דיון שכזה - מה הייתם עושים אם...

orw93

New member
../images/Emo205.gif

1. אתם צופים בMTV2 (אמגש ב'מת?!) ויש שיר של להקה שאתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים אם סגנון המוזיקה לא נראה לכם ב. מעבירים אם הליריקס לא נראים לכם ג. מעבירים אם הלהקה מכוערת ד. מעבירים בכל מקרה כי זה לא .... [הכנס את החסר] המ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!#~!$@@$ ה. משאירים בכל מקרה ומנסים יש מצב לאחר?
מעבירה כי לא תמיד יש לי עצבים למשהו חדשX_X.
2. אתם צופים בMTV2 ויש שיר של להקה שאתם מכירים אבל לא אוהבים, את השיר אתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים כי זה פיכס
נו לא יודעת
ב. משאירים אם הלהקה שינתה תדמית ג. משאירים כי פתאום קלטתם שהמתופף/כל אחד אחר מהלהקה הוא בעצם חתיך ד. משאירים בכל מקרה ומנסים 3. הלהקה שאתם אוהבים שינתה תדמית. ואבוי, הם פתאום נהיו פופ/היפ-הופ טהור. שלום לימי הזוהר של MTV2, לא תתפסו אותם יותר בערוץ. אתם... א. אוהבים אותם בכל מקרה כי הם כאלה מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!@@$%$@ ב. נותנים לזה צ'אנס ואם זה לא הסגנון שלכם אז ביי ביי... ג. הולכים לחתוך ורידים ד. מתאבלים וחוזרים לבדוק מה יש בM2 4. התמזל מזלכם, זכיתם בלוטו. טסתם לראות את הלהקה שאתם אוהבים בהופעה חיה. אבל לצערכם מסתבר כי הסולן מזייף, המתופף כל הזמן עושה טעויות, הגיטריסט כל כך עסוק בלעשות טריקים תוך כדי נגינה שהוא כל הזמן מפספס אקורדים והבסיסט כבר מבולבל מהכל ועוזב את הבמה באמצע ההופעה. אתם... א. חיים באיזשהו סרט שההופעה הייתה מדהימה. אז מה אם הסולן מזייף, הוא רץ על הבמה כמו מטורף והטריף את הקהל. המתופף והגיטריסט כמובן טעו בכוונה והבסיסט בכלל חיפש דרך לרדת אל הקהל כדי להכניס עוד קצת שואו.. נו כמובן. נו, כי כזאת אני
ב. תספרו לכולם שהיה מדהים אבל עמוק בפנים תדעו שהתאכזבתם. ג. תמשיכו לאהוב את הלהקה אבל תדעו שהופעות זה לא הצד החזק. ד. ביי ביי להקה.

AlexPooh

New member
לא, אין לי משהו חכם להגיד.

1. אתם צופים בMTV2 (אמגש ב'מת?!) ויש שיר של להקה שאתם לא מכירים. אתם... ה. משאירים בכל מקרה ומנסים 2. אתם צופים בMTV2 ויש שיר של להקה שאתם מכירים אבל לא אוהבים, את השיר אתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים כי זה פיכס 3. הלהקה שאתם אוהבים שינתה תדמית. ואבוי, הם פתאום נהיו פופ/היפ-הופ טהור. שלום לימי הזוהר של MTV2, לא תתפסו אותם יותר בערוץ. אתם... ב. נותנים לזה צ'אנס ואם זה לא הסגנון שלכם אז ביי ביי... 4. התמזל מזלכם, זכיתם בלוטו. טסתם לראות את הלהקה שאתם אוהבים בהופעה חיה. אבל לצערכם מסתבר כי הסולן מזייף, המתופף כל הזמן עושה טעויות, הגיטריסט כל כך עסוק בלעשות טריקים תוך כדי נגינה שהוא כל הזמן מפספס אקורדים והבסיסט כבר מבולבל מהכל ועוזב את הבמה באמצע ההופעה. אתם... ג. תמשיכו לאהוב את הלהקה אבל תדעו שהופעות זה לא הצד החזק. אחלה בחלה

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifיאא, דיון!

