דיון ../images/Emo132.gif ../images/Emo40.gif
חשבתי על זה, ובתור אחת שהייתה בהופעה של ה.. איידול שלה (כריסטינה
, אבל ברור שידעתם את זה), קודם כל נורא שמחתי על ההזדמנות הנדירה הזאת שהייתה לי כי לא נראה לי שהיא תגיע לארץ בקרוב וזו הייתה האופציה היחידה שלי בערך להיות בהופעה שלה ב5-4 שנים הקרובות (הסבר יגיע עוד מעט), שבחישוב מהיר זה יצא שאני אהיה בערך בת 22 בטור הבא שלה, ומי יודע איך המוזיקה שלה תישמע עד אז או... לא יודעת.. יש מלא דברים שתלויים באוויר ואי אפשר לדעת מה יקרה, נכון? נכון. אז לכריסטינה לוקח 3 שנים בערך להוציא אלבום, ועוד היא אמרה שאחרי האלבום הנוכחי היא רוצה להרחיב את המשפחה ולהיכנס להריון- מה שבטח ייעקב את כל הקריירה שלה בשנה-שנתיים ואף יותר..]: אז חשבתי שזה גם משהו שיכול לקרות לג'ניפר! היא כבר לא צעירה, ויש עליה כל הזמן שמועות שהיא בהיריון- מה שמתברר תמיד כלא נכון, (לבינתיים) ואולי אחרי הסרטים שהיא עושה וצריכה לקדם, ואחרי שהיא תסיים את כל תקופת CAUM, היא פתאום תיכנס להיריון ואז שוב הקריירה שלה תהיה על hold למשך זמן ארוך. ואז מתי יצא לכם להיות בהופעה שלה? עוד 10 שנים? (טוב, נסחפתי) נראה לכם שעם כל האהבה שלכם לג'ניפר, אתם אי פעם תראו אותה? תהיו בהופעה שלה? תבינו שהיא קיימת?
עד שלא ראיתי בעיניים את כריסטינה, הרגשתי כאילו היא קצת לא קיימתO:, שהיא לא באמת מציאותית.. ואני יודעת שזה נשמע ממש מוזר אבל תנסו לחשוב על זה ונראה לי שתצליחו להבין את התחושה. במציאות היא כ"כ פיצית וחמודה
, בנאדם כמו כולם. זה כ"כ מגניב לקלוט את זה באמצע הופעה פתאום. אני לא מנסה לדכאP: אלא לנסות להבין אם נראה לכם שתעשו מאמץ ותטוסו להופעה שלה או שזה ימשיך לעד להיות בגדר חלום? (אני נהיית דרמטית..
) כי הבנתי מליאת שהיא יוצאת עכשיו למסע הופעות רציני הראשון (!!) בחייה, וזו הזדמנות שאסור לפספס. (אני עדיין בשוק שזה הראשון!@#%^) קיצר, נראה לכם שתשקיעו כספיכם, זמנכם ומאמציכם כדי לטוס להופעה?
או שזה בכלל לא כזה חשוב לכם ומספיק לכם המוזיקה והסרטים וכל זה? (שזה גם בסדר..) ואל תהיו יבשים, תענו לי ברצינות!