דיון...

לגמרי מסכימה

תמיד חשבתי שזה שיר ממש חזק ואחרי שראיתי את הדיוידי ותום בכה כשהוא שר את זה... וואו... יש לזה כ"כ הרבה משמעות חדשה... וחוץ מזה יש את אני רואה דם שזה גם שיר חזק וגם אחרי כל הזמן הזה (לצערנו) ממשיך להיות רלוונטי...

DisturbedBiker

New member
יש אחד כזה...

בשיר "לעוף", אני אוהב את השיר אבל יש משפט שבפעם הראשונה גרם לי לבכות ובגלל זה הוא עד עכשיו מזכיר לי עצב ואבל כאחד, - "תן לי לחייף להיות מוקף, ותן לי להספיק הכל עכשיו, למד אותי למות, תראה איך שאלמד, או תן לי שאמשיך לחיות לעד"

לא הבנתי מה הקטע בשיר גניבה

"איך אין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא ת'זין ועושה ביד" משפט שלא אהבתי, דווקא בשיר יפה...

The Charmd One

New member
אממ../images/Emo79.gif

סמי חופשי- לא אוהבת אותו בכלליות, רק האנגלית בסוף חמוד כזה
את מקום אחר בכלליות אני לא ממש מתחברת אליו, ונראה לי שזהו...

דווקא סמי חופשי זה שיר נורא חמוד...

חחח, מצחיק! למעשה רוב השירים ב"היהודים" איכשהו קשורים לנושא... את הבית האחרון בלעוף אני אוהבת מאווווד!!!!!! "למד אותי למות, תראה איך שאלמד... או תן לי שאמשיך לחיות לעד...." מקסים!!!!!! לא עולה בדעתי משפט ש"לא אהבתי"...

yuli c

New member
אז ככה...

גם אני לא נורא מתלהבת מ"סמי חופשי" למרות שהביצוע של אורית ממש אחלה. לא אהבתי אותו גם בגלל הליריקה וגם הלחן לא ממש משהו. בקשר ל"מקום אחר" גם אותו לא אהבתי בעיקר בגלל הלחן.

מסטולון

New member
מממ, מכיוון שאני אוקראיני...

אני לוידע מה זה צורם, אז אני גם לא משתתף בסקר... |מוכה| לא היה סמיילי כזה, ניסיתי להמציא... סתם, אני גאה בהיותי אוקראיני גאה שכבר 13 שנה בארץ!!!

מסטולון

New member
ת'אמת...

זאת די היתה רמיזה שתסבירו לי מזה אומר, כדי שגם אני יוכל להשתתף בסקר.. הרי לכל בני האדם מגיעה הזדמנות שווה לא?!

coka

New member
חח צורם= משו שלא נעים לאוזן, קשה

לשמיעה, מעצבן, שפשוט לא אוהבים...

צורם אבל לאבדווקא לא אוהבים....

כבר כתבו פה " בסוף חתכה עם הסכין ת'זין ואיך שהוא צרח " -אינטרמת צורם לי... "רוצה לצרוח אלוהים לא היה כאן " לפעמים שיר מדהים אבל הסוף באנגלית מעצבן חוץ מהקטע של " THEY WANT YOU בלה בלה.... כל מה שכתבתי זה סתם קצת צורם לי .. אני אוהבת אותם ... הפזמון של סמי...מעצבן...זה השיר היחיד שאני באמת לא מתה עליו של היהודים..

בשיר גניבה../images/Emo58.gif

"מותח שתי ידיים, מוציא תזין, עושה ביד" זה פשוט דפוק.

למעלה