דיון

motib4

New member
חחח...../images/Emo39.gifיוני, אתה מקשיב לעצמך../images/Emo35.gif

"הוא מנצל את התאומות כדי לעישות כסף...", כך כתבת, ואת האמת? נצחקת אותי. א) ברור שהוא יעשה את זה!!! הוא עובד מאוד מאוד מאוד קשה ומגיע לו נתח נכבד מהכסף. למה נראה לך שהוא יעבוד בחינם
זה עדיין עבודה אתה יודע... ב) זה בכלל לא ניצול
התאומות מרוויחות טוב מאוד והרבה יותר מרוברט ת´ורן.

Nomero Uno

New member
כנראה לא הבנת אותי נכון

או שלא הסברתי את עצמי טוב לא אמרתי שיעבוד בחינם ברור שמגיע לו חלק נכבד מהסכום שהן מרוויחות אבל כיון שהוא לא זה ש"עושה" את הכסף זה יוצא מצב של ניצול כמו למשל המצב שהיה עם "חופשה בשמש" כשהתאומות לא רצו להשתתף בעוד סרט והוא "שיחד" אותן באוטו לכל אחת למה? כי הוא מרוויח מזה כסף כמעט בלי לעשות כלום או למשל כל מאות המוצרים שיש להן שלא קשורים ישירות לקולנוע הכל רעיון של המנאייק על מנת לסחוט עוד ועוד כסף מהתעשייה הזאת שנקראת "התאומות אולסן" מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב

תסלחו לי אבל זה כבר ממש שטויות!!!

תסלחו לי אבל זה כבר ממש שטויות!!! רוברט ת´ורן היה צריך לקנות לתאומות מכונית?????? אתם יודעים כמה כסף יש להם?? הם בכלל לא צריכות את הכסף שלו!! ואם ההורים שלהם ירצו אז הם יקנו להם מכוניות, ואם לא אז הם לא ירשו לרוברט לקנות להם גם כן! ואיך לא אמרת שלא היה לא בעייה לעשות את "חופשה בשמש"??? הוא המנכ"ל של החברה שלהן!!! כל הטירחה של ההפקב עוברת גם בעיקר אליו! תום

Nomero Uno

New member
לכל אחד יש את הדעה שלו

עזבו הויכוח הזה לא מוליך לשום מקום אנחנו לא נשכנע פה אף אחד שהוא טועה

סיכום

הקטע של הדיון הזה לא היה לריב, אלא שכל אחד יביע את דעתו. אז סך הכל התחלקנו ל2 קבוצות- אלה שמאמינים שרוברט ת´ורן עושה עבודה טובה ואלה שחושבים שהוא מנצל את התאומות בשביל להרוויח כסף. שמישהו יעלה דיון אחר....

למעלה