דיון

דיון

רציתי לפתוח דיון: אני לא מרוצה ממה שקורה כרגע עם התאומות. שלא תבינו אותי לא נכון- אני ממש ממש אוהבת אותן, אבל לאחרונה זה נראה כאילו הן חיות מכסף. אני לא אוהבת את איך שרוברט ת´ורן מנהל אותן, כי לפי דעתי הוא רודף בצע, שחושב רק מה יצא לו מכל הסיפור. אפשר לראות את התאומות בתור איך שאנחנו אוהבים לראות אותן- בתור שתי ילדות חמודות להפליא- עם סרטים מדהימים (
) ושהן נראות טוב והכל. וגם כשהייתי בקרוז נוכחתי לדעת שה בכלל לא מתלהבות ומתנשאות. אבל בכל זאת- משהו מציק לי, זה לא נראה לי כ"כ טהור. מישהו מסכים איתי?

../images/Emo140.gifאשכרה

אני מסכימה איתך רעותי תמיד אהבנו אותם גם עוד לפני שהיה להם את הכל זה כבר הגזמה.

כן..וואלה

גם אני חושבת ככה...הרי הם לא היו מייצרות כסף..כמו שהם היום! מכל שטות הכי קטנה הם יעשו כסף..ולדעתי זה הורס את כל התדמית שלהם! ועוד דבר....לדעתי רוברט ת´ורן הוא הרי היה המנהל הפינססי שלהן מגיל קטן..לדעתי הוא פשוט ניצל אותן כי הן היו תמימות..ואמא שלהן כל כך רצתה לדחוף אותן לעסק הזה...שלא חשבה כמה זה יכול להרוס! זאת דעתי! וזה חבל...שככה זה עכשיו! כי לדעתי הם מדהימות בזכות עצמן

motib4

New member
אני מסכים... אבל../images/Emo70.gif

כן חבר´ה, יש אבל... בלי רוברט הן לא היו מגיעות להצלחה הגדולה שהן זוכות לה היום... הוא קידם אותן נורא ואפילו אם זה על תדית שלילית במקצת.

בכל זאת..

יש קידום..ויש ק-י-ד-ו-ם כמו שהוא עושה להם! נגיד הוא יכל לקדם אותם מצויין..עם בדרות וספרים..ואולי בובת ברבי..אבל לא עם מכשירים לשיער שיש מיליון כאלה..ולא עם חנות עם כל המוצרים שלהם..אני חושבת שיהיה שלב שזה ימאס לאנשים ולא ירצו לשמוע מזה יותר! ולדעתי הוא הגזים בכמות הפרסום....וכמה שהוא דוחף אותם..! הוא יכול להפסיק ולת לטבע לעשות את שלו! והוא יראה שזה יצליח יפה מאוד

למוטי

זה נכון שבלי רוברט הבנות לא היו מתקדמות, אבל- אני אישית- מעדיפה שהבנות יתקדמו בלי רוברט מאשר איתו... ראיתי ראיון איתו והוא הגעיל אותי. אני לא מאמינה שהבנות לא היא מתקדמות בכלל בגלל שהרי היה להם סרט עם הWB ואני מעדיפה שהן היו מתפרסמות פחות מאשר שהן יבינו שהדרך הנכונה היא לעשות את זה בדרך שרוברט עושה את זה וזה ממש חבל.... כי לא איכפת לי כמה הן מפורסמות אני אוהב אותן גם אם ערות הילדים לא ישדר את הסדרות שלהן....

אני בטוחה

שהיאנו אוהבים את התאומות גם עם לא היה להם קו אופנה וקו איפור וכל זה, זה הריי ברור:)

motib4

New member
בהחלט זה ברור,

אבל לא בטוח שהן היו זוכות להכרה בלי רוברט ת´ורן. יש סיכוי גדול מאוד שבלעדיו לא היית מכירה את המתוקות האלה בכלל.

Nomero Uno

New member
הכרה = כסף ?

בלעדיו הן לא היו שוות מיליארד דולר זה כן אך אין שום סיבה שלא היו זוכות להכרה שלה הן זוכות כעת הרי הן הופיעו בכמה סרטים לפניו והן יכלו להתפתח גם בלעדיו זה שיש להן ספר על כל פרק בכל סדרה שהן הופיעו ועוד ספרים לא קשורים ומוצרי איפור , כמה קווי אופנה ,דיסקים של מוזיקה ומה לא לא אומר שהן זכו להכרה בגלל זה

לא, אין סיכוי

אני לפחות, התחלתי לאהוב את התאומות מהפעם הראשונה שראיתי צער גידול בנות. תו´ן התחיל להיות המנהל האישי של התאומות בשנה הרביעית, לכן גם אם הן לא היו בחסותו, אני מאמינה שלא היו מפטרים אותן מצער גידול בנות- ועדיין הייתי מכירה אותם ומעריצה אותן

אתם כל כך טועים!!!!

