דיון 4.03

tamir00

New member
הוא לא חזר בזמן כי...

קסטיאל לא חזר בזמן לתקן את מה שלילית' עשתה כי הוא לא יכל, למרות שהם יכולים לחזור בזמן, גורל זה גורל והוא אמר את זה שאי אפשר לשנות את הגורל... פרק מדהים אני מתגעגע לסאם מעניין אם התסריטאים מהעונה הראשונה חשבו איך להגיע ללוציפר, ללילת', ולעזאזל שהיו עובדי השטן כביכול במיתולוגיה היוונית (לוציפר הוא השטן, לילית' האישה שאיתה אדם בגד בחווה, ועזאזל היה התגלות הרוע בעולם שהראה לבני אדם על יחסי מין וכאלה שטויות)... אם הם חשבו על זה מאז, הם גאונים רשמית

בולשיט..ספויילר..

הגורל של דין היה למות.. ובכל זאת הוא חזר לחיים.. והגורל של סאם היה להנהיג את הצבא של השדים.. ובנתיים הוא לא הנהיג אפחד.. אז הקטע של לשנות את הגורל ממש מטומטם..XD

../images/Emo58.gif אבל נכון כשדין .....

ישב קשור בכיסא כי YED קשר אותו או משהו לא שמתי לב, אז הוא אמר לו ( עזאזל לדין ) שיש לו דברים יותר חשובים לילדים ה" סייק'ים " חוץ מלהנהיג את הצבא ...

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

היי!! אני דורש, אדם לא בגד בחווה עם לילית' אלה אדם "בגד"(אם ככה בא לך לקרוא לזה) בלילית' עם חווה כי לילית' היא האישה הראשונה והיא גם מופיע בסדר הבריאה קודם(בראשית פרק א' לילית' בראשית פרק ב' חווה לפי הדימונולוגיה היהודית) ותאמת שזה בדיוק מה שאני חושב, שסאם יהיה הפונדקאי של לוצ'י שמוצ'י פר מה שגם סמואל הוא המלאך שהפך ללוציפר או לשטן ומהשם סמואל נגזר השם סאם אני משאר שרובי לא כזאת טובה כמו שהיא הצתיירה כי אולי היא מכינה את הגוף של סאם לקבל את לוציפר או שהיא מכינה אותו לקרב נגדו, אבל רק הכותבים יודעים הלוואי ורובי החדשה תמות מה החזירו אותה? הייתי בטוח שהיא ברחה או משהו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אין סם כל הפרק
אבל למען הסדר הטוב אני אגיד שלפחות זה היה פרק טוב ממש ממש לא אהבתי את העלילה של העונה הזאת כל הקטע עם השטן סתם נראה לי מטופש אבל הפרק הזה היה מעולה

רעותוש02

New member
פרק מדהיים!!../images/Emo58.gif

למי שלא הבין למה המלאך שלח אותו הוא שלח כדי שידע את האמת קודם כול וגם כדי שיגלה מה היו התוכניות של השד צהוב העניים זו מתחילה להיות עונה משמ טובה המשפט של דין שהוא ראה את מרי הרג אותי ושקסטיאל אמר תטפל בו[בסאמי] או שאנחנו נטפל בו היה כזה עצובב ומעצבן! רציתי להחטיף לו כאפה מצלצלתXD

Sernas

New member
ספויילר

כפי שהבנתנו בפרקים הקודמים נבואות שבספר התגלות מתחילות להתגשם(ספר התגלות- חלק מברית החדשה שאפשר להגדיר בשלוש מילים:שטויות במיץ עגבניות- לא ברצינות מי שלומד דברי דעת יבין זאת). בפרק השני קמו העדים לתחייה, בפרק איך שהבנתי מרמז שסאם הוא לא אחר מאשר אנטיכריסט בכבודו ובעצמו(אנטיכריסט- בנו של השטן שיביא לחורבן העולם ולמלחמה כנגד הכריסט- המושיע שהוא בעצם ישו לפי נצרות). ואם תחשבו על זה בצורה הגיונית הרי זה מסתדר, צהוב עיינים בחר בו כדי שינהיג את הצבא השדים כנגד צבא השמים במאבק האחרון, בדיוק התיאור של אנטיכריסט לפי הנצרות, מפה גם שלילית לא יכולה לפגוע בו ומפחדת ממנו (רק הכריסט יכול עליו) ובגלל זאת השדה שמלמדת את סאם תומכת בו, משום שהוא באמת משהו שכדי להיות לצידו. אולי בסוף עוד נגלה שדין בעצמו איזה מלאך גבריאל או מיכאל. לבסוף, אני חדש בפורום אבל כנראה שאני לא יגיב פה הרבה בגלל שאני די עסוק רוב הזמן אבל אני חייב להודות שיש לכם חתכת קהילה כאן, ישר כוח. נ.ב.: השיט של הנצרות ממש הורס את איכות הסדרה לדעתי והסידרה כבר לא מזכירה את אותהנ הסידרה בעונה ראשונה, שהיית מהנה בצורה מיוחד ולא סתם סידרה שחצנית. אבל השחקנים והמשחק בסדרה עדיין טובים.

