דיון 4.03

liora257

New member
דיון 4.03

ואי איזה פרק חזק זה הייה אהבתי את שלוש הפרקים ממש העונה הרביעית פתחה בגדול וממשיכה כך.. לפחות לדעתי.. יאללה חוויות ודברים שתרצו לומר על הפרק...

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב!!! אבל עם חורים די גדולים כאילו, מגניב לגמרה שמארי היא אנטרית וכל זה אבל למה הוא שלך אותו לשם? בשביל שכל זה יקרה? למה לקסטיאל לשלוח את דין לעבר כדי שמארי תפגוש את השד כי בלי דין מארי לעולם לא היתה יודעת על השד בעל העניים הצהובות ובלי דין מארי לעולם לא היתה הולכת לחברה הזאת שלה היא היתה מבלה ערב שקט עם ג'ון שהיה מציאה לה נישואים ובלי דין, YED לא היה מסתיר כל כך טוב את מה שהוא ניסה לעשות ובלי דין בעבר בעצם לא היתה לנו סידרה, אז אולי טוב שהוא שלך אותו אל עדיין השאלה הגדולה היא למה? חחחחח נתנו לדין את השם של סבתא שלוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo58.gif כמו שאמרת ...

בלי דין, מארי לעולם לא הייתה יודעת על השד צהוב העיניים ! קסטיאל רצה שהיא תדע כדי שדין וסאם יהפכו גם לאנטרים, ודין יילך לגיהנום, קסטיאל יוציא אותו משמה, ואז עם כל העבודה של דין בשביל קסטיאל ....

liora257

New member
למה אבל לא יודעת? ../images/Emo58.gif

ביום שהוא בא לחדר התינוקות של סאם ומארי נכנסה..אז היא אמרה "זה אתה" כאילו היא הכירה אותו מאיפשהו לא?.. והמלאך אמר שאי אפשר לשנות את הגורל אז לי נראה שגם אם דין לא היה הולך מארי והשד הזה היו איכשהו עושים את העסקה... ונראה לי המלאך שלח את דין כדי לגלות אולי פרטים על מה שהשד מתכנן כי הוא הסתיר את עקבותיו יותר מידי טוב... ואולי גם שדין ידע את האמת.. דין: "סאמי איפה שלא תהייה..אמא היא חתיכה.. אני הולך לגיהנום...שוב" חחח קרע אותי

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

לפי הפרק, לא ניראה שמארי היתה הולכת לעוד צייד עם אבא שלה ככה שלא ניראה לי שהYED היה רואה אותה מה שגם, דין אמר שכניראה זה הלילה שYED התבייט על מארי ובקשר למה שקרה בפרק הראשון זה מתאים למה שקרה בפרק כי תחשבי שדין שינה כבר את העבר שלה בפרק הזה והוא פשוט לא ידע את זה כי בסה"כ לא היה הרבה סיכוי שמארי היתה פוגשת את YED אלה עם הוא היה מחפש אותה, אם דין לא היה נשלח לעבר היא אמרה את זה בעצמה שנמאס לה לצוד וגם אבא שלה היה מופתע שהיא רצתה לצוד אז או שהכותבים פיקששו פה במשהו או שדין אשם בכל והוא אפילו לא קלט את זה ואני רק מקווה, שהתוכנית הגדולה של YED מהילדים היא לא למצוא את האחד שיוכל לאחסן את לוציפר בתוכו, כי זה ניראה כל כך ברור מדי

ספויילר..

את יודעת שאם מרי לא הייתה יודעת על עזאזל, היא לא הייתה מתה, ואם היא לא הייתה מתה, אז ג'ון לא היה מחפש (ומוצא) את ה"קולט" ועזאזל, ואם עזאזל לא היה מקבל את ה"קולט" מג'ון, הוא לא היה יכול לפתוח את השער לגהנום (בעזרתו של ג'ק), ואם השער לא היה נפתח אז לילית' לא הייתה מצליחה לברוח, ואם היא לא הייתה בורחת אז קסטיאל לא היה צריך את דין..XD אבל את יודעת את זה, נכון?! XD

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מסכימה בעניין החורים...אני גם לא הבנתי למה הוא שלח אותו ומה זה בדיוק שינה [הוא אמר שכלום אבל עדיין]... ואיך זה קשור לסאם. באמת למה ומה המטרה של הפרק הזה? והדבר הרע שסאם עושה... זה קשור למה שזה לא יהיה שהוא זומם עם רובי? לא ממש הבנתי.