אתם כל כך טועים!!!! פעם גםחשבתי ככה בעיקר בגלל מנהל האתר SUNRISEOLSENSURPRISE.COM שהפך את האתר שלו לאתר של דעות על התאומות במקום אתר מעריצים. אבל שיניתי את דעתי בגלל שחשבתי על כל מה שרוברט ת´ורן (המנכ"ל של חברת ההפקות שלהן) מנסה לעשות ומצליח בצורה מדהימה עם התאומות וזה להפוך את אותם למותג. בצורה זו הם לא יעלמו מהכותרות גם כשהם ילכו לקול´ג (עם בכלל). הם הפכו כמו שג´י לנו אמר לאימפריה בעסקי השעשועים, והן משגשגות מאוד בזכותו. ואף על פי שאני מכבד בדרך כלל דעות של מעריצים אני לא רוצה שיהיה רושם שגוי לגבי הבן-אדם בגלל שבזכותו התאומות הגיעו לרמה שהם היום. ולפי דעתי הדבר הכי חכם שההורים שלהם עשו כשהיו קטנות זה היה להעסיק בן-אדם כמו רוברט בתור המנכ"ל של דואלסטאר!! ואפילו רואים תוצאות!!! תום

Nomero Uno

New member
לדעתי אתה טועה

אין ויכוח על זה שהאיש הוא גאון שיווקי אבל הוא מנצל את התאומות על מנת לעשות כסף הן לא היו פחות מפורסמות אם לא היה קו איפור או אופנה משלהן או אם היה להן חצי , רבע או אפילו עשירית מהספרים שלהן וגם אם הן לא היו מוציאות את כל המשחקים או מוציאות כמה סרטים פחות אבל שיהיו איכותיים יותר גם היה יותר טוב בקיצור הוא מצוין בשיווק אבל היה עדיף בלעדיו

תחשבו על זה רגע...

תחשבו על זה רגע... אם הוא לא היה קיים בחיים שלהם מי אמר שהן היו ממשיכות לעשות משהוא אחרי "צער גידול בנות" (Full House)? בזכותו היה להם אחרי זה את הרפתקאות מרי-קייט ואשלי ושאר הסרטים, סדרות, מוצרים... רוב הסיכויים שהם היו נעלמות כמו רוב כוכבי הסידרה!! ואם הוא היה איתם כל הדרך עד עכשיו אז למה לנעיף אותו אם כל מה שהוא עושה זה לגרום לתאומות להרוויח כסף הרי תחשבו על זה בטח שהוא ינסה לעשות כסף זה התפקיד שלו אתם יודעים כמה עולה הפקה של סרט?? זה יכול בקלות לעלות מיליון או אפילו הרבה יותר ואני אמרתי רק מיליון בגלל שיש להם כבר חברת הפקות והן לא צריכות לעבוד עם חברה אחרת חוץ מזה שיש להן הסכם עם "WB". תום

משהו חשוב...תקראו!!

מישהו פה ראה את הראיון איתו ועם התאומות בכתבה של בריטניה?? אז שאלו אותו שם אם הם יכולות לפטר אותו..אפילו אם הם רוצות..והוא אמר שלא! אז הנה לכם עובדה..אף אחד לא יודע אם הם רוצות להישאר איתו מרצון או מהכרח! אז ...אני ירדתי מהדעה הקודמת שלי..כל עוד אני אוהבת אותם..אני מרוצה..הרוברט ת´ורן הזה לא מעניין אותי כל כך..זה שהם הרוויחו בגללו טונות של כסף זה נכון..אבל לדעתי הדרך הזאת איכשהו יכולה להיות לטובתן..אבבבבבבבבבל...לאא בכמות שהוא מייצר את זה כל יום מוצר אחר..זה הרבה וזה דוחה! אבל כמו שאמרתי אני אוהבת אותן בכל מקרה...וזהו :) מקווה שקראתם..תגיבו אם בא לכם..ומי שראה את הראיון..לדעתי הוא נשמע בנאדם מגעיל ביותר! לפי הבעת הפנים ולפי הדיבור!

מריקייט

New member
אני ראיתי את הראיון

ואת צודקת הוא באמת מגעיל וזה נכון שהוא אמר שהן לא יכולות לפטר אותו אבל נראה לי שהן כן פשוט אין להן סיבה לעשות את זה מה אכפת להן? הן גם יפות וגם מרוויחות טונות של כסף בזכותו אני לא הייתי מפטרת אותו אפילו שהוא מגעיל... והראיון מהממם חוץ מיזה הן מזה חמודות שם!!!

מריקייט

New member
rahelm

היי אני הורדתי את הראיון הזה או מהאתר של תום או מאתר אחר שאני לא זוכרת את שמו אם יש לך איי סי קיו אני יכולה לשלוח לך אבל צאיך להיות לך גם ריל פלייר ביי ביי

למעלה