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אני היחיד שקלט שעם דין לא היה שם לא היה קורה כלום!?

רעותוש02

New member
אבל זה לא נכון! ספוילר

קסטיאל הרי אמר לו שהגורל נכתב או משו כזה יענו שלא משנה מה דין לא היה עושה[או לא עושה] זה היה קורה בכול מקרה

ספויילר..

רק בגלל דין, עזאזל "הכיר" את מרי.. אם הוא לא היה מתערב הם אולי היו מכירים, אבל לא היו עושים את העסקה בדרך הזאת, ואולי ההורים של מרי היו בחיים..XD

the covenant

New member
ספויילר

ובלי דין ג'ון לא היה קונה את האימפלה וזה כאילו הכי ברור בזה שבלי דין בעבר כלום לא היה קורה

Lily21

New member
אני הבנתי את זה אחרת

הגורל בנוי מאפשרויות אין סופיות, שמובילות לאותה תוצאה בסוף. במקרה הזה, גם אם דין לא היה מראה לאבא שלו את האימפלה הוא עדיין היה יכול לקנות אותה (הוא היה להתחרט שנייה אחר-כך ולקחת אותה במקום הוואן וכו') ומרי עדיין הייתה יכולה לראות את עזאזל ולעשות איתו את העיסקה (עזאזל היה יכול להופיע אצל מרי על דעת עצמו בדיוק כמו שהופיע אצל האחרים, ואז להתחיל לגלות בה עניין מיוחד ולגרום לה לעשות איתו עיסקה). לכן בין אם דין היה שם ובין אם לא, התוצאה זהה.

the covenant

New member
ספויילר

ג'ון כבר עמד לשלם ולא רואים אותו כל רגע מביט לאימפלה כאילו הוא מתחרט שהוא לא קנה אותה דין היה צריך לשכנע אותו שלא לדבר שהוא כניראה הבטיח למרי שהוא הולך לקנות את הוואן ככה שלא כזה בטוח שג'ון היא קונה את האימפלה אם דין לא היה שם וכן, עזאזל יכל לפגוש את מרי בכל שלב אחר אבל בכל שלב אחרי מרי לא היתה עושה איתו עיסקה לא היה לו מה להציאה לה ברגע אחר ג'ון אבא ואמא שלה היו בריאים ושלמים ולYED לא היה מה להציע לה בשביל מה שהיא תסכים פה היא היתה במצב שברירי, ג'ון אמא ואבא מתים ובואי לא נזרוק לפח את העובדה שמרי היא ציידת היא לא היתה קופצת לעשות כזה דבר זה לא היה מסתדר לה סביר להניח בראש שמישהו בא להציע לה שהכל יגמר וכל זה

Lily21

New member
אבל זה מוזר מדי.

המלאך הביא את דין לשם כדי שהגורל שאמור להתממש יתממש? לא יודעת, נשמע לי הזוי וחסר הגיון לחלוטין, אפילו בהגיון של נסיעה בזמן... הרבה יותר הגיוני בעיני האופציה שאני הצעתי, ושוב, יש אינסוף אפשרויות... ג'ון היה יכול לקנות את הוואן ואחרי שנה למכור אותו ולקנות את האימפלה, למשל... זה לא היה משנה כלום. מרי יכלה לקבל איכשהו מידע על שד מסוכן בבית של חברה שלה ואז לפגוש את עזאזל... יכולות להיות אינסוף אפשרויות.

למעלה