דיון

willo1

New member
דיון ../images/Emo88.gif

מי לדעתכם סבל יותר ממי- לינט (שהיא בצורה כלשהי שתלטנית ומניפולטיבית) מטום
או טום (שהוא ילד קטן שעדיין לא התבגר, הולך אחרי הגחמות הרגעיות שלו בלי לחשוב קדימה) מלינט

Itay Simons

New member
המממ

אני חושב שטום סבל יותר. יש לי הגדרה מצוינת ללינט, מהסרט "דלתות מסתובבות" (מאוהב): "אני אישה. אני לא יודעת מה אני רוצה, ויש לי את הזכות להתעצבן אם לא אקבל את זה". איכשהו, כל פעם שהוא עושה משהו שהיא רצתה שיעשה, זה פתאום מפריע לה והיא רוצה אחרת. וכמו שציינתי היום בשרשור אחר- הגברים בסדרה הזו מסורסים לחלוטין ע"י הנשים שלהם, וטום במיוחד. חבל
(ועדי- עם כל ה"אנקונדה" שלכאורה יש לטום- נראה לי שיש משהו (או ליתר דיוק, שני דברים) שלינט לקחה לו
)

adii1201

New member
הו מארק צ'רי הצליח

הוא השריש בכם את המילה "אמסקיולייט" כל מילה שנייה של הזוג הזה או בהקשרם זן המילה הזו. פור דה לוב אוף גאד זה פשוט לא נכון

Itay Simons

New member
לא יודע,

לדעתי לינט מצאה כמעט בכל דבר מה לא בסדר. זה לא שהם לא זוג מוצלח- הם כן, הם מאזנים ובולמים זה את זו כשצריך- אבל עדיין מרגיש לי שלינט לעתים לוקחת את זה כמה צעדים קדימה.

adii1201

New member
אני מזכירה לך שהיא ויתרה על העבודה שלה

בשביל לעבוד איתו בפיצרייה, הוא החזיק ברכב האדום הדבילי הזה הרבה יותר מדי זמן והיא נתנה לו להמשיך עם הלהקה המפגרת ההיא. וזה רק על קצה המזלג, אני יכולה לחפור איתך עוד הרבה על זה. אני לא אומרת שהיא טלית שכולה תכלת, היא פריק קונטרול והיא רוצה שהדברים ייעשו כמו שהיא רוצה מתי שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה. למה? כי כשזה לא היה ככה החיים שלה יצאו מכלל שליטה (וזה בדיוק מה שקורה גם עכשיו) אבל זה לא הופך אותה למסרסת הרשמית של הסדרה או ללא יודעת מה עוד מנסים לעשות ממנה. אני מזכירה לך שכשלינט חזרה לעבוד בעונה 2 זה עיצבן את טום, והוא כעס שהיא מבלה יותר מדיי שעות במסעדה (עזוב שהיא הייתה עם ריק, הוא לא ידע את זה) וכו' וכו'. היו לו טענות כלפיה בדיוק כמו שהיו לה טענות כלפיו. זה לא בלתי נמנע שהיא לא תמיד תהיה מרוצה מכל דבר. יש דברים שהיא מגזימה, יש דברים שלא, אבל למטבע יש שני צדדים, זה כל מה שאני אומרת. אתם נופלים נורא למלכודת של מארק שלינט כלבה שתלטנית וטום ילד קטן. הדברים הם לא כמו שהם מנסים לגרום לכם להאמין. תחזרו אחורה לאיך שהדברים הוצגו לנו. זה הכל.

Itay Simons

New member
הו, אני לא אכחיש שגם לטום לא חסר ../images/Emo6.gif

לא יודע, פשוט הרושם שנשאר לי אחרי העונה הזו זה מה שרשמתי. .

adii1201

New member
כן, כמו שאמרתי, הם לקחו את הדמויות האלה

לקיצוניות הגמורה של מי שהם וזה כבר לא הם.

adii1201

New member
אף אחד מהם לא סבל לדעתי

אני כבר אמרתי את זה אחרי הסיזן פינאלה- הם כל כך רצו שיהיה להם מה לעשות עם הזוג הזה שהם פשוט דחפו אותם לקיצוניות שאין להם. הדמויות האלה מעולם לא הוצגו כל כך רע כמו שהן הוצגו בסיזן פינאלה. שלא לדבר על חוסר העיקביות המשווע שהיה לתסריטאים לאורך כל הפרקים האחרונים של העונה. לצורך השאלה שלך, אני לא חושבת שטום סבל מלינט או שלינט סבלה מטום. הם עוברים תקופה, כמו כל זוג אחר. יש לו חסרונות ומגרעות בדיוק כמו שלה יש ובסופו של דבר אם הם היו "סובלים" הם לא היו נשארים ביחד עד עכשיו. הם אוהבים אחד את השני למרות כל אותן המגרעות, ואולי אפילו בגללן וזה מה שעושה אותם למיוחדים. כי בסופו של יום, מערכת יחסים בכלל ונישואים בפרט בנויים על הדדיות ועל האפשרות לחיות עם מישהו למרות הקשיים, הבעיות והדברים הפחות נעימים. כך שטום אמנם ילד קטן ולינט אמנם פריק קונטרול אבל הם משלימים אחד את השני והם מתאימים אחד לשני. זהו

willo1

New member
"עוברים תקופה"?