לפי דעתי../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

המטרה של כל העניין היה שדין ידע שלסאם יש דם שדים זורם בתוכו..

מייגאש איזה פרק טוב!!!../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

ממש אבל ממש ממש אהבתי!!!! זה בדיוק סוג הפרקים שאני אוהבת, עם הרבה מתח ועניין ובלי הרבה גועל! כן ירבו..
זה שכל הפרק היה על דין היה ממש מעולה
לא שיש לי בעיה עם סאם אבל הוא פחות מעניין.. וואו! זה שמרי היתה ציידת זה שוקר! ושג'ון בכלל לא היה קשור לציד..אז הוא התחיל להיות צייד רק אחרי שמרי מתה נכון? וואי הקטע שדין אמר למרי שלא תצא מהמיטה בלילה בעתיד והוא בכה פשוט הרג אותי...
אין על ג'נסן..פשוט מדהים! ג'ון הצעיר ממש הוטי!
וגם הבלונדי הבן של זה שנרצח שהם הלכו לדבר איתו והוא סיפר להם על העיסקה..ודין..וקסטיאל גם די חתיך..קיצר מלא חתיכים בפרק אחד..אני מאוד מרוצה
איזה קטע שדין אמר לג'ון לקנות את האימפלה האגדית! בסוף הוא עוד היה קונה ת'אוטו השני
איזה נוראי זה שדין חווה את הכל ולא יכל לעצור את זה..והקסטיאל הזה כאילו סתם שלח אותו..אבל בסוף זה היה מובן שהוא שלח אותו כדי שיידע את כל זה וזה יעזור לו בעתיד.. איזה דוחה שמרי כדי לסגור ת'עסקה היתה צריכה להתנשק עם הגופה של אבא שלה
איזה באסה שכשדין סיפר לסבא שלו שהוא הנכד שלו והוא מהעתיד- הוא כבר היה השד
חבל שהוא לא סיפר למרי..השחקנית ששיחקה אותה היתה ממש טובה..וחמודה כזאת! ליהוק מצויין.. אני מקווה מאוד שדין יעצור את סאם לפני שהם יעשו זאת.... אחלה פרק!!!!!

לוידעת

New member
וואו!!!פרק מ-ע-ו-ל-ה!!../images/Emo58.gif

העונה הזו נפתחה פשוט מעולה-נקווה שהיא לא תדרדר..
(למרות שהפרק השני היה יחסית חלש..אבל עדיין!..) פרק פשוט מצויין!!אני לא יודעת מה אתכם אבל בכלל לא הרגשתי את חסרונו של סם...:-O ג'נסן היה פשוט מהמם!!כזה חאמוד!!איך שהוא בכה כשהוא אמר לה שלא תצא מהמיטה,ואיך שהוא אמר כזה שמרי חתיכה ושהוא הולך לגיהנום,שוב...
בכלל,כל הפרק,ההבעות שלו והמשחק שלו...ענק!! אני פשוט חולה על השחקן הזה!!תכלס,הוא עושה את כל הסדרה!!כן יירבו פרקים כאלה!!:)-מי צריך את סם בכלל???
קיצר-פרק ממש טוב!!גם אהבתי את כל הקטע שהוא חוזר לעבר ופוגש את ההורים שלו,ושראינו שהיא הייתה ציידת וג'ון בכלל לא היה קשור לזה,ואיך שדין אמר לו לבחור את האימפלה... אחח...איזה תסריטאים איזה....

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מה שאמרת...../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אולי חוץ מהקטע עם סם... לא כזה הפריע לי אבל אם בעוד פרקים הוא לא יהיה זה יהיה חבל...אני לא אשקר אבל... אני מעדיפה פרקי דין מאשר פרקי סאם.

SwEeT GiRl 6

New member
*חדשה* פרק טוב!

