי הספר לרכיבת הווסטרן נלמדים סגנונות אחרים. למעשה בארץ העיסוק בקאטינג נעשה אך ורק ברמת הגולן, הרי שם ישנם עדרים רבים, הרים וסלעים. האוכף הינו הבדל מאוד שולי בין הסגנונות, וישנם הבדלים בולטים יותר כמו הגישה והרכיבה עצמה.

dearanita

New member
אררררררר.....

וזה אם אתם יודעים לקרוא אנגלית : "the first definitive records of man riding horses dates back to 1600 bc but it was a greek cavalry officer called xenophon who provide the first landmark in classical equitation these was the base of the dressage as we know in today" מתוך encyclopedia of the horse אחד מהספרים המקיפים והטובים ביותר שנכתבו על הסוס נכתב ע"י ממומחים מכל תחומי הרכיבה.

GrEeNwOmAn

New member
תגובה.../images/Emo179.gif

כן אין לי כוח, אבל למדתי על זה המון. גם הסיכום שרעות הביאה לי יפה מאד. יש לי רק תיקון אחד אלייך, שאני יגיד לך במסר מתישהוא, תזכירי לי. אני מתעמקת בשניהם טיפה יותר בקפיצות, אבל אני חולה גם על דראסז'. יותר כיף קפיצות, כדי להירגע אני עושה דראסז'.

למעלה