דיון!!!!!!!!

טוי בוי

New member
מי שהכי בולט לי בעיין../images/Emo60.gif

ומדליק אותי עם האופי התנועה המיבנה היופי הכול

טוי בוי

New member
מהחווה שלנו אני

לא יודעת ג'ני אולי פלא הממי אולי לוציפר אולי קלואי אולי ג'רי טוי בוי קלייד כולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשובה... ../images/Emo15.gif

אני הייתי מסתכל דבר ראשון על המבנה של הסוס, אחר כך הייתי מסתכל יותר על הרגליים שלו, אם יש לו פצעים או צלקות... הייתי בודק את הצעד שלו ואם הוא נוח וכמובן גם חשוב איך הוא נראה, מגרד או לא, צבע...

TauraMan

New member
ככה בחרו את דיזל../images/Emo20.gif

חופית ואבא שלה הלכו למרעה מלא סייחים ובחרו את זה עם האופי הכי טוב... בלי שום ספק האופי, סוס שמשדר לך שהוא נחמד והוא אוהב בני אדם גם יסכים לעבוד בהמשך.. ואם הייתי בוחרת סוס מהאורווה.... או טאורה או דיזל

dearanita

New member
אני הייתי מעדיף סוס ברמה מאוד גבוהה

על פני סוס מאוד נחמד אבל ברמה (כלומר גם פוטנציאל) נמוך ולא סוס ברמה נמוכה אבל נחמד....

מה שאתה בעצם אומר זה שאתה רוצה

סוס ברמה גובהה.... ושלא איכפת לך איזה אופי יהיה לו נכון!? כי מזה בילבלת שם! לא הבנתי כלום! ודרך אגב אני חושבת שכולם היו רוצים כמוך!

Tom and Bj

New member
אני חושבת

שכדי לבחור סוס צריך לשאול מישהו שמבין ממש טוב בסוסים ושהוא מבין הרבה בסוסים, לכן אני לא יכולה לענות לך סתיו כי אני לא מנבינה גדולה בסוסים. ולשאלה השניה שלך אני הייתי בוחרת בפונית שלנו טינקר-בל (טינקי-בילי) כי היא מתאימה לגודל שלי והיא נוחה יש לה צעד טוב קל לי לשלוט עליה והכי חשוב שהיא חחחחחחחחחחממממממממממוווווווווודדדדדדדדדדהההההההההה

gal616

New member
איך קוראים לך?

איפה את רוכבת? אם לא בא לך לענות לי פה ויש לך איי סי קיו אז שלי זה: 178873935

כן אבל השאלה היא

לפי מה את היית בוחרת את הסוס שלך! מה היה מושך אותך בסוס אחד מיוחד מתוך עדר שלם!?!?

למעלה