אבל משהו שלא הבנתי- ברגע שהשד הרג את ג'ון אז גם דין היה צריך למות לא?כי זה אבא שלו.. ואיזה מאגניב שאמא שלו ציידת!

ספויילר.., ספויילר..

אז.. פרק בלי סאם, זה הדבר הכי טוב שיכל להיות.. ועוד להביא את מרי.. אז בכלל פרק שליטעע..XD יש לי בעיה עם הפרק הזה.. הוא התחיל טוב ואיבד את עצמו.. כאילו, היו דברים שהיו צפויים מראש, והקטע שעזאזל נכנס בסמואל היה בכלל צפוי, אבל הקטע שעזאזל ומרי התנשקו היה יותר מדי איק.. מה גם, היה איזה קטע שקסטיאל שאל את דין משו בסגנון "אתה מוכן להקריב את כל האנשים שהצלת בשביל המשפחה שלך?!" ודין אמר שכן.. ובדוגרי היה כבר פרק כזה.. (2.20 הגאוני..XD) כמו שאורן אמר, כל הפרק הזה, זה פרדוקס אחד גדול, באשמת קסטיאל מרי מתה..!!! אז צריך להשמיד את קסטיאל..XD ג'ון ומרי היו חמודים.. נחמד לדעת שהיא הייתה הציידת ולא ג'ון, מה שזה גם מסתדר כי באיזה פרק אומרים שג'ון נכנס לעולם השדים רק משום שמרי מתה.. עיצבן כל הקטע של העסקה וה10 שנים.. יותר מדי דומה לעסקאות של "שדת הצומת".. ושמתם לב, שהעיינים של עזאזל היו בהירות מתמיד?! בעונות הראשונות הן היו צהובות אבל יותר כהות.. אבל טוב נו.. לפחות סאם לא היה.. אז יאייייייי..XD, אז.. פרק בלי סאם, זה הדבר הכי טוב שיכל להיות.. ועוד להביא את מרי.. אז בכלל פרק שליטעע..XD יש לי בעיה עם הפרק הזה.. הוא התחיל טוב ואיבד את עצמו.. כאילו, היו דברים שהיו צפויים מראש, והקטע שעזאזל נכנס בסמואל היה בכלל צפוי, אבל הקטע שעזאזל ומרי התנשקו היה יותר מדי איק.. מה גם, היה איזה קטע שקסטיאל שאל את דין משו בסגנון "אתה מוכן להקריב את כל האנשים שהצלת בשביל המשפחה שלך?!" ודין אמר שכן.. ובדוגרי היה כבר פרק כזה.. (2.20 הגאוני..XD) כמו שאורן אמר, כל הפרק הזה, זה פרדוקס אחד גדול, באשמת קסטיאל מרי מתה..!!! אז צריך להשמיד את קסטיאל..XD ג'ון ומרי היו חמודים.. נחמד לדעת שהיא הייתה הציידת ולא ג'ון, מה שזה גם מסתדר כי באיזה פרק אומרים שג'ון נכנס לעולם השדים רק משום שמרי מתה.. עיצבן כל הקטע של העסקה וה10 שנים.. יותר מדי דומה לעסקאות של "שדת הצומת".. ושמתם לב, שהעיינים של עזאזל היו בהירות מתמיד?! בעונות הראשונות הן היו צהובות אבל יותר כהות.. אבל טוב נו.. לפחות סאם לא היה.. אז יאייייייי..XD

למה זה כתב פעמיים?! ועוד ספויילרים ששכחתי..XD

היומן של ג'ון עשה קאמבקקקקקקקקקק...יאי.. ועוד פרק בלי בובייייייי... יאי..XD קסטיאל אמר שזמן זה דבר גמיש, ושהם יכולים לכופף קצת את הזמן וזה.. אז למה לעזאזל (ולא השד..XD) הוא לא חזר בזמן עם חבריו "המלאכים" ומונע מלילית' לעשות את כל ההדברים שהיא עשתה ב4 החודשים החסרים?! כאילו, כשחושבים על זה, כל הפרק מלא בפאקים..XDDD

למעלה