ג'ראד כזה מדהים!!!!11~!@%. זה היה דורש. 1. אתם צופים בMTV2 (אמגש ב'מת?!) ויש שיר של להקה שאתם לא מכירים. אתם... ה. משאירים בכל מקרה ומנסים. 2. אתם צופים בMTV2 ויש שיר של להקה שאתם מכירים אבל לא אוהבים, את השיר אתם לא מכירים. אתם... ד. משאירים בכל מקרה ומנסים. 3. הלהקה שאתם אוהבים שינתה תדמית. ואבוי, הם פתאום נהיו פופ/היפ-הופ טהור. שלום לימי הזוהר של MTV2, לא תתפסו אותם יותר בערוץ. אתם... ב. נותנים לזה צ'אנס ואם זה לא הסגנון שלכם אז ביי ביי.... 4. התמזל מזלכם, זכיתם בלוטו. טסתם לראות את הלהקה שאתם אוהבים בהופעה חיה. אבל לצערכם מסתבר כי הסולן מזייף, המתופף כל הזמן עושה טעויות, הגיטריסט כל כך עסוק בלעשות טריקים תוך כדי נגינה שהוא כל הזמן מפספס אקורדים והבסיסט כבר מבולבל מהכל ועוזב את הבמה באמצע ההופעה. אתם... ג. תמשיכו לאהוב את הלהקה אבל תדעו שהופעות זה לא הצד החזק-ולמרות זאת, אם זו להקה שאני ממש אוהבת אני אמשיך לחיות באשליות.

LIly845

Well-known member
להלהלה

1. אתם צופים בMTV2 (אמגש ב'מת?!) ויש שיר של להקה שאתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים אם סגנון המוזיקה לא נראה לכם 2. אתם צופים בMTV2 ויש שיר של להקה שאתם מכירים אבל לא אוהבים, את השיר אתם לא מכירים. אתם... ב. משאירים אם הלהקה שינתה תדמית 3. הלהקה שאתם אוהבים שינתה תדמית. ואבוי, הם פתאום נהיו פופ/היפ-הופ טהור. שלום לימי הזוהר של MTV2, לא תתפסו אותם יותר בערוץ. אתם... ב. נותנים לזה צ'אנס ואם זה לא הסגנון שלכם אז ביי ביי... 4. התמזל מזלכם, זכיתם בלוטו. טסתם לראות את הלהקה שאתם אוהבים בהופעה חיה. אבל לצערכם מסתבר כי הסולן מזייף, המתופף כל הזמן עושה טעויות, הגיטריסט כל כך עסוק בלעשות טריקים תוך כדי נגינה שהוא כל הזמן מפספס אקורדים והבסיסט כבר מבולבל מהכל ועוזב את הבמה באמצע ההופעה. אתם... א. חיים באיזשהו סרט שההופעה הייתה מדהימה. אז מה אם הסולן מזייף, הוא רץ על הבמה כמו מטורף והטריף את הקהל. המתופף והגיטריסט כמובן טעו בכוונה והבסיסט בכלל חיפש דרך לרדת אל הקהל כדי להכניס עוד קצת שואו.. נו כמובן.

CitizenErased

New member
נו תורי לענות ../images/Emo6.gif

1. אתם צופים בMTV2 (אמגש ב'מת?!) ויש שיר של להקה שאתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים אם סגנון המוזיקה לא נראה לכם 2. אתם צופים בMTV2 ויש שיר של להקה שאתם מכירים אבל לא אוהבים, את השיר אתם לא מכירים. אתם... ד. משאירים בכל מקרה ומנסים 3. הלהקה שאתם אוהבים שינתה תדמית. ואבוי, הם פתאום נהיו פופ/היפ-הופ טהור. שלום לימי הזוהר של MTV2, לא תתפסו אותם יותר בערוץ. אתם... ד. מתאבלים וחוזרים לבדוק מה יש בM2 4. התמזל מזלכם, זכיתם בלוטו. טסתם לראות את הלהקה שאתם אוהבים בהופעה חיה. אבל לצערכם מסתבר כי הסולן מזייף, המתופף כל הזמן עושה טעויות, הגיטריסט כל כך עסוק בלעשות טריקים תוך כדי נגינה שהוא כל הזמן מפספס אקורדים והבסיסט כבר מבולבל מהכל ועוזב את הבמה באמצע ההופעה. אתם... ד. ביי ביי להקה. הסבר על האחרון: לדעתי זו לא גבורה גדולה להשמע טוב על דיסק. כל הליטושים שעושים באולפנים... להקה, אם אני אישית אוהבת אותה היא צריכה להיות טובה לדעתי. ואם היא לא טובה חי, אז היא לא טובה בכלל. ובטח שלא כשבזבזתי כל כך הרבה כסף כדי ללכת לראות אותם, הם לא שווים את זה. הם לא טובים חי, הם לא צריכים להיות להקה.