אני לאא ראיתי פרק שבו הם ללא עברו תקופה! לא ראיתי 'תקופה' טובה שלהם. אולי שתי דקות מפרק טובות שלהם וסליחה על הבורות אבל "סיזן פינאלה"?

adii1201

New member
זה ממש לא נכון

היו להם הרבה מאוד תקופות טובות. יותר נכון, הם תמיד היו ב"תקופה טובה" מלבד התקופות הרעות, אחרת הם לא היו שורדים.. הם הדבר הכי קרוב למציאות בזוגיות שיש בסדרה הזו ואני מדברת עם כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותם. בת דודה שלי (שגיליתי ככה במקרה שרואה את הסדרה) אמרה לי פעם "אם לינט וטום אי פעם ייפרדו, איזו תקווה נותרת לזוגות בכלל?" וזה נכון! הם מציאותיים (במערכת היחסים שלהם הכוונה), והם מתמודדים עם הרבה דברים ובסופו של יום הם אוהבים אחד את השני והם חוזרים אחד אל השני מבחירה. הרי כל זוג יש לו מריבות ו"תקופות" זה מה שכל כך מציאותי בזה... ו-Season finale

yariv444

New member
אנחנו סבלנו יותר! הסבר בפנים

הצופים סבלו מהעלילה הקבועה שלהם,מקנאים ולא מפרגנים אחד לשני ובסוף משלימים בנשיקה קיטשית,ככה כמעט כל פרק בכל עונה...העלילה הכי משעממת היא שלהם,לא של סוזן!

adii1201

New member
לא, כי סוזן מתבכיינת על כל דבר אפשרי

זה נורא מעניין. וסוזן ומייק מוציאים לנו את המיץ 3(!!!!!!!!) עונות עד שהם היו סופסוף ביחד בשביל שבעונה 4 הם ייפרדו שוב ויוציאו לנו עוד קצת את המיץ עוד עונה שלמה!

CharmedRulez

New member
לינט בוכה גם על כל דבר -שטום עושה!

והסיבה היחידה שהם לא נפרדו עד עכשיו כי מארק צרי פחד ממך ומשאר הגרומים של הזוגהארור הזה. הלוואי שטום יהיה עם הנני מעונה 1

adii1201

New member
א' היא לא בוכה

היא אולי מתעצבנת. אבל בוכה? אני יכולה לספור על יד אחת את הפעמים שהיא בכתה בסדרה הזו. ב' היא גם לא בוכה על כל דבר שטום עושה. ובכל מקרה זה עדיף מאשר להתבכיין על הכל. ג' הסיבה היחידה שהם לא נפרדו עד עכשיו, ושלא ברור לי למה הם נפרדו עכשיו, היא כי לא הייתה סיבה שהם ייפרדו. ד' מאיפה שלפת את הנני הזו פתאום?!

CharmedRulez

New member
הנני הזאת כוסית.

בכל מקרה, לינט תמיד היא זו שרבה עם טום (מלבד כמה פעמים מעטות שהיה לו משבר אמצע החיים בגיל חמישים). היא מסרסת אותו, מונעת ממנו לעבוד, מונעת ממנו להנות ומונעת ממנו לחיות את חייו. הכל חייב לעבור דרכה. היא האח הגדול.

adii1201

New member
היא הייתה חמודה, נגיד. אבל מה זה קשור

מה נזכרת בה פתאום
כן, בטח. כי הוא לא עבד 3/4 מהזמן, כי הוא לא עושה מה שהוא רוצה והוא לא חי את החיים. הוא ממש אסיר.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני חושבת שטום...

כי לינט היא טיפוס שתלטני שכזה, שיודעת בדיוק מה היא רוצה, אישה חזקה... שהרבה פעמים טום היה היה נעלב מזה שהיא זאת שמביאה את הכסף הביתה וכיבכול היא הלובשת את המכנסיים בבית, כמו שאומרים. ברור שהיו דברים שלינט ויתרה בשבילו אבל עדיין הוא היה... איך אומרים, מסורס כזה חח

willo1

New member
אה, גם יש לי וידוי

אני חושבת שפול יאנג ממש,ממש חתיך. זהו, אמרתי את זה

למעלה