דיון

NoWords

New member
כן, זה כ"כ אני.. לחפור ככה P:

ובסוף כולם עונים תשובה של שורה וחצי;[ בלי שום התלהבות;[ בלע

West Doll

New member
אני תמיד רציתי ללכת להופעה של ג'ניפר...

אבל בזמן האחרון זה באמת יותר חזק אצלי כי נראה לי שאני מתחילה לקלוט שאני מתבגרת
ואני לא רוצה ללכת להופעה שלה כשאני אהיה בת 30
אז אני מתחילה לשגע את אמא שלי[ככה אני תמיד משיגה דברים, זה תמיד עוזר ואני תמיד מקבלת בסוף מה שאני רוצה
]. אז התחלתי כבר לשגע את אמא שלי והיא לא אמרה לי "לא" שזה כבר טוב והיום בבוקר בזמן שחיכינו לתור שלי אצל הרופא[שעתיים חיכינו אז היה לי הרבה זמן לנדנד לה
] העליתי שוב את הנושא והיא אפילו היתה בעדי
אז אני חושבת[וכמעט בטוחה] שכשג'ניפר תחליט לצאת לטור שלה והיא תגיע לאירופה אני בהחלט אטוס להופעה שלה ואולי אפילו אמא שלי תבוא איתי כי היא גם מתה על ג'ניפר
ואמרתי לאמא שלי שאני אשתתף איתה בכסף והיא היתה בהלם, אז אמרתי לה "מה את בהלם כ"כ? אני אלך לאבא ואבקש כסף וככה אני אשתתף איתך"
בקיצור, אני הרבה יותר אופטימית ממה שהייתי בהתחלה לגבי כל העניין ואני בטוחה שעד שיגיע הזמן אמא שלי כבר תסכים
[איזה כיף לחפור
]

NoWords

New member
יו אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif חפרת כמו שצריך!

ואיזה כיף לשמוע שיש מצב טוב שתהיי בהופעה שלה, ושאמא שלך לא פסלה ישר מההתחלה.. ואפילו עם הזמן היא מתגמשת יותר לקראת הסכמה מלאה.
ואת רואה שלהגיד לה שתקחי חלק מבחינת מימון עוזר?
חח..

West Doll

New member
אני גם אוהבת אותי!../images/Emo3.gif

חפירות זה אני
בסמסים בכלל זה מכה, אני רוצה להגיד לחברה שלי שתבוא אליי וזה יוצא איזה שלוש הודעות
אבל כולם כבר התרגלו לחפירות שלי
וכן, איזה כיף שאמא שלי ככה איתי
חוץ מזה היא יודעת כמה אני אוהבת את ג'ניפר והיא לא תרצה לאכזב אותי
ולא כדאי לה לאכזב אותי

West Doll

New member
רוצה להתערב?../images/Emo11.gif

סתם, אני מפחדתX: היא נראית לי מתחרה קשה

Lopezit

New member
קשה ביותר

הבנאדם היחיד שאני מכירה שיותר חופר ממנה זה חבר של אחותי שבאמת אין על החפירות שלו

West Doll

New member
../images/Emo9.gif

תמיד אני עושה את זה לאמא שלי. פעם היה חסר לה כסף לאיזה משו אז אמרתי לה "היי אמא רוצה שאני אלווה לך?" והיא כזה "את? תלווי לי? זאת הפתעה! בטח שאני רוצה..." אז אמרתי לה "שניה אני אבקש מאבא שילווה לי ואז אני אלווה לך"
היא מתעצבנת שאני אומרת את זה בגלל זה אני אוהבת להגיד לה את זה
קשה לעצבן את אמא שלי. היא כל היום שמחה ומחייכת

Lopezit

New member
אני חופרת על העניין הזה יותר מידי

בחודש האחרון מי כמוך יודעת.. כל פעם שאנחנו נפגשות בערך אני חופרת לך על זה כל מה שנשאר לי לעשות זה לקוות שזה באמת יקרה

NoWords

New member
כן יוצא לך לדבר על זה לא מעט,

ואני מבינה גם. P: כפרעליי איזו חברה..

למעלה