דיון.
למה

GrEeNwOmAn

New member
דיון.../images/Emo179.gif למה../images/Emo35.gif ../images/Emo29.gif

למה התחלתם לרכב? בגלל חבר\ה, הורים או מה? למה הפסקתם לרכב? בגלל חבר\ה, הורים או מה? האם היו לכם הפסקות? עצירות? אם כן בגלל מה?

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif תשובות!!!!

למה התחלתם לרכב? בגלל חבר\ה, הורים או מה? האמת?!? לא זוכרת. נראה לי שאבא לקח אותי לרכיבת ניסיון ומאז נשארתי.
למה הפסקתם לרכב? לא הפסקתי!!
האם היו לכם הפסקות? עצירות? אם כן בגלל מה? לא היה אבל אולי יהיה לי עכשיו....

GrEeNwOmAn

New member
משהו לא מסתדר לי...../images/Emo179.gif

עם הסוס שבתמונה שיערה שמה? משהו בפרצוף...

niko girl

New member
תשובות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה התחלתי לרכב? בגלל שאני אוהבת סוסים ובהתחלה הרכיבה כאילו השיוערים היו לי בחינם בגלל שהייתי בקיבוץ אז למה לא? לא הפסקתי לרכב.... פעם אחת היה זמן שלא רכבתי איזה חודשיים ואחר כך לא ידעתי אפילו איך להחזיק את המודכות אבל תוך חמש דקות הכל חזר אלי.

˜Me˜

New member
*השיעּוריִם

וּבהתחלה הרכיבה השיעורים היו לי בחינם כי... *מושכות

dearanita

New member
למה את כועסת?

היא רק מנסה לעזור זה לא שהי יורדת עליהם בגלל השגיאות ואם זה מפריע לה היא יכולה להעיר אתם לא חייבים לתקן... me קבלי ממני חיזוק

Sweet SuGaR

New member
אבל זה מרגיז!! היא רודפת אחרי אנשים

ומתקנת להם את השגיאות אולי עדיף שהיא תגיב לדיונים

niko girl

New member
אוי נו אלונה..........

אז מה אז אני כותבת מהר!!!!! ואניא כתוב איך שבא לי ואם אני אכתוב תודעעעעעעעע או בצפר ככה אני אכתוב! ואת לא תתקני אותי! למה כי אם תראי אני כל הזמן כותבת עם טעויות אם אני מקלידה מהר!

GrEeNwOmAn

New member
תשובות.../images/Emo179.gif

התחלתי לרכב, כי אהבתי סוסים לאללללללללללה! הלכתי בעקבות אח שלי איתמר, הוא התחיל לפניי. לא הפסקתי, הייתה לי הפסקה של שבוע או שבועיים אבל זה לא משהו.

Shai Felton

New member
תגובה../images/Emo175.gif

למה התחלתם לרכב?
האמת אני לא ממש זוכרת, תמיד אהבתי סוסים, ופעם אחת שאלו אותי אם אני רוצה ללכת לרכב עליהם בחווה שיש בקיבוץ...
למה הפסקתם לרכב?
פעם הפסקתי לאיזה שנה, כי הייתי ממש קטנה (כיתה ב',ג') והיה לי ממש קשה לשלוט בסוס, כלום לא הלך לי... חזרתי מכיתה ו' בערך ומאז לא הפסקתי.....

RMXXX

New member
התחלתי לרכב בגיל 6...

לא זוכר בכלל למה התחלתי, אבל מאז לא הפסקתי...

טוי בוי

New member
פשוט אהבתי סוסים....../images/Emo60.gif

וההורים שלי נכנעו לי ולקחו אותי לראות בקאנטרי תחרות [אחת היחידות שהיו שם] ומאז התחלתי לרכב ולא הפסקתי התחלתי בגיל 6-7...........

RoNy S

New member
אוקייי אז...

למה התחלתם לרכב? אוקיי....שני אחים שלי היו בקורס של עמק זהר (שבאותה שנה היה בבית אלפא)... אחרי שהם חזרו הם רצו להמשיך אז חיפשנו חווה, ואני שנורא התלהבתי שבאנו לבקר אותם שם רציתי גם...וזהווווו
למה הפסקתם לרכב? לא הפסקתי לרכב אף פעם....
האם היו לכם הפסקות? עצירות? לא לא לא ולא.....חחח

למעלה