דיון

adii1201

New member
כן ולינט וטום שרדו

5 ילדים (ועוד אחת פסיכית) את נורה את ריק ירי טורנדו ילד שנעצר סרטן איבוד ילד משברים כלכליים התקף לב כמעט כלה משוגעת רומן ישן ועוד הרבה דברים אחרים שאני לא הולכת לפרט כאן. אז you can talk all you want על גבי וקרלוס אבל ההרגשה שלי היא שהם ביחד רק כי אין להם מישהו אחר להיות איתו. אחרת הם לא היו נפרדים מלכתחילה
(במיוחד בעיקר בגלל שהם נפרדו כי הם בגדו אחד בשני...) ולעניין הגברים- כן ברור שיש יוצאי דופן, אבל סליחה עם כל הכבוד, אז הם "דפוקים" במשהו אחר. אף אחד לא מושלם. ואגב, טום הוא האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא אטום רגשית

snavgm

New member
אגב- כמעט כל הגברים שמצאתי שהו רגישים

עדינים, מתחשבים, בוגרים,. עם רגישות, עומק ואינטליגנציה רגשית מפותחת - ועם נשמה יתרה- הסתבר שהיו GAYS!!!
אני כבר מוצאת גבר מקסים רגיש ועמוק- אז או שמסתבר שהוא גיי, או שהוא עוד לא יודע שהוא גיי.. ...
יש לי איזה גיידאר כזה!
או- שכל התכונות האלו הן תכונות "נשיות" מי שיש יש לו תכונות כאלו- הוא גיי WHO KNOWS? ואגב- זה שגבר רגיש לא אומר שבהכרח הוא דפוק בתחום אחר. או שיש לו פגמים אחרים. אבל לרוה הוא גיי. אז אם את סטרייטית =אז זהאולי סוג של פגם.
ולגבי לינט וטןם-\הם באמת עברו הרבה ושרדו. יפה באמת. אני מקוה בשבילך - שהם יתגברו. אבל בייננו , זה שעברו הרבה תהפוכות= זה לא אומר שזו לא הייתה זוגיות. בעיתית.ב

adii1201

New member
אוי אני מתה על כאלה שלא יודעים שהם גיי../images/Emo6.gif

וואי האמת שיש לי גיידאר מטורף (אבל ממש כאילו, ישבתי עם אמא שלי איפשהו וישב לידנו מישהו ואמרתי לה שהוא גיי עוד לפני שהוא פתח את הפה. ואז הוא פתח את הפה ודיבר על איזה מישהו שהוא חתיך
) אבל כשהייתי בצבא היה איתי מישהו והוא היה ממש ממש חמוד ונדלקתי עליו והכל והתעלמתי באלגנטיות מהעובדה שהשעון המעורר שלו היה בייבי היט מי וואן מור טיים, שכשמתקשרים אליו יש לו אבריל לאבין ושהוא באמת היה הומו. ואז הוא סיפר לי שהוא יוצא עם מישהי והתבאסתי ואז הוא אמר לי "טוב נו, אני אתוודה. אני יוצא עם מישהו" ואז הרבצתי לעצמי ואמרתי שאולי אני צריכה ללכת למוסך לתקן את הגיידאר שלי
הבעיה היא לא שאני סטרייטית הבעיה היא שאני אישה
זו הייתה (ועדיין
) זוגיות מוצלחת. אתם לא תצליחו לשנות את דעתי ואת דעתם של עוד רבים מאוד אחרים

snavgm

New member
נכון. גם אני. תשמעי קטע!!../images/Emo6.gif

אני בכלל יש לי גיידאר כזה שאם אני נדלקת על בחור (רגיש, עמוק חכם ואנושי) והוא לא גיי.. אז כדאי שהוא יתחיל לבדוק את עצמו- זה רק עינין של זמן והוא יגלה שהוא גיי..
היה לי בחור שחשבתי ששבר את הסטטיסטיקה. הוא היה אהבה ענקית שלי-רומן סוער, וחתיך הורס. בלונדיני. שזוף. שחיין עם גוף שרירי. אלוף כזה עם מדליות בשחיה. ובן אדם מקסים. חכם רגיש הורס- אמרתי? שנים חשבתי שהוא סטרייט. ששבר את הסטטיסטיקה. עד שיום אחד פגשתי אותו במצעד הגאווה בגן מאיר בת"א עומד עם בן הזוג שלו ליד- דוכן, ומוכר מחזיקי ניירות מגבס בכל מיני גדלים שהוא עיצב- בצורת זין ענק עם ביצים. בקיצור.. לא נהרסה הסטטסיקה.
ונכון אלו שעוד לא יודעים שהפ GAYS הכי חמודים..

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בארור

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי

בצבא בהתחלה לא כולם ידעו עליי (ואני ממש לא נשמע)- יום אחד ישבתי עם אחת מהמשרד שלי בחוץ, והיא תהתה כמה גייז יש אצלנו במחלקה (חיל מודיעין, נו
) אז התחלנו לספור והכללתי את עצמי ביניהם. היא מסתכלת עליי ככה
"מה, באמת? לא, אתה עובד עליי ותסתלבט עליי אח"כ..." לקח לי רבע שע לשכנע אותה שאני אומר את האמת
ובסוף היא התבכיינה לי "חשבתי שאתה מהgood guys!!!!!!!!"

snavgm

New member
אני לא הייתי מפספסת! TRUST ME../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif+ סיפור

והנה עוד סיפור-בעינייני GAYDAR: אי שם בעבר הרחוק, - כשהייתי ממש צעירה(ולא מודעת מספיק) הלכתי ברחוב בבניו יורק עם בן דוד שלי, שהוא גיי, וגר בבניו-יורק. בדיוק עבר מולנו חתיך הורס.
וזה היה הדיאלוג- הבן דוד שלי : הגיידר שלי מצפצף.. איזה חתיך!
אני:מה? לא יכול להיות? כזה חתיך??? איזה ביזבוז!!
הבן דוד שלי: מה לגייז לא מגיע חתיכים?
מוסר השכל/ לקח חשוב לנשים סטרייטיות: חתיך גיי זה לא "בזבוז" ..גם לגייז מגיע חתיכים.

adii1201

New member
את כלללל הגייז חתיכים!!!!!!

מה עם להשאיר גם לנו קצת?! אנחנו מקבלות את השאריות! ועוד מה! לא רק שהם לא חתיכים (הסטרייטים הכוונה) הם גם לא רגישים, לא נחמדים ואין להם חוש טעם בבגדים בשיט

snavgm

New member
כן יש משהו בדברייך..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיי את צודקת.. שיהיה חלוקה יותר הוגנת..
וגם לגבי רגישים וחוש טעם בבגדים!

adii1201

New member
גם ככה אנחנו צריכים לסבול את החייתיות שלהם

(גייז הם לא חיות כמו הגברים הסטרייטים!!) אז לפחות נהנה מהמראה!!!!

CharmedRulez

New member
תקשיבי.

זה כמו שגבריאל לומדת את הלקח על החיים ועל השטחיות שלה בכל פרק, ככה במשך כמה עונות לינט עשתה לטום איזה תרגיל מלוכלך, הם רבו ואז השלימו. אח"כ זה השתדרג ללינט פשוט לא מרשה לטום לעשות כלום פחות או יותר. ואז הוא ניסה להתנער ממנה בכוח ועשה שטויות בקטנה כזה (להקה קטנה או אוטו יפה).

למעלה