קוגה חתיך
B blck angel1 New member 3/5/05 #15 ממ אין ספק ש...../images/Emo41.gif שססשאמרו הוא הכי חתיך.. ומכשפת הרוח שחכתי את שמה הכי יפה ._.
א איררון New member 3/5/05 #18 טוב... אני לא יודע מי הכי חתיך מהבנים... אבל אחותי אומרת שאינויאשה. (האמת שאני לא מזלזל בכך) אבל קאנה הכי חתיכה!!!
טוב... אני לא יודע מי הכי חתיך מהבנים... אבל אחותי אומרת שאינויאשה. (האמת שאני לא מזלזל בכך) אבל קאנה הכי חתיכה!!!
T The Snow fox New member 4/5/05 #52 פדופיל../images/Emo63.gif למה לא סיםרת לי על כך? וברור שקיקיו וסאנגו
א איררון New member 4/5/05 #53 סליחה??? מי שמדבר. יא מציק לילדים בכיתה ב'. (אני לא ראיתי מה קורה אח"כ )
T The Snow fox New member 4/5/05 #54 אני מטריד ילדים בכיתה ב'../images/Emo63.gif מכיוון שזה כיף. לא מכיוון שזה מספק אותי מינית
ט טומויו האחת New member 3/5/05 #19 דיון כלבבי ^^ טוב אז הכי חתיך זה סאשומארו כמובן והכי חתיכה זו קאגורה!! קאגורה אהובתי...*מלטפת בובת קאגורה* איש לא מעניק לך את הכבוד הראוי לך
דיון כלבבי ^^ טוב אז הכי חתיך זה סאשומארו כמובן והכי חתיכה זו קאגורה!! קאגורה אהובתי...*מלטפת בובת קאגורה* איש לא מעניק לך את הכבוד הראוי לך
ס סנוביש מיאוו New member 3/5/05 #21 הההאאאממ האמממ! אני חייבת לצייר שאני זאת שהגתה את הרעיון לפתוח לה פינה יפה בגלריה שלנו. כן מעניקים לה את הכבוד! ><
הההאאאממ האמממ! אני חייבת לצייר שאני זאת שהגתה את הרעיון לפתוח לה פינה יפה בגלריה שלנו. כן מעניקים לה את הכבוד! ><
ט טומויו האחת New member 4/5/05 #23 הוריי!! *מריעה לך* אבל חייבים להרחיב את מועדון המעריצים של קאגורה >< שני אנשים זה עדיין קצת אוהבי קאגורה השמיעו קולכם!
הוריי!! *מריעה לך* אבל חייבים להרחיב את מועדון המעריצים של קאגורה >< שני אנשים זה עדיין קצת אוהבי קאגורה השמיעו קולכם!
ס סנוביש מיאוו New member 4/5/05 #24 ../images/Emo13.gif לא חסרות כאן בנות שסוגדות לקאגורה. יש את אפרת(פיי ווד) יש את בלאק אנג'ל שאוהבת אותה גם. ויש עוד קאגורה רולז >< אבל גם סאנגו.
../images/Emo13.gif לא חסרות כאן בנות שסוגדות לקאגורה. יש את אפרת(פיי ווד) יש את בלאק אנג'ל שאוהבת אותה גם. ויש עוד קאגורה רולז >< אבל גם סאנגו.
מ מלפפון ים 1 New member 4/5/05 #25 ../images/Emo45.gif קגורה מאגניבה סשומארו הוא הכי בישי בסדרה, בלי שום ספק, אבל... הוא מגעיל. האופי ממש מעצבן.. וזה ממש דבילי איך שהוא כל הזמן מנסה להרוג את אינויאשה >.<. זה כבר הפך אצלו לאובססייה
../images/Emo45.gif קגורה מאגניבה סשומארו הוא הכי בישי בסדרה, בלי שום ספק, אבל... הוא מגעיל. האופי ממש מעצבן.. וזה ממש דבילי איך שהוא כל הזמן מנסה להרוג את אינויאשה >.<. זה כבר הפך אצלו לאובססייה
N Naraku SeXy New member 3/5/05 #20 נאראקו וסשומרו. והכי כוסית? סאנגו וקאגורה. הכי חתיך לדעתי סשומרו, לדעת זוהר נאראקו לשעת שתינו סאנגו הכי יפה, וקגורה במקום שני ^^
נאראקו וסשומרו. והכי כוסית? סאנגו וקאגורה. הכי חתיך לדעתי סשומרו, לדעת זוהר נאראקו לשעת שתינו סאנגו הכי יפה, וקגורה במקום שני ^^
G GalaxyAngel New member 4/5/05 #22 הוו זה ברור לפחות לדעתי...: הכי חתיך: אינויאשה ^^ הכי יפה: סאנגו ואני רואה שכמעט כולם חושבים כמוני ^-^
הוו זה ברור לפחות לדעתי...: הכי חתיך: אינויאשה ^^ הכי יפה: סאנגו ואני רואה שכמעט כולם חושבים כמוני ^-^