תמיד חשבתי שזה שיר ממש חזק ואחרי שראיתי את הדיוידי ותום בכה כשהוא שר את זה... וואו... יש לזה כ"כ הרבה משמעות חדשה... וחוץ מזה יש את אני רואה דם שזה גם שיר חזק וגם אחרי כל הזמן הזה (לצערנו) ממשיך להיות רלוונטי...
בשיר "לעוף", אני אוהב את השיר אבל יש משפט שבפעם הראשונה גרם לי לבכות ובגלל זה הוא עד עכשיו מזכיר לי עצב ואבל כאחד, - "תן לי לחייף להיות מוקף, ותן לי להספיק הכל עכשיו, למד אותי למות, תראה איך שאלמד, או תן לי שאמשיך לחיות לעד"
חחח, מצחיק! למעשה רוב השירים ב"היהודים" איכשהו קשורים לנושא... את הבית האחרון בלעוף אני אוהבת מאווווד!!!!!! "למד אותי למות, תראה איך שאלמד... או תן לי שאמשיך לחיות לעד...." מקסים!!!!!! לא עולה בדעתי משפט ש"לא אהבתי"...
גם אני לא נורא מתלהבת מ"סמי חופשי" למרות שהביצוע של אורית ממש אחלה. לא אהבתי אותו גם בגלל הליריקה וגם הלחן לא ממש משהו. בקשר ל"מקום אחר" גם אותו לא אהבתי בעיקר בגלל הלחן.
כבר כתבו פה " בסוף חתכה עם הסכין ת'זין ואיך שהוא צרח " -אינטרמת צורם לי... "רוצה לצרוח אלוהים לא היה כאן " לפעמים שיר מדהים אבל הסוף באנגלית מעצבן חוץ מהקטע של " THEY WANT YOU בלה בלה.... כל מה שכתבתי זה סתם קצת צורם לי .. אני אוהבת אותם ... הפזמון של סמי...מעצבן...זה השיר היחיד שאני באמת לא מתה עליו של היהודים..