נמנמ...

אחלה רעיון חייב לציין... 1. לאו דווקא סגנון המוזיקה אלא יותר אם השיר עצמו ממש ממש מעצבן. אם זה נסבל אז אני אשאיר לרוב ואחכה למשהו יותר טוב (שתמיד מגיע) אבל אם זה משהו מחרפן (כמו שהיה THE YOUNG KNIVES או משהו כזה לפני איזה שנה) אני אעביר בשנייה. 2. משאיר ומנסה בכל מקרה. לפחות פעם אחת. 3. ג'. נותן לזה צ'אנס אבל אם אני לא אוהב את זה.. אין טעם. 4. די שילוב בין ב' ל ג' ... אם שילמתי המון כסף בשביל לטוס להופעה אז אני בכל זאת אהיה מאוד מאוד מאוד סלחן איתם ואשתדל להנות בכל מקרה, אבל אם זה רע, אז אגיד שהם פשוט לא טובים בלייב. קורה.

Luna Sphere

New member
~~~

1. אתם צופים בMTV2 (אמגש ב'מת?!) ויש שיר של להקה שאתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים אם סגנון המוזיקה לא נראה לכם ב. מעבירים אם הליריקס לא נראים לכם ג. מעבירים אם הלהקה מכוערת ד. מעבירים בכל מקרה כי זה לא .... [הכנס את החסר] המ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!#~!$@@$ ה. משאירים בכל מקרה ומנסים 2. אתם צופים בMTV2 ויש שיר של להקה שאתם מכירים אבל לא אוהבים, את השיר אתם לא מכירים. אתם... א. מעבירים כי זה פיכס ב. משאירים אם הלהקה שינתה תדמית ג. משאירים כי פתאום קלטתם שהמתופף/כל אחד אחר מהלהקה הוא בעצם חתיך ד. משאירים בכל מקרה ומנסים 3. הלהקה שאתם אוהבים שינתה תדמית. ואבוי, הם פתאום נהיו פופ/היפ-הופ טהור. שלום לימי הזוהר של MTV2, לא תתפסו אותם יותר בערוץ. אתם... א. אוהבים אותם בכל מקרה כי הם כאלה מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!@@$%$@ ב. נותנים לזה צ'אנס ואם זה לא הסגנון שלכם אז ביי ביי... ג. הולכים לחתוך ורידים ד. מתאבלים וחוזרים לבדוק מה יש בM2 4. התמזל מזלכם, זכיתם בלוטו. טסתם לראות את הלהקה שאתם אוהבים בהופעה חיה. אבל לצערכם מסתבר כי הסולן מזייף, המתופף כל הזמן עושה טעויות, הגיטריסט כל כך עסוק בלעשות טריקים תוך כדי נגינה שהוא כל הזמן מפספס אקורדים והבסיסט כבר מבולבל מהכל ועוזב את הבמה באמצע ההופעה. אתם... א. חיים באיזשהו סרט שההופעה הייתה מדהימה. אז מה אם הסולן מזייף, הוא רץ על הבמה כמו מטורף והטריף את הקהל. המתופף והגיטריסט כמובן טעו בכוונה והבסיסט בכלל חיפש דרך לרדת אל הקהל כדי להכניס עוד קצת שואו.. נו כמובן. ב. תספרו לכולם שהיה מדהים אבל עמוק בפנים תדעו שהתאכזבתם. ג. תמשיכו לאהוב את הלהקה אבל תדעו שהופעות זה לא הצד החזק. ד. ביי ביי להקה.

למעלה