דיון.
למה

אני.............

למה התחלתי לרכב? פעם הייתה לאמא שלי חברה שהיא הייתה מורה לרכיבה והיו לה סוסים....... כנראה שהגיעו לזה שפשוט היא הציעה ללמד אותי (התחלתי בגיל 3 וחצי יחד עם דין וקרן!) למדתי על פונית שקראו לה מגי ועל עוד סוסה שחורה גדולה! זה כזה חמוד לראות תקלטות האלו של השיעורים כי אני כזאתי קטנה והסוס גדול וזה כזה מתוק! למה הפסקתי? בערך בגיל 6 החווה שרכבתי בה בקיסריה נסגרה ופשוט לא היה לי איפה לרכב התחלתי שוב עם אילן בדני היי ועברתי איתו לבית חנניה!

Juli kleo rullz

New member
אני... ../images/Emo15.gif

למה התחלתי לרכב? תמיד אהבתי סוסים אבל כשלאחותי הייתה בת מצווה היא עשתה את זה במסעדת הטברנה כשעוד הייתה שם חוות ווסטרן ואז כזה רכבתי על פוני והייתי עם הסוסים ולא עזבתי אותם! ומאז תמיד נדנדתי לאמא שלי שאני רוצה לרכב... ושנה אחת לי לא היה זמן שנה אחת לאמא שלי לא היה זמן שנה אחת זה היה יקר לנו מדי ואז סוף סוף התחלתי לרכב אחרי נידנודים רבים!!! הפסקות: עכשיו!
לא רכבתי כבר חודשיים בגלל ששברתי את הרגל... אבל עוד 9 ימים אני חוזרת לרכבבבבבבבבבבבבב איזה כיף!!!

טוב אז אני!../images/Emo80.gif

חבר של אבא שלי מהצפון(יסוד המעלה) בא לבקר אותנו, הוא בא עם הג'יפ. נסענו לטיול קצר עם הג'יפ והגענו לחווה וראיתי סוסים ואנשים רוכבים ונדלקתי!
אחר כך אמרתי לאמא שלי שאני רוצה לרכב ואחרי כמה זמן התחלתי לרכב!
החווה שראיתי היא החווה שאני רוכבת בה היום! הייתה לי הפסקה של חודש בערך כי הייתי בקנדה!
וזהו נראה לי! אלה

˜Me˜

New member
מממממ

התחלתי לרכב עוד בקיבוץ, שרכבו פה אינגליש[הצטרפתי בשנה האחרונה]. נורא אהבתי סוסים, ואני זוכרת, שעוד היו די הרבה סוסים, שהייתי קטנה, הלכתי עם אבא שלי, וקטפתי דשא, ונתתי להם
אז התחלתי לרכב.. הייתה לי הפסקה, בחופש הגדול לפני שנתיים, רכבתי ככה, 4-5 שיעורי אינגליש, ואז חזרתי...

למעלה