דיון

backstreet girl

New member
טיילר...טיילר...טיילר...

טיילר..בוא..טיילר לך..טיילור תעשה איתי אהבה.. טוב..מיצינו את הקטע..
יושב לי על הלשון

backstreet girl

New member
יש שירים שיש לו קול מיוחד ומדהים.

נו..אל תבינו אותי לא נכון. אני מתה על סטיבן.

חחחחחח

"כמו סטיבן טיילר שנשמע אחרי 20 שנה כמו ציפור שנטחנה במנוע של מטוס." זה קטע טוב
וג'ון הוא פשוט ג'ון וזה טוב

Rock and MetaL

New member
.....

האלבום האחרון של מטאליקה(st.anger)הוא אכן הכי גרוע שלהם(הם יותר צעירים מרד הוט קודם כול.אבל מטאליקה הצליחה מרד הוט יותר(אני חולה על מטאליקה כמעט כמו על רד הוט משהו 70% רד הוט 30% מטאליקה)רד הוט יכולים להתחיל להיות מאוסים וזה שהם מתחילים להוציא אלפי אלבומי אוסף מסמל לסוף הקרב שלהם,לממעריצים הגדולים של רד הוט ששמעו את כול השירים(כמוני
)זה יכול לבאס מאוד כי אין כבר חידושים,אולי כמה הופעות פה ושם אבל לארץ הם לא יגיעו כל כך מהר.אם הם ימשיכו עם להיטים אחרי האלבום הבא הם כבר ירדו מאחת מהלהקות רוק הכי מצליחות ובמצעדים לא יצליחו(אני נכנס לנושא שונה לגמרי).בקשר למיסחור.רד הוט לא ממוסחרים כל כך,יש להם קצת חולצות ודברים למעריצים,קצת פוסטרים,אבל הרבה קליפים והרבה אוספים.סיכום:רד הוט בסוף יגיעו לשלב שאי אפשר כבר ייהיה לשמוע אותם

frikin shin

New member
לאחר שקראתי את כל התגובות הנה

הדיעה שלי: אכשהו הנושא הדרדר לU2 שאישית , אין לי ממש דיעה מגובשת עליהם. אני מכירה ככה את הלהיטים שלהם פה ושם אבל זו אף פעם וגם אף פעם לא תהיה להקה שתמשוך אותי לשמוע אותה יותר ולקנות דיסקים שלה או אפילו לשמוע שיר שלה בדרכים שאסור לדבר עליהם בפורומים
. ובקשר לנושא עצמו: כל להקה נמאסת בסופו של דבר, לדעתי. כמעט כל להקה. אבל אני חושבת שכל עוד הלהקה נהנית ממה שהיא עושה ולא עושה את זה בשביל מסחור, כסף, מעריצים, פרסום וכו' שתמשיך כמה שהיא רוצה. אבל מתישהו יימאס לחברי הלהקה אחד מהשני.

Rusty Cage

New member
בנוגע לעניין עם הכסף-

לדעתי הם באמת ממחזרים ומוציאים אוספים של שני וחמישי בגלל הכסף, תשומת לב והפרסום, שזה 3 דברים שנראה לי כבר ידוע לכולם שרד הוט אוהבים מאוד
חבל...אם הם מתמסחרים שלפחות יוציאו אלבומים טובים. הייתי סולחת להם על זה אם הם היו מוציאים אלבום כמו וואן הוט מינט

U2??באמת.

האמת שאין לי מושג אם זה כסף או משו אחר. ואני מסכימה בקשר לאוספים .אבל BTW לדעתי אלבום ממש טוב. זאת לא התעצלות . אני לא מכירה אותם בתור אנשים אבל לפי הרגישות של ג'ון ושל אנטוני לא נראה לי שהם עד כדי כך חסרי כבוד למעריצים שלהם. ואם אתם רוצים דוגמא ללהקה שכבר קיימת 25 שנה והאלבום האחרון שלה מדהים- THE CURE.

גיל מ

New member
לא קראתי את כל התגובות אבל...

לדעתי אין שום רע בזה שרד הוט הוציאו 2 אוספים: הראשון זה היה סיכום של 13 שנה בחרת וורנר ושמו את הלהיטים וזה סבבה והאוסף השני שזה בהופעה חיה שהם עוד לא הוציאו כזה אלבום לפני זה והוא ממש מגניב.. אם הם המסחרו ? ברור - אחרי 20 שנה בטוח יש התמסחרות אבללא עד כדי כך ולא כ"כ גרוע... ובקשר ליו 2 - להקה חביבה, יש שירים מצוינים ויש פחות.. להקה סבבה...

itayagmon

New member
איזה?!

מה פתאום הפפרז כל כך נהנים לכתוב שירים חדשים- כולנו יודעים זאת. יש להם מאגר גדול של שירים שהם כתבו לביי דה ווי ולא נכנסו.. בוא/י נגיד שהאוסף האחרון היה די סחיטת כסף, בואו נודה שהוא לא היה כ"כ משמעותי למעריצים (אני למשל בקושי שומעת אותו, אני מעדיפה כל דיסק בנפרד..). אולי לסתם אנשים שאוהבים את הפפרז.. מה שבטוח זה לא קשור להתעצלות לכתוב שירים חדשים.

למעלה