דיון

דיון

שלום!!! רציתי לעשות דיון על קסודות ונפילות... *האם אתם חובשים קסדה בכל רכיבה? *איזה סוג קסדה? *האם היה מקרה שבו נפלתם והקסדה מנעה פגיעה\ פציעה? *על איזה סוג קסדות הייתם ממליצים? *מה הדבר החשוב בקניית קסדה? (תקן, מחיר,...) ביי

Vintage Queen

New member
תשובות

*האם אתם חובשים קסדה בכל רכיבה?אמממ יוצא פעם בהרה זמן שאי רוכבת בלי קסדה אבל ממש לעיתים רחוקות! *איזה סוג קסדה?יש לי את השחורה הרגילה.... מזתומרת איזה סוג? *האם היה מקרה שבו נפלתם והקסדה מנעה פגיעה\ פציעה?פעם אחת שנפלתי היא עפה ונחתה לידי וזאת הייתה נפילה מסוכנת אבל זה בגלל שהיא לא הייתה סגורה ובכל השאר אני לא יודעת מה היה קורה אם לא הייתה לי קסדה על הראש! זה שהייתה זה מה שחשוב! *על איזה סוג קסדות הייתם ממליצים?יש כל מיני קסדות וכל קסדה גם עובדת על עיקרון אחר למשל יש את הקסדות האלו שנראות כמו קסדות אופניים שכשאת נופלת הן מתקמטות וככה הן סופגות תזעזוע ואת לא נפגעת ויש את השחורות האלו שבהן את יכולה לקנות קסדות עבות לאללה.... אני היתי ממליצה לך ללכת ללחנות ולהתייעץ שם עם המוכר.... הקסדות היותר טובות הן יותר יקרות (מישום מה...) אבל זה שווה את הכסף...

../images/Emo62.gif

האם אתם חובשים קסדה בכל רכיבה? כן
איזה סוג קסדה? לא זוכרת
האם היה מקרה שבו נפלתם והקסדה מנעה פגיעה\ פציעה? לא יודעת, לא היו לי נפילות קשות.
על איזה סוג קסדות הייתם ממליצים? מה שנוח
מה הדבר החשוב בקניית קסדה? (תקן, מחיר,...) אני מסתכלת על נוחות ומחיר, לאדעת זהו.

Sweet SuGaR

New member
פפפפ

יאפ... בכל רכיבה...
של פרימייר הרגילה הדקה...
אמממ קרה שנפלתי על הראש פעם אחת, אני מעריכה שהיא מנעה משהו...
GPA אופקורס... הקסדות הכי טובות שיש...
בעיקרון תקן (למרות ששלי בלי) לי חשוב שהיא גם תיראה נורמלי על הראש.. המחיר מותאם למוצר... של GPA עולה 153 יורו לדוגמא...

TauraMan

New member
הGPA טובות ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל הפס הלבן מכוער....

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

רוכבים רק עם קסדה! סוג...לא יודעת... כן מטוי בוי.... לא יודעת. תקן ובטיחות! כל השאר םפחות חשוב! רוב הקסדות היקרות בתקן מחזיקות טוב גם....זו אחד הדברים ששוה להשקיע בהם!

SHoooKoLaTa

New member
עונה

חובשת קסדה בכל רכיבה- אמת לאמיתה
הקסדה- הורקה (כמו לדורון
)זו שמסתירה ת'פרצוף. תמיד היא מונעת פגיעה והכל.
(שלי ושל דורון
) אם יש לך "ראש גדול" כמובן.. הגנה- ההגנה, כמה שהיא תגן עלייך בשעת חירום, הגודל- המידה, הצורך, המחיר.

kapi club

New member
מותק. ..

אני לא רוכב עם קסדה ... המדריכה שלי סומכת עליי ... רק שאני מתחרה אני חייב להתחרות עם קסדה ... לדעתי אין שום סיכוי ליפול אם רוכבים במנאז'...

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif

מי המדריך שיקח אחראיות על מישהו מתחת לגיל 18 שירכב בלי קסדה? גאד מה שהולך כאן...

OHIO

New member
חההה לא מצחיק!! אם כבר..

מאיפה יש לך תמונה של לגולס?!

למעלה