דיון!!!!!!!!

דיון!!!!!!!!

בחירת סוס- נגיד שאתם נמצאים במרעה של עשרות סייחים אומרים לכם לבחור את מיש תרצו! לפי מה את בוחרים!?!? אני אמורה ללכת לעשות את זה בקרוב! וברור שיהיה ווטרינר אבל חוץ ממבנה גוף!...... על מה הייתם מסתכלים כדי לוודא שזה באמת הסוס בישבילכם גם בעתיד?!?! ועוד שאלה-אם היו נותנים לכם תאפשרות לבחור סוס אחד מהאורווה שלכם היום כדי שהוא יהיה פרטי שלכם את מי הייתם בוחרים?!

Shai Felton

New member
בעעע../images/Emo170.gif

1. אין לי מושג! אם את לא יכולה לנסות לרכב על אף אחד מהם אז זה קצת קשה... כי מעבר ליופי האופי של הסוס הרבה יותר חשוב. 2.אמממ... לא הייתי בוחרת אף סוס מהחוה שלי...

תשבותי...

תלוי בני כמה הסייחים... אם הם די גדולים(שנה וחצי או משהו כזה..) אז אפשר להסתכל על המבנה שלהם ועל הצעד שלהם ולהסתכל אם יש להם תנועה טובה... אבל אפשר גם להסתכל על האופי שלהם.. כאילו אם הם נותנים ללטף אותם ואם הם רגילים למגע וכו'...

niko girl

New member
אמממממממ........

אממממ אני הייתי בוחרת לפי המבנה גוף, צבע, רעמה, התנהגות. מבנה גוף: אם הוא שווה בכל חלקיו, אם הוא נמוך, או גבוה (אני מעדיפה גבוה) או שהוא יהיה גבוה לפי הרגלייים. צבע: אם יהיה שמה פלמינו הייתי לוקחת אותו. או שחור, או פיינט, אני הכי אוהבת את אלה! רעמה: אם היא בצבע יפה, אם היא שופעת. כי אני הכי אוהבת רעמות שופעות שער ואם או צבע שחור או צהוב או לבן. התנהגותת: אם הסוס ביחד אם כולם, או שהוא תמיד אחרון? או שהוא המנהיג של החבורה והוא תמיד בראש זה משהו שאני רוצה לבדוק. ואם הייתה לי אפשרות לבחור מישהו מהסוסים בחווה: הייתי לוקחת את שון!!!!

אממ...

אני לא הייתי הולכת לחפש דווקא סייח.. הייתי הולכת לבחור סוס שכבר אפשר לרכב עליו שהוא כבר עבר אילוף בסיסי של לעשות הליכה טרוט קאנטר וכאלה... יענו סוס בן איזה 4 ככה... ואם הייתה לי אפשרות מהאורווה לקחת פנסיון הייתי לוקחת את שון המלך והכוסון!!!!

gal616

New member
אני הייתי הולכת לבחור סייח

זה כמעט כל הכייף..את מחנכת אותו מלמדת אותו דברים, הוא מכיר אותך טוב יותר ומתרגל אלייך את כמו אמא שלו.. לי לא ממש הייתה בחירה בין סוס לסייח אבל הייתי בוחרת סייח

בחירת סייח!

קודם כל- איזה כיף לךךךךךךךך!!!!!!!
ובכן, הייתי מסתכלת על הצעד של הסוס, זה אחד הדברים שהכי חשובים לי (חוץ מבריאות). כמובן אם אפשר לראות תרגילים....
כמובן שהייתי מסתכלת על מבנה, יוחסין (אם יש...פחחח) וכו'. אני הייתי בוחרת את קיפי. אומנם אין לו פוטנציאל לכלום אבל אני אוהבת אותו. אין מה לעשות, אני מעדיפה להיות עם סוס שאני אוהבת מאשר אם סוס אלוף!

חחחח הלוואי עלי!

אבל בן דוד שלי ביקש ממני לבוא לבחור סייחה בישבילו! הוא קנה עכשיו שטח ענק והוא הולך לגדל שם סוסים ובגלל שנותניחם לחו במתנה סייחה הוא אמר לי לבוא לבחור! ואני חושבת שזה כזה כיף!

GrEeNwOmAn

New member
דיון שאווה~

בחירת סוס: 1. מבנה גוף, בריאות, צעד, הכשרות וכמובן וטרינר שיבדוק. * כיף לך! אני מקווה שתסקרי לנו את מהלכייך. חחח...פפפ... 2. יש ל כמה אפשרויות ואני גם אנמק למה כל אחד: א. כרמל- יש לו מבנה יפה (למרות שהוא שמנמן לא רואים עליו), והוא גם יכול להגיע להישגים בדראסז' ובקפיצות. ב. איקס- יש לו מבנה מדהים (ממש לא מסוג הסוסים השמנמנים אלא מהרזים), והוא יכול להגיע להישגים גם בדראסז' וגם בקפיצות. ג. פוצ'יני- סוס מהמם, בקפיצות לא סרבן ולא נעליים, בדראסז' ברמה נורמלית (לדעתי אם הוא יתאמץ אז הוא יגיע להישגים בשניהם), הוא לא שמן, הוא כוסון ובונבון לדעתי, אבל הבעיה שהוא עכשיו בן 19-20 ואני רוצה סוס יחסית צעיר. * כרמל ואיקס צעירים הם לא עברו את גיל 10. בחירה מעניינת ודיון מצויין!

GrEeNwOmAn

New member
רמה סבירה!

אף סוס בארץ הוא לא ברמה עולמית, אולי הסוס של דניאלה.

Just A Firefly

New member
שאין בארץ.....

סוסים ברמה גבוהה כמו בחו"ל חוץ מהסוס של דניאלה.. זה שאין הרבה לא אומר שיש רק אחד..

למעלה