דיון

פפפפפ אין על התחת השולט של אפולו!!!

צדק8

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם צודקת... תמונה מעולה אני חייבת לציין

אף אחד

אבל אף אחד לא עובר את היופי של התחת של טינקר-בל הסוסה (או יותר נכון הפונית) המושלמת שלי!!!!!!!!!!!!!
מאוהב
מאוהב
מאוהב
מאוהב
מאוהב
מאוהב
מאוהב
מאוהב
מאוהב| אומנם קטן אבל שווה הרבה $

serdonix

New member
אמממ

לפי דעתי כדאי ואפילו רצוי לחבוש קסדה בכול רכיבה... עם זה לא יועיל זה לא יזיק... אממ יש לי קסדה מ'הרוכב' היא ממש דקה.. וכיפית.. כי לא חם בפנים אממ אני הייתי ממליצה על קסדה קודם כול נוחה אחר כך תיקנית ובסוף המחיר

narretrulz

New member
אמממממ

במנז' תמיד ש קסדה משתי סיבות: אחת זה שכשיש אנשים בחווה כולם כולל מדריכים והכל חייבים לשים קסדה ברכיבה כי זה לתת דגמה לתלמידים והכל. סיבה שנייה זה שאם אני נופחל וקורה לי משהו גם אם זה לא בראש אין ביטוח בלי קסדה. ובקפיצות זה יכול להיות מסוכן לפעמים הנפילות, למרות שלמזלי עוד לא הייתה לי נפילה מסוכנת . טפוווווטפוטפו. על הקסדות של GAP (אני חושב שזאת החברה) אלה עם הפס באמצע. זה עולה 1500 שקל אבל זה הקסדה הכי טובה שיש. אבל בגלל שאין לי כאלה סכומים להוציא על קסדות אנשים פשוטים קוני קסדות פשוטות וזה מה שיש לי. וחובה שלקסדה תיהיה תקן..גם עניין של ביטוח גם עניין שזה באמת יכול להגן.

OHIO

New member
פפפפפ.. ../images/Emo61.gif

רכיבה ממש כן... סתם הליכה לא משנה על מי רוב הפעמים לא
פפפפ... מאיפה לי? נראה לי פרימייר אני לא בטוחה....
אף פעם לא נפלתי על הראש/קיבלתי מכה בראש מנפילה.... אז לא יודעת
GPA... אבל מה לעשות שלא כולם טחונים ויכולים לקנות קסדה כזאתי..
שתגן טוב (זה כל המטרה לא??)... שתהיה נוחה... וזהו לא יודעת מה עוד... שתראה נורמלי... אבל זה הכי פחות חשוב

../images/Emo26.gif../images/Emo39.gifצ'ובות שלייי../images/Emo39.gif../images/Emo26.gif

1.ברור
אלה מה...
2.אני ממש,אבל ממש, לא יודעת... 3. כן...אולי..טוב,נפלתי על עצם הזנב, ואני לא יודעת עם הראש שלי נפל אחורה.עם כן, אז הכסדה ממש הצילה אותי...
4.שוב, אני ממש, אבל ממש, לא יודעת. 5.אני ממש, אבל ממש, לא יודעת *תקליט שרוט*.

טוב... עונה...|תפוח|../images/Emo42.gif../images/Emo102.gif

כן... חייבת על פי תקנות הבטיחות
לא יודעת מה אני מסתכלת? לא נפלתי
לא יודעת שתהיה נוחה לראש.

למעלה